Sakadetsu Napisano Sierpień 9, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2012 To będzie naprawdę ciekawe.Dzisiaj nie dam żadnych walk za to jutro będą normalnie 2 fighty a dzisiaj dam rotacje walk na rundę 2 więc proszę o chwile cierpliwości A więc o lo lista patrzcie się i bójcie Tarreth vs Avanidius BezimiennyKot1 vs RedBalance12 niezwyciezony1 vs Bartis Domine vs Cahir Therinius vs MacTavish Naruto5785 vs Darth Evill Goblin vs El Sadzonka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Ja jeszcze chce zgłosić Hatsune Miku najlepszego Fajtera wszech czasów ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 10, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2012 A więc Panie i Panowie.kucyki i świnki morskie dzisiaj mamy pierwszego fighta tego wieczoru i dowiemy się kto będzie prowadziø w punktacji oto i przed wami Tarreth Vs Avanidius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nie wiem o co w tym chodzi ale jak ma się wybrać bohatera to ja mogę być Snivy (taki pokemon) Albo Juvią z FairyTail jak nie Lub tym i tym mówiłam nie wiem o co chodzi dasdfghjklwertyui (Hehe Flutteryay która zawsze ostatnia dołącza się do zabaw) A i muzyczke jakąś czy cuś się daje? Here catch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 A więc Panie i Panowie.kucyki i świnki morskie dzisiaj mamy pierwszego fighta tego wieczoru i dowiemy się kto będzie prowadziø w punktacji oto i przed wami Tarreth Vs Avanidius Hehe pierwszy na liscie do trzecij tury Tarreth Swietna walka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 10, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2012 a więc tarreth wysuwa się na prowadzenie na razie ma 2 PKT ale czas na 2 walkę jak widzieliście RedBalance12 zmienił zawodnika na gorącą I-no jednak czy pokona Bezimiennego który już raz wygrał? zobaczcie sami a co do naszej drogiej Flutteryay oby 2 zostali dodani tylko powiedz kto ma walczyć pierwszy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 To jako że Edzio Elric się zepsuł zmieniam gladiatora na Gutsa z Berserka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Sakadetsu - bylbys tak mily i zrobil Dantego z DMC z podkladem ----> ??? Z gory dziekuje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Okej to niech będzie Snivy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A tak btw. ilu można mieć zawodników? Bo jeśli, więcej niż jednego, to ja stawiam tego pana (oczywiście, jeśli jest ) z tą muzyczką http://www.youtube.com/watch?v=0JVtVyfAHNc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja ponownie wystawiam I-no tylko że tym razem tą piosenkę : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A, zapomniałem pogratulować zwycięzcy. Gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 To ja chcę teraz Geralta z wiedźmina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 mówiłem że można mieć 3 tylko trzeba powiedzieć kto ma walczyć ( bo inaczej wybiorę losowo) cichy dodano dantego więc nie długo zobaczysz na placu boju Bezimienny Kto to jest nie znam Niezwyciężony niestety nie mam go w bazie danych wybierz kogoś innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 To chcę scorpiona z Mortal Kombat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 czyli zamiana goku na scorpiona tak? w tej walce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Nie poznajesz Beziego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumPony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Postać : Vinyl Scratch Muzyka : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 czyli zamiana goku na scorpiona tak? w tej walce? Tak. Goku za dużo się ładuje za mało walczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Bezzimieny Nie znam go więc nie poznałem Gumpony mogę dodać ale zobacz najpierw wa derpi wcześniej Niezwyciężony jak uważasz No dobra skoro już wszystko ustalone to zaczynamy zabawę za jakieś 10 min zaczynamy walki bo doszło 4 nowych to przyda się trochę więcej niż zwykle a więc następna walka będzie pomiędzy Dante a Gustem za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ale masz, czy nie masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 no niestety nie Dobra lecimy dalej 2 walka Spinwide vs Cichy coś za szybko się dzisiaj dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Lol. Guts so OP. Dante zero ataków Btw. To jest GUTS. Nie GUST. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 A więc ostatnia walka dzisiejszego wieczoru (mam nadzieje że potrwa trochę dłużej niż poprzednie) Domine VS Cahir zapraszam do oglądania i komentowania i to na dzisiaj tyle jutro rozpoczniemy od sprawdzenia Matiasa i Fluteryey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Sakadetsu wielkie dzieki za postac, ale nie przypuszczalem ze z Dantego zrobi sie taka ciota... To pewnie sprawa tej nowej czesci gry... Chlopak zobyczyl jak bedzie wygladac i sie zalamal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts