Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 3 minuty temu Simplistic Invention napisał: nigdy więcej anime. Część leszy, dawno cie nie widziałem czyżbyś obejrzał boku no piko? 1 Link do komentarza
Simplistic Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 3 minuty temu Simplistic Invention napisał: nigdy więcej anime. Część leszy, dawno cie nie widziałem [emoji4] czyżbyś obejrzał boku no piko? Monster musune, czyli wszystko czego nie cierpię w amino w jednej serii. Jak tam życie druhu? Link do komentarza
Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 To podrzędne echi jak chcesz coś naprawdę dobrego, bez cycków, z fabułą, to polecam "fullmetal alchemist brotherhood" jest tam nawet trochę nauki, zahacza o fizykę i chemie co jakiś czas Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 No siema, śmieszki. Link do komentarza
Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 A jak chcesz z cyckami i fabułą to tylko chighschool DxD Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 A tymczasem na fb: http://prntscr.com/92s6i6 Link do komentarza
Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 @Niklas do kogo nawiązuje discord w twoim profilowym? bo coś kojarzę ale nie bardzo Link do komentarza
Simplistic Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Sprawdzę z chęcią. Nie żebym miał coś przeciwko cyckom ale no... Jeszcze aż tak bardzo mnie nie popierdzieliło żeby przejmować się losem jakiegoś typowego fetyszystycznego japońskiego prawiczka i jego ,,przygody" z innymi rasami Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Właśnie teraz Silicius napisał: @Niklas do kogo nawiązuje discord w twoim profilowym? bo coś kojarzę ale nie bardzo Bob Ross. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Also, @Silicius Link do komentarza
Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 bez sensu podłączać to do telefonu... wie kto do czego można zrobić MLG? bo mam wszystko poza pomysłem.... Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 In case of war, take your duck: Link do komentarza
Simplistic Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Szczerze? Do wszystkiego, szachy, fedora, gameplay, pyrocynical na yt tego dowodem Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Skończyłem ostatnio rozgrywkę Egiptem w Civ V. Wyszło że jestem Lechem Wałęsą. Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Wesele pełną gębą. Mam dosyć alkoholu po 3 godzinach xD Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 28 minuty temu Silicius napisał: To podrzędne echi jak chcesz coś naprawdę dobrego, bez cycków, z fabułą, to polecam "fullmetal alchemist brotherhood" jest tam nawet trochę nauki, zahacza o fizykę i chemie co jakiś czas +, jedno z lepszych tylko krótkie Link do komentarza
Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Zrobie mlg do tego: https://www.youtube.com/watch?v=W62QGm2KgJU Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Jutro wolne 4 minuty temu Amolek napisał: Wesele pełną gębą. Mam dosyć alkoholu po 3 godzinach xD W sumie to miałem ci zaproponować jutro wypad na piwo, ale po weselu to nie wiem czy będzie ci się chciało xP Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 29 minuty temu Silicius napisał: A jak chcesz z cyckami i fabułą to tylko chighschool DxD Ekhm... tylko cyckami, w High School DxD fabuła poza cyckami nie istnieje. A, czy wspomniałem, że bohater ma gadającą i niewyżytą seksualnie rękę, która ożywa na widok cycków? Jak już ma być jakieś porządne ecchi z cyckami to lepszym wyborem jest Strike The Blood albo No Game No Life. 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Witam wszystkich Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 1 minutę temu Garin napisał: Ekhm... tylko cyckami, w High School DxD fabuła poza cyckami nie istnieje. A, czy wspomniałem, że bohater ma gadającą i niewyżytą seksualnie rękę, która ożywa na widok cycków? Jak już ma być jakieś porządne ecchi z cyckami to lepszym wyborem jest Strike The Blood albo No Game No Life. DxD ma ten problem, że animiec ma nie po kolei z fabułą w stosunku do nowelki... w nowelce fabuła nie kręci się tylko wokół cycków Link do komentarza
Recommended Posts