Redemptor Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 To wyzwanie jest walką wliczającą się do rankingu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 hmm będzie liczone jako ranking bo dałem rotacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Jasne, nie wiem czy wymyśle postać do pary, nie mam pomysłu. Do kiedy mam czas ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 do czasu swojej walki pozatym masz simbe XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Zdaze jeszcze zaproponowac podklad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 A czy można wybrać Saurona do pary jako drugi zawodnik ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 niestety brak może ktoś inny? zawsze masz jeszcze simbe XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Nie wiem jak Tarr ale ja wole 1 vs 1 y podkadem : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 O! Mam kolejną postać! Do mojej puli jako 3 (Bo Guts Banned) dodaj Gimliego LUB JEŚLI GO NIE MA Aragorna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja kce mieć dalej Kokoroko w tle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 brak postaci z władców pierścieni może kto inny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 No to...Kapitan Hitsugaya z Bleach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Dobra, daję Lukario bo best poni x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Dodany (ehh kolejna z moich postaci zajęta) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Widzę, że tu duetami się lubi walczyć ^^. Sakadetsu jakbyś miał czas znaleźć Afro Samurai'a to bym miał na duety w przyszłości ;>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Nie mam pomysłu na postać do duetu a simba odpada więc pozostaje 1v1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 no cóż po 1 wybacz death zapomniałem zmienić theme mam nadzieje że ten ci się spodoba po 2 pierwszą walkę przesunąłem ponieważ Lucy odmawia posłuszeństwa po 3 rozpoczynamy więc od pojedynku prototypa z venomem miłego oglądania: kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 To nie byla walka, to byla masakra. Biedny Mercel, prawie go nie bylo widac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Cóż miał pecha ^^. Fakt lanie dostał srogie, ale może zapomniał o gardzie? Ew. Venom jest ciut za mocny, bo częstotliwość jego ataków jest porażająca, ale co ja tam wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Nie ma to jak spam tymi wężami ^^ Ale mimo wszystko rozumiem że mercer musi rzadko atakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 a więc kolejna walka i zarazem ostatnia Cahira ponieważ wycofał się wraz z Verard Nightmare to oznacza że wszystki ich postacie są wolne więc jest ktoś chętny na Squalla? i zobaczcie też walkę http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RTCDAuLRwsc&feature=youtu.be kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Fast food. Fast fight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Jedziemy dalej Hazama vs Toushiro miłego oglądania po próbach naprawy które się nie za bardzo udały postanawiam wystawić Kirby w następnej walce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Dziś w walkach jakieś takie jednostronne okładanie. Ale to tylko moje zdanie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 dobra czas na ostatnią walkę dzisiaj zobaczycie Pingwinka przeciwko Kirbiemu miłego oglądania: zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts