Jeffy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Witajcie, chciałbym zaprosić was na kanał, który istnieje pod nazwą ,,Moje Małe Teorie'' Na kanale tym będą tytułowe teorie, topki i wiele więcej! Macie tutaj link do kanału: https://www.youtube.com/channel/UCxb5TUS4Hu9ek2mMQPKz2HgI do zwiastunu kanału dla leniwych (tam jest mówione co u nas znajdziecie): https://www.youtube.com/watch?v=ZcB51Pmo9yYJak kogoś to nie zachwyca () to niech poczeka do środy, bo wtedy będzie pierwszy film Dodam od razu, że filmy będą dwa razy w tygodniu, bo na tym pierwszym odcinku jest, że widzimy się za tydzień. Filmy mogą być dosyć krótkie, to też postanowiliśmy, że będą dwa razy w tygodniu. Żegnam i miłego oglądania naszych filmów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 (edytowany) No zobaczymy co się z tego wykluje, nie siedzę na fandomowym YouTubie, ale czasem wpadnę zobaczyć co tam stworzyliście Powodzenia Edytowano Październik 25, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Pomysł ciekawy, jak mówił mój przedmówca, zobaczymy co się wykluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Pomysł fajny oraz bardzo kreatywny, ale mała rada - pewniejszy głos. Na początku mówiłeś w stylu "I don't care", ale z każdą sekundą było coraz lepiej. Wiadomo, mów luźnie, ale nie aż tak, bo źle to brzmi i cierpi na tym film. Zobaczymy co nam dacie w drugim materiale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 No ciekawe co z tego wyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Zobaczymy, zobaczymy, ale jeśli pozostaniesz przy takim nużącym i monotonnym tonie głosu i sposobie mówienia to może być kiepsko Więcej luzu. Bierz przykład z tego gościa (na przykład xD): https://www.youtube.com/watch?v=QS5N_zBSqAE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffy Napisano Październik 26, 2015 Autor Share Napisano Październik 26, 2015 Na środę przygotowana jest teoria i sam sądziłem, że ten trailer jest bardzo słaby. Co jak co, ale robienia trailerów to ja nie umiem Ten odcinek wyszedł lepiej, ale najbardziej luźnym materiałem jest materiał sobotni. Bo w teorii nie wypada się wygłupiać, to w filmach tamtego typu można ile chcecie. Co pierwsze mamy publikować? Wolicie film z soboty w środę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Po obejrzenie tego trailera nasunęła mi się jedna myśl "polska podróbka angielskich kanałów,nic świeżego".Ale zobaczymy może jakoś to wyjdzie(obym się mylił i będzie good). 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 (edytowany) Po obejrzenie tego trailera nasunęła mi się jedna myśl "polska podróbka angielskich kanałów,nic świeżego"Niby oglądać po angielsku nic trudnego ale moim zdaniem lepiej jest posłuchać czasem materiału w swoim ojczystym języku Chyba nie ma jeszcze takiego kanału zrobionego przez polaków prawda? ( A przynajmniej jakiegoś który robi to na serio i trochę bardziej profesjonalnie) Edytowano Październik 27, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Niby oglądać po angielsku nic trudnego.Zależy,wiadomo nie każdy ma angielski na perfect. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skradacz Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Po obejrzenie tego trailera nasunęła mi się jedna myśl "polska podróbka angielskich kanałów,nic świeżego".Ale zobaczymy może jakoś to wyjdzie(obym się mylił i będzie good).W sumie tak samo pomyślałem. Na razie dałem suba, zobaczymy jaki wyjdzie odcinek pilotażowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Łap suba, tylko nie przepierdol na głupoty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffy Napisano Październik 27, 2015 Autor Share Napisano Październik 27, 2015 Łap suba, tylko nie przepierdol na głupoty Spróbuję, może się uda i mi nikt z ekipy nie zabierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Pomysł ciekawy, nie zaprzeczę. Będę z ciekawością się przyglądał postępom prac. Co do trailerów - przedstawienie kanału ma być krótkie, rzeczowe i dosyć ciekawe. Jak napisano na YT - 30 sekund max. Ja osobiście na swój kanał trailer kiedyś miałem, ale już z niego nie korzystam i tym sposobem nie mam tego zwiastunu kanału (moim zdaniem jest niepotrzebny, ale to zależy od gustu). Zajrzałem na Twój kanał growy przy okazji... ...chcesz być kolejną osobą na Tubie mającą jako target gimbazę? Po tytule jednego z filmów to... eee... dziwnie mi się zrobiło trochę, a sam jestem YouTuberem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffy Napisano Październik 28, 2015 Autor Share Napisano Październik 28, 2015 8 godzin temu Kuracyja napisał: Zajrzałem na Twój kanał growy przy okazji... ...chcesz być kolejną osobą na Tubie mającą jako target gimbazę? Po tytule jednego z filmów to... eee... dziwnie mi się zrobiło trochę, a sam jestem YouTuberem :/ Jeżeli chodzi o ten challenge: Historia z początku jest prawdziwa, a ten film miał zostać opublikowany. Dałem taką nazwę tylko po to, żeby osoby które ogarniają europę nie przyszły na ten film. Nie ogarniałem tej gry, to też robiłem wszystko żeby mało osób na niego wbiło. Gimbusów odstrasza brak montażu a resztę tytuł. Kolejne filmy są normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffy Napisano Październik 28, 2015 Autor Share Napisano Październik 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=cXtqG6C98JE Postanowiliśmy dać ten film na początek. Zdecydowaliśmy z ekipą, że najlepiej pokazać wam jak będą wyglądały teorie. Na sobotę przygotowujemy coś specjalnego, a za tydzień bardziej luźny materiał. Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Obejrzane Moje odczucia? całkiem spoko tylko trochę za krótkie.Mam nadzieje,że będę dłuższe no chyba,że pierwszy odcinek miał być krótki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Fajne nawet, ale brakuję tu głębszych przemyśleń do obu teorii(cokolwiek by się przydało) Umieściłem koment o pierwotnym pochodzeniu jej znaczka (jako Tomek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się