Kuracyja Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 "Babciu, streamuję" #pdk Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Welp. Wy tu macie problemy z F3, a ja w niego grałem na 8.1 i to z modami, które samą swoją obecnością zwiększały szansę na crashe gry I ją ukończyłem nawet xd Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 14 minutes ago, Bury said: Siema Fajnie tak w ogóle, jakie są wymagania? Czy w ogóle mają jakieś wymagania? No elo http://www.romb.org.pl/app/?rejestracja Tu jest opisane. Ja myślę nad dożywotnim. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 13 minuty temu Triste Cordis napisał: Fallout 3 może sprawiać problemy na win 7, 8, 10 - są sposoby na poprawienie błędu, ale nie wiadomo na ile skuteczne. Mogę odpowiedzieć - całkowicie nieskuteczne. Jakieś pół temu kupiłem na Steamie i próbowałem wszystkich znalezionych w internecie sposobów. Żaden nie zadziałał. 80 złotych poszło w błoto. Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) A ja kombinowałem z wrzuceniem FOSE do F3, bo twórcy moda nie zrobili kompatybilności z polską wersją gry z DVD. Jak się w końcu udało, to grę wywalało tuż po uruchomieniu Ale dało radę naprawić i jest... trudniej Edytowano Listopad 8, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Krzysiek000 napisał: Mogę odpowiedzieć - całkowicie nieskuteczne. Jakieś pół temu kupiłem na Steamie i próbowałem wszystkich znalezionych w internecie sposobów. Żaden nie zadziałał. 80 złotych poszło w błoto. To coś słabo próbowałeś, ja zarówno na laptopie, jak i starym kompie (oba Win 7) odpaliłem F3. Coś tam się kombinowało, ale się udało. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Bury napisał: To coś słabo próbowałeś, ja zarówno na laptopie, jak i starym kompie (oba Win 7) odpaliłem F3. Coś tam się kombinowało, ale się udało. 3 dni próbowałem. Wywalało mnie przy uruchamianiu nowej gry. Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Qf6-xx2fLa8 Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Krzysiek000 napisał: 3 dni próbowałem. Wywalało mnie przy uruchamianiu nowej gry. Znając życie i to bym rozwiązał Ale cóż, pozostaje w tej kwestii jedynie bul i nadziejia. Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Just now, Niklas said: @Amolek @Bury Dorzuciłbym tam też prawdziwe i wpuścił ludzi 1 Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 "Postapokaliptyczna wersja "Siedmiu samurajów". Rok 2087, trzy pokolenia po wojnie nuklearnej. Od 50 lat nie spadła nawet kropla deszczu, świat ogarnia coraz większe szaleństwo. Ostatnią ostoją normalności wydaje się maleńka osada o nazwie Lost Wells, pod którą ukryte jest niewyczerpane źródło wody. Niestety jej mieszkańcy są regularnie przetrzebiani przez armię fanatyków Dereka Abernathy’ego. Po jednym z pogromów hipis Ethan oraz nauczycielka Angie jadą do upadłego miasta zwerbować najemników do obrony wioski. Wracają z grupą pięciu straceńców: bandytą, oszustem, czarnoskórym piromanem, przyjaznym kanibalem (zjadającym tylko wrogów) oraz awanturnikiem, którego Ethan poznał jeszcze za swoich warcholskich czasów." Trzeba obejrzeć Dla ciekawych, tytuł: "Świat oszalał" (World Gone Wild), 1988 Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Przyjazny kanibal... No spoko Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) "Są piękne i zdrowe co widać na zamieszczonych fotografiach" - To chyba nie o tych szczurach z nowotworem? Edytowano Listopad 8, 2015 przez BlackHawk 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Kanony piękna są kwestią indywidualną. Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 3 minuty temu Amolek napisał: "Postapokaliptyczna wersja "Siedmiu samurajów". Rok 2087, trzy pokolenia po wojnie nuklearnej. Od 50 lat nie spadła nawet kropla deszczu, świat ogarnia coraz większe szaleństwo. Ostatnią ostoją normalności wydaje się maleńka osada o nazwie Lost Wells, pod którą ukryte jest niewyczerpane źródło wody. Niestety jej mieszkańcy są regularnie przetrzebiani przez armię fanatyków Dereka Abernathy’ego. Po jednym z pogromów hipis Ethan oraz nauczycielka Angie jadą do upadłego miasta zwerbować najemników do obrony wioski. Wracają z grupą pięciu straceńców: bandytą, oszustem, czarnoskórym piromanem, przyjaznym kanibalem (zjadającym tylko wrogów) oraz awanturnikiem, którego Ethan poznał jeszcze za swoich warcholskich czasów." Trzeba obejrzeć Dla ciekawych, tytuł: "Świat oszalał" (World Gone Wild), 1988 Brzmi nieźle. Trzeba sprawdzić jak to wyszło Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 No przyjazny kanibal. Szkoda tylko, że to nierealne, bo są konfilkty u ludzi w organizmie po zjedzeniu ludzkiego mięsa. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Tia, najpierw by mu psycha siadła, a potem by dednął. No ale, to post-apo, pewno wymyślili na to sposób Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Majestic @Cygim Łabędziowitz http://9gag.com/gag/a6LzYz8 1 Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 W sumie jest taka legenda, że po jedzeniu ludzkiego mięsa zmienisz się w Wendigo, więc byłby zajebistym sojusznikiem (gdyby pominąć fakt, że zjadł by wszystkich) Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Gdyby psycha nie siadała, to sam bym już spróbował. Also, @Bury, pacz co się na Norwida odwaliło: 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: W sumie jest taka legenda, że po jedzeniu ludzkiego mięsa zmienisz się w Wendigo, więc byłby zajebistym sojusznikiem (gdyby pominąć fakt, że zjadł by wszystkich) W jednym serialu, co patrzę, był motyw na bazie tej legendy Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Niklas napisał: W jednym serialu, co patrzę, był motyw na bazie tej legendy Jakim, to może obejrzę bo uwielbiam jak wsadzają tę indiańska legendę do gier czy filmów Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Amolek napisał: Gdyby psycha nie siadała, to sam bym już spróbował. Also, @Bury, pacz co się na Norwida odwaliło: Typowy dzień w Radzyminie... Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Jakim, to może obejrzę bo uwielbiam jak wsadzają tę indiańska legendę do gier czy filmów Sleepy Hollow. Ogółem wykorzystują w nim różne tego typu legendy, plus nawiązania do Apokalipsy Link do komentarza
Recommended Posts