Exemundis Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 rozdział piąty szybko się nie ukarze. mam mało czasu i weny. może do końca października uda mi się go skończyć. w kazdym razie przewiduje około 15 stron Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 hehe;p nieźle, 15 stron to sporo calkiem;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihal789 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Mało czasu rozumiem.... Ale pamiętaj ja patrze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Czuję się ignorowany. Nikt nic nie pisze o moim FF. Nikt nie czyta moich wypocin, serio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkangelPL Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Ja czytałem twoje wypociny, Matalosie i muszę przyznać, że dobrze się go czyta, zaczął mnie wciągać i z chęcią przeczytam następne rozdziały. Ciekawa koncepcja głównego bohatera i jego alter ego przypadła mi do gustu, choć wiem na czym się wzorowałeś tworząc go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihal789 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Czyżbym w wypocinach Matlosa czuła trochę ze Slendera? Jeśli potrzeba pomocy pomysłu czegokolwiek to pisz śmiało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkangelPL Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Do mnie też jeśli chcesz. A motyw Slenderka... (Slender yay!!!) to na serio niezły, choć zdaje mi się że będzie powtarzany gdzie indziej (np Six Pages). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 darkangelPL nie poznałeś Slendera? jak zabrałem się do pisania to właśnie skończyłem grać w ten horror, więc wciąż miałem w głowie tą białą twarz manekina sklepowego... Jak ktoś ma jakieś sugestie albo poradyto niech śmiało pisze mi na PW. Odpwiem najszybciej jak się da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkangelPL Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Tak szczerze to go znam z creepypast i gier, tylko wolałem potencjalnym czytelnikom nie zdradzać w jakiej koncepcji robiłeś, ale skoro Nihal to podała, więc nie było sensu wymijać się z odpowiedzią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihal789 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Mamy slendera więc jeszcze zombie z amnesi i ten gościu z scp i będzie komplet ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruto5785 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Haha, no to by było całkiem ciekawe ale już strasznie mało oryginalne (nie to że czepiam się fica Matalosa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Jeszcze wrzucimy Necromorphy z Dead Space... Ale uwaga, Cawdie dostanie nowe moce, w kolejnej części. Zobaczycie co to będzie... Naruto, kiedy twój FF? Bo na razie masz trzy rozdziały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruto5785 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Powiem tak, "Jak będzie to będzie" więc trzeba czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 20, 2012 Author Share Posted October 20, 2012 Naruto tak czy inaczej twój fan fic to istny MINDFUCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Bez przesady;p tylko akcja strasznie szybko gna xD i jest troszkę zbyt idealnie;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruto5785 Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Idealnie w jakim sęsie bo jeżeli chodzi o to ze Dath nie daje znakow i wszyscy sobie dobrze żyją to w następnym rozdziale będzie lepiej. Tak poza tym, Shadow właź na dokument 4 rodziału Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 20, 2012 Author Share Posted October 20, 2012 okey. Mamy rozdział 4 Nightmare Adventures Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Hey Shadow! Ja jeszcze żyje Dałem sobie spokój z pisaniem, co by nie opóźniać projektu, a zająłem się bardziej korektą, i innymi poerdołami. Instnieje możliwość (co prawda niewielka) że uda mi się wrócić, ale jak patrzę, to beze mnie idzie wam jeszcze lepiej Powodzenia w kontynuowaniu "Nightmare Adventures" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 cichy. ty już nie żyjesz (o Qr** jaki spoiler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunaris Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Mam nadzieje, że to nie koniec! Shadow's Guards podoba mi się najbardziej! Co do Nightmare Adventure to twórca zbyt błacho podchodzi do tematu miłości. Bo co? Znają się jeden dzień i już tocosiują!? (mam nadzieję rozumiecie o co chodzi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 A o moim to się nie wypowie... Niedługo wyjdzie trzeci rozdział (mojego FF) i powiem wam, że jest na co czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruto5785 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Mam nadzieje, że to nie koniec! Shadow's Guards podoba mi się najbardziej! Co do Nightmare Adventure to twórca zbyt błacho podchodzi do tematu miłości. Bo co? Znają się jeden dzień i już tocosiują!? (mam nadzieję rozumiecie o co chodzi) Meh. Wiesz, jeżeli chodzi o Silver Arrow i Draw'a albo Simple i Sudden'a to: a) Silver Arrow została stworzona przez Shadow'a i tak się potoczyło bo takie dał jej cechy charakteru b) Simple Life została stworzona przeze mnie, to prawda, ale od początku miałem taki zamysł aby się zakochała. A do żadnego "tocosiowania" nie doszło, chyba że Silver Arrow coś robiła kiedy Draw spał, ale tego nikt nie wie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Jest rozdział 5 fanfica naruto. Na mój 5 trza jeszcze poczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunaris Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Słuchaj Matalos! O twoim się nie wypowiem, bo szkoda słów! Ale jeśli bardzo chcesz to proszę bardzo! Żaden kucyk nigdy by nie zabił swojej matki nawet jeśli ona zabiła jego. Wszyscy w tym ficu to mordercy! A ten ... jak mu tam ten dzieciak jest za młody do takiej roli! Teraz poznałeś moją opinię! Cieszysz się?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Nie czepiam się. Nie podoba ci się i wyraziłaś swoją opinię. Ale pozwól, że coś ci wyjaśnię: - Co znaczy "jest za młody do tej roli"? A ile powinien mieć? - Cawdie ma obecnie z 16 lat. Ja czytałem opowiadania i książki, gdzie i młodsze dzieci robiły gorsze rzeczy. - Żaden kucyk nie zabiłby własnej matki... Temat do dobrej dyskusji, na temat "Czy będąc wychowywanym przez istotę przesiąkniętą złem, może wyrosnąć z ciebie coś dobrego." - Wszyscy w moim Ficu to mordercy? Hmm... każdy ma powody, a w dalszej części postaram się to wyjaśnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts