Gypsy Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) Siemasz https://www.youtube.com/watch?v=RVrmTL82vJY Edytowano Listopad 9, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 no to pora iść spać dobranoc wam Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Co tam, bury szaraku Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Usuń konto, Arłuk Pauka Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Nudzę się, a Zakon Liwoński musiałem przemianować na królestwo Kurlandii, bo reformacja :| No i ten, planuję ogarnąć kumpli na 11 A co tam u ciebie? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Właśnie teraz Bury napisał: Nudzę się, a Zakon Liwoński musiałem przemianować na królestwo Kurlandii, bo reformacja :| No i ten, planuję ogarnąć kumpli na 11 A co tam u ciebie? Tracka do ME: Andromeda sobie zrobiłem Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 1 minutę temu Niklas napisał: Usuń konto, Arłuk Pauka A ty się utop. Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 No trochę grywam. Parę imperiów się stworzyło, parę straciło Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Statystyczne wierzące w słuszność istnienia Arłuków: Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Właśnie teraz Bury napisał: No trochę grywam. Parę imperiów się stworzyło, parę straciło Ja najbardziej lubiłem EU2, ale też lubię Crusader Kings2 Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 EU 2 nadal mam na dysku, żal mi odinstalować A w CK 2 też grywam od czasu do czasu. Chyba najwięcej kampanii przegrałem jedynym słusznym cesarstwem... na różne sposoby Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 @Niklas To chyba ona napisała ten komentarz https://www.youtube.com/watch?v=MP2nR9tj03s Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Ona już nawet tak chcę, że nie wie co. By już oddała nawet cały dom. Właściwie co fajnego jest w byciu syreną? Nawet Ariel chciała mieć nogi Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Ona już nawet tak chcę, że nie wie co. By już oddała nawet cały dom. Właściwie co fajnego jest w byciu syreną? Nawet Ariel chciała mieć nogi Nie musisz chodzić do szkoły/pracy, wystarczy ci to co w morzu znajdziesz (ryby). Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Takie coś sobie wyhodowałem ostatnio... że tak się pochwalę Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Kurland ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 2 minuty temu Minish, Hero of the Storm napisał: Nie musisz chodzić do szkoły/pracy, wystarczy ci to co w morzu znajdziesz (ryby). I właściwie żyjesz w jednym wielkim kiblu dla ryb Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 13 minuty temu Bury napisał: Takie coś sobie wyhodowałem ostatnio... że tak się pochwalę Ja zawsze gram Polską xD ps cya SB Link do komentarza
Recommended Posts