Skocz do zawartości

Problemy Bronych w Życiu Codziennym

Dashy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 313
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Ale wy macie problemy....

Ja takowych nie posiadam, mimo tego iż dużo ludzi (czyli: cała moja klasa, troszkę nauczycieli, parę osób z rodziny i większość znajomych), wie o tym że oglądam MLP oraz oraz jestem fanem tejże bajki, to w większości wypadków nikt nic z tego sobie nie robi, a jeśli już mają jakiś problem i zaczynają mi ubliżać, to po prostu używam niewielkiej ilości siły (powtarzam niewielkiej, z natury jestem pacyfistą, ale lepiej mnie nie drażnić), aby ustawić danego delikwenta do poziomu....

Czy masz przechodzić obok nich i ich ignorować zamiast pokazać im, że masz więcej siły ?

Sugerujesz coś??

Tzn. psycholog i takie rzeczy??

@Up co do komputerów i konsoli to nie byłbym taki pewien...

Tam gdzie mieszkam ludzie widzą tylko jedną stronę medalu (tą, która jest dla nich wygodniejsza) i po prostu KOCHAJĄ wyznaczać pewne granice których MUSISZ się trzymać - "bo gdy ja byłem mały, bo u sąsiadów, bo u Kowalskiego..." etc. A skoro "u Kowalskiego..." to ty też masz taki być. Tyczy się to absolutnie WSZYSTKIEGO. Podam prosty przykład - znajomy się ożenił (bo musiał). Cała impreza na kredyt. Kupili dom - na kredyt. Dziś cała rodzina ledwie wiąże koniec z końcem, ale dla innych liczy się tylko to że znalazł żonę i kupił dom :lolface:
Gość Piter Wan Kenobi

Skoro już taki temat się zrobił,to osobiście trochę dziwi mnie picie i palenie w młodym wieku.Okej z jednej strony to sprawa osobista,ale z 2 potem mówią że każdy z młodzieży musi być od razu zły itp.Zresztą,jeśli chodzi o fajki to szkoda zdrowia i kasy moim zdaniem,coś o tym wiem bo mój tata dość długo palił ale na szczęście już rzucił.Moim zdaniem to jest wiele innych lepszych czynności od alko itp,dobra można wypić ale trzeba znać swój umiar :P.No tyle chyba starczy..

Co zrobić... Alkohol i papierosy są dla większości młodzieży (zwłaszcza gimnazjalnej, chociaż spotakłem już także z dzieci podstawówki) oznaką dorosłości. Myślą, że jak się urżną na imprezie to są już wielcy, wszystko im wolno i w ogóle... Ja osobiście ani nie palę, ani nie piję. Wolę sobie wypić herbatkę, colę czy coś innego.

Gość Piter Wan Kenobi

Jak ktoś chce to niech pali,jego zdrowie w sumie..Tylko mnie wkurza gadanie że wszyscy młodzi ludzie tacy są,fajnie się temat rozwinął tak w ogóle.A jeśli chodzi o sport to wolę jakoś pływanie i koszykówkę ^^.

Co zrobić... Alkohol i papierosy są dla większości młodzieży (zwłaszcza gimnazjalnej, chociaż spotakłem już także z dzieci podstawówki) oznaką dorosłości. Myślą, że jak się urżną na imprezie to są już wielcy, wszystko im wolno i w ogóle...

Ja osobiście ani nie palę, ani nie piję. Wolę sobie wypić herbatkę, colę czy coś innego.

Też ani nie piję , ani nie palę , zamiast tego oglądam MLP ( to moje uzależnienie :)

Gość Piter Wan Kenobi

Okej żeby trochę powrócić do głównego tematu to się pochwalę że za 2 dni będę miał swoją pierwszą rzecz z kucykami,czyli bluzkę i już widzę jak ludzie będą na mnie reagować xD.

Gość Piter Wan Kenobi

Każdy jest powalony na swój sposób także,zresztą każdy ma w sobie coś związanego z dzieckiem ^^ :P.Wiem pokręciłem trochę pewnie,zresztą każdy ogląda co lubi i żyje jak chce więc nie powinno się nikomu nakazywać swojego zdania itp.Tyle :f

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...