Ares Prime Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Akurat tu Verard ma rację. Zżynać od kogoś jest nie fajnie. Przynajmniej mogłeś się zapytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verard Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Rób jak uważasz, ale następnym razem nie kopiuj jak xero wszystkiego co stworzyłem z Aresem, Mabem i resztą ekipy... oryginalność! If you know what i Mean... AVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Akurat w tej sprawie jestem za Shadowem. Niby słowo projekt jest przypisane tylko wam? A jak ma inaczej się wyrazić? Napisze grupa lub coś to się może wtedy ktoś inny przyczeppić bo to oni się tak nazywają. tego nie rozumiem teraz, o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 13, 2012 Author Share Posted October 13, 2012 dzięki Mac. Przynajmniej ktoś jest też po mojej stronie. Interesowała by cie praca Prawnika Gwardii Cieni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verard Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Ja mam w nosie to, że się nazywa projektem! Ja mam tylko "ale" wobec jego stylu tworzenia... Zresztą rób sobie co chcesz, Shadow... życzę sukcesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 13, 2012 Author Share Posted October 13, 2012 Dziękuję. Nawzajem (w sumie to już sukces osiągnąłeś. a własny projekt założyłem bo do twojego bym nie pasował ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICH007.PS Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Pamiętajmy że naśladowanie to najszczersza forma pochlebstwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verard Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Dobra! Nie mam na to sił! Macie moją aprobatę, błogosławieństwo i bogowie wiedzą co jeszcze. Ja mam swoje własne problemy i nie będę się tutaj rozdrabniał. GO SHADOW GUARD! Verard odchodzi w cień swej krainy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Niestety Shadow, ale mam dużo na głowie (nauka vectorów, szkoła, która żre najwięcej czasu, muszę kiedyś zacząć własny fic) Tak więc niestety :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 13, 2012 Author Share Posted October 13, 2012 Niestety Shadow, ale mam dużo na głowie (nauka vectorów, szkoła, która żre najwięcej czasu, muszę kiedyś zacząć własny fic) Tak więc niestety :( jakbyś zaczynał fica to u mnie masz zawsze miejsce. jak coś to wal na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Sorry za Double Posta ale właśnie ukończyłem rozdział 4. zapowiada sie ciekawy wątek poboczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Dobry;p Połowę już czytałem wcześniej, ale to nowe zapowiada ciekawa walkę w późniejszym etapie;p hmm...czy tylko ja miałem lekkie skojarzenie z Naruto na koniec?;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Dobry;p Połowę już czytałem wcześniej, ale to nowe zapowiada ciekawa walkę w późniejszym etapie;p hmm...czy tylko ja miałem lekkie skojarzenie z Naruto na koniec?;p hmmm. możliwe. sporo pomysłów przyszło mi do bańki podczas oglądania anime (różnych) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Mi tak samo;p niektóre nazwy czy moce potrafię czasem trochę zmienić i se przywłaszczyć;p Ale liczy się efekt;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Mi tak samo;p niektóre nazwy czy moce potrafię czasem trochę zmienić i se przywłaszczyć;p Ale liczy się efekt;p a ty piszesz jakiegoś fic'a? _______________________________________________________________ ej no przeczytajcie i oceńcie fica Natuto5785 bo mi tu sie załamie Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Próbuje coś wyskrobać;p powoli idzie przez niewiarygodne ciśniecie na studiach;/ dopier w połowie listopada bede w stanie coś zrobić....wtedy mi 2 przedmioty odpadną...i będę mógł pisać coś;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Próbuje coś wyskrobać;p powoli idzie przez niewiarygodne ciśniecie na studiach;/ dopier w połowie listopada bede w stanie coś zrobić....wtedy mi 2 przedmioty odpadną...i będę mógł pisać coś;p a interesuje cię dołączenie do projektu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Ehh....ja bym chętnie spróbował dołączyć do obu projektów, ale pojawia się mocny problem z czasem;/ od pierwszego tygodnia nas mocno cisną i przed połową listopada(a może troszkę dłużej), jestem jakby "niedostępny" przez większość czasu;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 ja w technikum mam prawie jak na studiach Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Nie masz nawet porównania;p w 2 ostatnie dni zrobiłem 3 projekty+2 opracowania+ uczę się teraz na kolokwium+szukam jakichś map xD A tutaj jescze są dziwne tematy i wredni wykładowcy co się czepiaja o wszystko i wymagają niewiadomo czego...;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Shadow rozumiem cię Sam chodzę do technika muszę serio mieć wszystko zaplanowane aby się wyrabiać bo się na czymś zbytnio zapomnę, jak np siedzenie na forum czy cuś i już nie ma czasu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Dobra to ja się biorę i zaczynam dziś rozdział 5 SG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Okej, jako członek Team'u chyba mogę coś powiedzieć o FF Naruciaka. Jest w porządku. Trochę gubi mnie zmiana narracji, że wypowiadassz się bezstronnie i nagle mamy i tak nasz bohater ale tak poza tym to jst spoko. Miło się czyta, tylko ja mam wrazenie, że wszystkie te FF opierają się na schemacie "znajdź potężngo kuca o tajemniczej przeszłości, zakochaj się w nim, pokonaj tego złego". Ale ja nie mogę narzekać, bo... zresztą zapraszam do mojego FF, dowiecie się tam wszystkiego. Ja jestem w pierwszej Liceum, ale mamy taki luz, że siedzę sobie na forum i MG'kuję. Zobaczymy co będzie w trzeciej klasie. Czemu nie ma mojej wersji na ankiecie? To skandal!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Czemu nie ma mojej wersji na ankiecie? To skandal!!! sorki ale ankieta powstała przed twoim dołączeniem. gdybym mógł ją zmodyfikować to bym to zrobił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matalos Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Cały ranek siedziałem, historię Cawdiego wymyślałem. Tera posta piszę, aby ktoś przeczytał to [super zakończenie rymu]. Czyli mam już drugi rozdział, tym razem dłuższy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts