Tisosek Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 GG: 8564087 - z reguły dostępny kiedy może, czasem nie odpisuję jak fon leży gdzieś z odpalonym GG Skajpaj: tisosek - lol nie odpalam, chyba, że ktoś coś potrzebuje, to wcześniej zagaduje o to na GG czy gdzie tam chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Skype: karol22777 Gadu Gadu: 36770296 Do usług Pierwszyj EDIT: Zapominam czasem wyłączyć GG / skype a brat jest chamski, taka drobna uwaga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 GG: 43609331 Ze skajpaja praktycznie nie korzystam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 skajpaj pszymek67 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 No dobra macie: Skype: emil.zissi GG nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeRoki Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 GG: 44192525 Skype nie posiadam bo z kompa korzystam tylko wieczorami a GG mam na fonie więc jestem prawie cały czas dostępny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ja z kolei nie mam Skype'a (chociaż parę osób z forum już walczy, bym jednak go zainstalował ) a jeśli chodzi o gg, to proszę: 4778962 - siedzę dosyć często, więc można pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 8, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ja z kolei nie mam Skype'a (chociaż parę osób z forum już walczy, bym jednak go zainstalował ) INSTALUJ SKYPE'A!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Suchy, nikogo do niczego nie zmuszamy. Od tego jest policja, służby specjalne, Microsoft i Google ;D Btw, zerknij na userlistę na dole strony głównej. Obie firmy paczą i indeksują :stalkerloo: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nie wiem po co : Skype: Nie podam bo nie używam GG: 23788483 nie wchodzę często ale co tam, tylko jeśli już ktoś napisze (w co wątpię) to napiszcie kto wy i że z forum bo ja jak naćpany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Skype: matix035 (główny komunikator, często niewidoczny) GG: 33274449 (włączam tylko wtedy kiedy potrzebuje się z kimś skontaktować, nigdy nie lubiłem tego dziadostwa :<) W dużej mierze interesuje się produkcją muzyki Mogę też pograć w osu! albo inne tego typu gry rytmiczne Podobno jestem nienormalny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Skajp: pawlik422 Gie Gie: 36211051 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Skajpaj = replin666 GG = Nie pamiętam bo nie korzystam ale jak sobie przypomne to napisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Skype: stachul26 - nie używam praktycznie nigdy, bo (jak to kolega ujął) mam głos jak kalafior ^^ GG: 6037032 - jestem cały czas, kiedy jestem na kompie. Można więc pisać, ale radzę się przedstawić, bo potem wiadomo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Szkajpaj: hippis19 GyGy: Jak ktoś będzie chciał, to mi napisze na PW.. Ważne, że skejp jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 GG: 21190243 /często niewidok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 GG: 23784955 Nie siedzę na niewidocznym, jak mnie niema to niema GG ma czasem problem, że jak ktoś nowy do ciebie pisze to nie wyświetla się w ogóle ta wiadomość. Ja odpisuję ZAWSZE, jeśli nie odpisałem, znaczy że coś się zepsuło z gg, wtedy skontaktuj się ze mną na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 GG: 8692631 (Jestem DOSŁOWNIE raz na rok na GG, zawsze na dostępnym lub PoGGadaj) Skype: shadowpl21 (tutaj akurat jestem codziennie) Jak coś chcecie, to piszcie - możemy pogadać lub też pograć (Mam mutację) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Na skajpaju można mnie złapać poprzez draco.nared, ale wchodzę tam bardzo rzadko, więc prosiłbym o wcześniejszą zapowiedź (na przykład poprzez PW, bo na forum jestem codziennie kilka razy w ciągu dnia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Skype : przylep999 gg: tymczasowo nie posiadam Na skajpaju jestem często także, piszcie, dzwońcie, czy co tam sobie jeszcze chcecie ponieważ często mi się nudzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 skype decp12 (jestem codziennie) gg: 4519499 (choć nie używam, wbijam raz na ruski rok, gdy potrzebuję gdzieś się skontaktować) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Skajpajaj : sayospine GG; 7660707 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djsoundnr1 Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Skajp: djsoundnr1 (rzadko wchodzę) GG: 2779152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Na Skypie znajdziecie mnie (wiem, ambitnie) jako Keola. EDIT: Jako że ludzie mają sporo problemów z odnalezieniem mnie, podaję także swój nick, keola_the_orca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IsayYay Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Skype: Nie posiadam ze względu na brak słuchawek GG: 7909711 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się