Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 (edytowany) 3 minuty temu Garin napisał: Ekhm... tylko cyckami, w High School DxD fabuła poza cyckami nie istnieje. A, czy wspomniałem, że bohater ma gadającą i niewyżytą seksualnie rękę, która ożywa na widok cycków? Jak już ma być jakieś porządne ecchi z cyckami to lepszym wyborem jest Strike The Blood albo No Game No Life. Widać, że nie oglądałeś do końca xD główny bohater ma seacred gear którym jest czerwony smok, jeden z longilusów. Jego moc zależy od woli posiadacza, a że aktualny posiadacz jest zboczeńcem, to generuję takie zboczone sytuacje. Właśnie teraz Sosna napisał: DxD ma ten problem, że animiec ma nie po kolei z fabułą w stosunku do nowelki... w nowelce fabuła nie kręci się tylko wokół cycków Czytam nowelkę i zauważyłem jak dotąd 2 nieścisłości, ale jestem dopiero na sparingu issei'a i kiby z xenovią i iriną Edytowano Listopad 14, 2015 przez Silicius Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 po pierwsze, że animiec ma nie po kolei z fabułą w stosunku do nowelki, secundo gdzieś od połowy drugiego sezonu animiec to w sumie inwencja twórcza autorów Link do komentarza
Silicius Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Cycki są fajnie wyjaśnione fabularnie, i mi się całkiem podobają... ale fabuła jest, tak samo jak całkiem ciekawe uniwersum Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Highschool DxD? Czyli "cycki, cycki i wincej cycków" Przy okazji - witam wszystkich w bólu (grypa jelitowa ) Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 znaczy pierwszy sezon i połowa drugiego są mniej więcej zgodne z nowelką... później twórcy animca zaczynają robić swoje, choć kilka wątków z nowelki jest uwzględnionych Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Cześć wszystkim próba nr. 2 Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 ogólnie jestem przesądny i nie chcę zarażać, więc hugasz na własną odpowiedzialność Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Krucjata Bourne'a się skończyła. To oznacza jedno - najlepszą część filmu, czyli napisy końcowe i Moby Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 wiesz raczej nie zarazisz mnie poprzez wirtualnego huga Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 also propo filmów... obejrzałem właśnie Kryptonim U.N.C.L.E Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Niklas (hug na własną odpowiedzialność ) Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 NO NIE WIERZĘ! http://prntscr.com/92svwo SKAJ ZMIENIŁ GRĘ DDDD: Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 jeszcze trochę a znów weźmie się za psucie forum Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 @Niklas chory jestem Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Spoiler Kurwa, nie mogę 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 3 minuty temu Imeshovy napisał: @Niklas chory jestem Na życie? Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 29 minutes ago, Bury said: Jutro wolne W sumie to miałem ci zaproponować jutro wypad na piwo, ale po weselu to nie wiem czy będzie ci się chciało xP Zobaczymy. Jadę jutro do połówki i nie wiem, jak wieczorem. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 @Niklas też, ale ogólnie mam grypę żołądkową Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Właśnie teraz Imeshovy napisał: @Niklas też, ale ogólnie mam grypę żołądkową No cóż, nieciekawie ;p Link do komentarza
Recommended Posts