Gryfeł Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Okulary. Okulary "zwykłe" czy przeciwsłoneczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Przeciwsłoneczne B) Pies czy kot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Pies. Aluminium czy Amelinium? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 aluminium puszka czy butelka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 butelka stal czy silumin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 stal MLP- G1 czy G3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 1 , reszta aż do 4 była jakaś dzika Gołąb czy gołąb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Sokół Gołąb, zdecydowanie. Karl Gerät czy Schwerer Gustav? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 (edytowany) Gustav, brzmi fajniej to imię Celsjusz czy Fahrenheit? Edytowano Październik 8, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Celsjusz AK 47 czy M16? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 AK 47 podmieńce przed transformacją czy po transformacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Zdecydowanie przed transformacją. Angielski czy niemiecki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 angielski, mniejsze zło Chaos czy harmonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Harmonia. W końcu to harmonia trzyma ten świat przy życiu. Kucyki czy Konie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Kucyki (chociaż tego nie lubię) Tsunami czy tornado? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Tornado. Wydaje mi się, że czyni szkody na mniejszą skalę. Piątek czy Sobota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 (Tutaj to ostro dowaliłaś, Ci powiem. Trudny wybór...) Piątek! (Początek weekendu!) Density czy Halo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Nie grałem w żadne. A o Density nie słyszałem w ogóle. Dobra, niech będzie Halo, bo kiedyś miałem zagrać, ale nigdy tego nie zrobię, bo nie będę konsol kupował do pierwszych części. Papryka czerwona czy żółta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Żadna nie lubię papryki Brokuł czy kalafior? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 kalafior, zdecydowanie coca cola czy pepsi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 nothing, noszę aparat kebab czy pizza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Pizza Alfabet czy abecadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Alfabet. Starkowie czy Lannisterowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Tony Stark? :kappa: To z gry o Tron? (wygooglowałem) Bo nie oglądałem ani nie czytałem. Wybieram tych pierwszych, bo lubię to słowo i postać o takim nazwisko - stark z niemieckiego znaczy silny Owca czy koza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Owca koliber czy wróbel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się