Wafel Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Z tego co widzę Polacy znów nie próżnują i trzecią część filmu dostaniemy już w październiku!http://satinfo24.pl/najnowszy-filmu-z-serii-my-little-pony-equestria-girls-w-teletoon/Data mi strasznie przeszkadza,bo kończę lekcje o 14:50 ,oby były powtórkiI mamy jeszcze oficjalny trailer: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Coś mi nie pasi ten głos RD(jakiś dziwny) ale te "[...]na! na! na![..]" będę słyszał aż do premiery XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Z tego co widzę Polacy znów nie próżnują i trzecią część filmu dostaniemy już w październiku!http://satinfo24.pl/najnowszy-filmu-z-serii-my-little-pony-equestria-girls-w-teletoon/Data mi strasznie przeszkadza,bo kończę lekcje o 14:50 ,oby były powtórkiI mamy jeszcze oficjalny trailer:ty 14:50 ja 16:35 autobus o 17 #życie fajnie że tylko miesiąc czekać na pl wersje ale znając życie nie wytrzymam i zobacz z napisami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Wrzesień 20, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2015 (edytowany) ty 14:50 ja 16:35 autobus o 17 #życie fajnie że tylko miesiąc czekać na pl wersje ale znając życie nie wytrzymam i zobacz z napisami JA dam radę,wytrzymałam z pierwszą częścią,wytrzymałam z Rainbow Rocks wytrzymam i z Igrzyskami.Potrzebuję jeszcze tylko zwolnienia z ostatniej lekcji Edit:Dzień Nauczyciela jest dniem wolnym,a więc luz Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez MysterFajna^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Szkoda tylko, że RD i AJ mają inne głosy. A w każdym razie tak brzmią jakby miały. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Dubbingpedia podaje już pełną obsadę polską dla "Igrzysk Przyjaźni". Wedle zamieszczonych tam informacji głosy głównych bohaterek nie ulegną zmianie (tzn. będą takie, jak w poprzednich filmach). Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez szeregowy Joker 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Szkoda tylko, że RD i AJ mają inne głosy. A w każdym razie tak brzmią jakby miały. To trailer a jak zauważyłam to w trailerze rainbow rocks dali inny teksty niz w wydanym dubbingu. (I tak będą hejtować dubbing) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Widać,że Polska po co podać dokładną datę jak można "wkrótce"..... zabawne na prawdę zabawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serena Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 I premiera się rozpoczęła. Dubbing jak na razie ładny. Trochę obejrzałam. Jutro w całości obejrzę. Nagrywam sobie na dysk dekodera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Leci teraz na Teletoon + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttermore Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Unleash the Magic wyszło całkiem ładnie, polska Cinch jest świetna. Piosenka ma też pasujące do niej tłumaczenie, gdyż w pozostałych było czasami trochę przekombinowane. Szczególnie w Acadece. Ona i intro wyszły chyba najgorzej, z powodu dosyć kiepskiego brzmienia wokalu. Jeszcze nie wiem, co myśleć o CHS Rally Song... może gdybym częściej oglądała polski dubbing, przyzwyczaiłabym się do tego głosu. Edytowano Październik 15, 2015 przez Fluttermore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komiksowy Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Dlaczego w solówkach słyszałem autotune... Przecież nasze aktorki umieją śpiewać, pani Krylik zwłaszcza a u niej ten autotune był bardzo słyszalny. Na szczęście chórki spisały się na medal, tak jak cała reszta filmu - myślę, że możemy być dumni. + Dyrektor Grzyb xdd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Jest już dubbing w internetach!? Jestem ciekawa bo nie mogę nigdzie znaleźć ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Jest już dubbing w internetach!? Jestem ciekawa bo nie mogę nigdzie znaleźć ;-;Jest:http://www.dailymotion.com/video/x39qm1j_equestria-girls-igrzyska-przyjazni-1-2_shortfilmshttp://www.dailymotion.com/video/x39qrv5_equestria-girls-igrzyska-przyjazni-2-2_shortfilms 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 No i mogłem w końcu obejrzeć pełny film - te zdjęcia w czasie napisów końcowych - genialne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 myślę, że możemy być dumni.A po co mi duma z czegoś, co nawet nie zrobiłem? Nie potrzebuję poczucia dumy w dziedzinach, na które nie mam wpływu. Wersję z dubbingiem ma mi się przyjemnie oglądać i tyle, nie doszukuję się tu wyższych filozofii. Nie ma potrzeby niczego nikomu udowadniać. Po prostu dubbingowcy wykonują dobrze swoją robotę, dlatego właśnie są dubbingowcami. Nie szukam na siłę powodów do dumy narodowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komiksowy Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Na wygraną Polski z Irlandią też nie miałeś wpływu, no chyba że nie czułeś wtedy "dumy narodowej", to zwracam honor. Każdy ma swoje zdanie i może mogłem napisać tylko o sobie, nie mieszając ogółu.Ja mimo wszystko jestem dumny, że mamy fajnie zdubbingowaną polską wersję filmu, na którą na razie nikt nie narzeka.Przy okazji: nie lubię jak ktoś mnie łapie za pojedyncze zdania, tworzy się ttylko niepotrzebny off-top. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Co do 'dumy" to przypomniała mi się teraz akcja z Lewandowskim i tym euro 201,i nagle każdy Polak (po za mną) wielki fan piłki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Mała zapowiedź... Jutro o 10:35 na PULS2 leci pierwsza część. Po jutrze o 9:45 na PULS2 leci druga część. A 11.10.15 o 13:40 na TELETOON+ leci trzecia część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się