BlackBird Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Obrazek z gry Them’s Fightin’ Herds, bardzo ładny, szkoda że sama gra nie jest z kucami >: (a podobno miała być) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Czyżby Pokemon? Tak czy inaczej bardzo fajny smok (?). Sam art jest świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Nie znam tego gostka, ale ma fajną koszulę. Zapewne jakiś koncert (tak na 30% ). Kompozycyjnie pasuję jako tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Nie oglądałam tego anime. Postać wygląda w porządku, ale te cycki przeczą prawom fizyki i są zwyczajnie paskudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Czy ta abominacja mruga do mnie zalotnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Wizerunek Bronego... Tak bardzo stereotypowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Sweet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 (edytowany) Zaiste bardzo abstrakcyjny, impresjonistyczny... Dobra, dobra, nie mam o tym bladego pojęcia xD A mówiąc prosto przyjemne dla oka Edytowano Grudzień 26, 2015 przez Maniek116 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Ładny art. To jeden z tych który w ciemnym stylu jest ładny, a w jasnym dziwnie niepasujący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Urocza Maud z tajemniczym spojrzeniem. Ciekawy i minimalistyczny jak owy kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Piękny art z AJ. Tło tła może nie jest zbyt szczegółowe, ale działa na wyobraźnie i pozwala się skupić na postaci AJ. Co do samej Applejack, bardzo podobają mi się jej włosy oraz zbroja, rzekłbym, że są epickie 4.5/5 za pustkę po prawej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 (edytowany) Fullmetal Alchemist Brotherhood świetne anime. Tło pasuje idealnie do avatara. Jak dla mnie mocne 4/5 Edytowano Grudzień 26, 2015 przez UMBRA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konto Zamknięte Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Bardzo tajemnicze. Podobają mi się ciemne kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Czerń z niebieskimi plamami. Lubię niebieski, a z czernią wygląda idealnie. Całkiem ładne. Może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Armia PolandBalla Nice/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 To jest creepy. Przynajmniej w moim odczuciu. Ale względnie ma coś w sobie, tak właściwie. Co nie zmienia faktu, że wciąż jest creepy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Króliki, albo zające. Ta scena wygląda jakby pochodziła z bajki "Zwierzęta z zielonego lasu" (czy jakoś tak). Also obrazek dobry na święta, tylko że nie te co teraz mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Wszechświat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Król Lew to jedna z moich bajek dzieciństwa, jednak w niej podobał mi się osobiście czarny charakter o imieniu Skaza(Tu znowu użytkownik tego forum pod tą samą nazwą, z którym grałem ostatnio w karty xd).Oglądałem to tak dawno, że niestety nie pamiętam już większość nazw bohaterów, ale jest okazja by sobie przypomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się