SnuJ Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Ładny art z Kredensją Celestią i DightLike Sparkles Tłajlajt. Podoba mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Super Jambo-Jet Tylko trochę rozpikselowany.Nie wiem jaki to ma związek z kucykami albo twoim avatarem ale całkiem cool Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Spanko po robocie na drzewie (zazwyczaj RD tak sypia xD)Ps podeślesz mi ten art na PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Celestia na tym tle wygląda bardzo ładnie jak dla mnie super 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Luna na tle Moona Też powalający obrazek Podeślesz go? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Wspaniały art. Piękna kolorystyka i co najważniejsze nie zbyt jaskrawę.10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Super trixie z Arta wynika ,że jeszcze się nie poddała Miejmy nadzieję ,że jeszcze wróci. Tło mi się bardzo podoba A tak wogólę to cześć Obremon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (edytowany) FS odpoczywająca na drzewie. Co prawda wolę inny styl, a sam obrazek nie pasuje mi do autora (za nic bym nie zgadł, że to jego ), ale całkiem przyjemnie wygląda. Edytowano Sierpień 26, 2015 przez Gronkieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Borze jedyny co to za słodziak? Gif wspaniały w całej swej okazałości, 10/10 would watch again and again. Śliczne małe stworzonko, nie wiem co to jest, ale powinno zostać maskotką Polszy i być drukowane na monetach i banknotach, zamiast starych zdechlaków i orła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Gif ma dobrą jakość, ale nie wiem z jakiego filmu on jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Dość w porządku Celestia na ładnym tle. Pyszczek ma troszkę dziwny, ale to typowe dla BiPa. Ogólnie dość w porządku, jakość też się zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Trochę dziwne,koleś który se gada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Rozwala mnie twój profil, możesz pedesłać ten art mi na PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Całkiem spoko,ale ta grzywa ......... It's a trap! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Wspaniały art polskiej królowej 11/10 IGN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 (edytowany) Już nie jesteś great and powerful ponieważ Cię opuściłem, wybacz Trixie :cŚwietne tło, art taki średniawy ale sam pomysł spoko Edytowano Wrzesień 4, 2015 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 To gif z jakiegoś filmu, co nie? W każdym razie nie oglądałam go. Średnio, 6/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Bardzo ładny pasujący do awataru i ten księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Patriotyczny art, pasujący do awataru, osobiście lubię takie arty Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Art z Celestia, nawet ładnie narysowany ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Thrall o ile się nie mylę. Nigdy nie lubiłam orków, ale art jest ładny. Szkoda tylko, że w formie gifa. Wnerwia nieziemsko ten skok do pozycji wyjściowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Thrall o ile się nie mylę. Nigdy nie lubiłam orków, ale art jest ładny. Szkoda tylko, że w formie gifa. Wnerwia nieziemsko ten skok do pozycji wyjściowej. Mogę zmienić na .png***Tło: Z jakiej gry czy czego tam jest ta postać? Zbroja wygląda ciekawie i chciałbym zobaczyć ją w całej swojej okazałości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 @Minish. Bohater Burzy Dark Souls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Ładne tło z rpg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Rainbow Dash z Assassin's Creed? Nawet fajna, tyle że się nie mieści ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się