twister Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: Ten temat serio jeszcze funkcjonuje czy to omamy wzrokowe z niedożywienia? To omamy wzrokowe niedożywienia. Zjedź parówkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Dla Parówki jedynym słusznym miejscem jest księżyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: Dla Parówki jedynym słusznym miejscem jest księżyc I twój żołądek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Mój żołądek jest aktualnie w opłakanym stanie i od rana jem jedynie kromki z masłem, żeby nie zejść z głodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 (edited) 2 minuty temu Maniek napisał: Mój żołądek jest aktualnie w opłakanym stanie i od rana jem jedynie kromki z masłem, żeby nie zejść z głodu To zjedź parówkę (jak mówiłem). jak mówią: "Gdy ci smutno, gdy ci źle, zjedź parówkę, najedź się" Edited February 9, 2017 by Twisterrrrrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 (edited) 7 minut temu Maniek napisał: Mój żołądek jest aktualnie w opłakanym stanie i od rana jem jedynie kromki z masłem, żeby nie zejść z głodu Temat jest zatwierdzony przez adminów, więc proszę moderację o nie spinanie pupci wtf, czemu mi ten post zacytowało Edited February 9, 2017 by PervKapitan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 A czy ja go chcę usuwać? To miało charakter żartobliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: A czy ja go chcę usuwać? To miało charakter żartobliwy. No mój post też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Zjedzmy parówkę na zgodę Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: Zjedzmy parówkę na zgodę Jestem najedzona sushi a potem jeszcze mam naczosiki~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Parówki sa po prostu dobre i tyle, chociaż still wolę kiełbasę xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 7 minut temu Mates napisał: Parówki sa po prostu dobre i tyle, chociaż still wolę kiełbasę xD Same Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Parówki są the best for walentynki xD Czarny Leon + Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 O Nowy człowiek w Elicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 6 godzin temu Rainbow Guitar napisał: Nowy człowiek w Elicie? Jak zasłuży to tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 (edited) @Ziemowit Parówki podbijają świat :3 :3 :3 Więc potrzebujemy mięsa arma.... ekhme... armii Edited February 22, 2017 by Twister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Mięsa powiadasz? Wiele na parówki nie potrzeba, by pyszne były 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 O Nowy człowiek w Elicie? Czy w Elicie to forum zdecyduje [emoji14] Parówki są dobre na wszystko! Parówki na kuchnię nieczystą! Parówki na stopę za niską, Parówki podniosą ci ją! Parówka to sposób z ketchupem Na każdy codzienny smutek Parówka doda ci wigoru Na cały dzień dobrego humoru! xD Posted by Rainbow Deck & Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 9 minut temu Witoslavski napisał: Czy w Elicie to forum zdecyduje Parówki są dobre na wszystko! Parówki na kuchnię nieczystą! Parówki na stopę za niską, Parówki podniosą ci ją! Parówka to sposób z ketchupem Na każdy codzienny smutek Parówka doda ci wigoru Na cały dzień dobrego humoru! xD Posted by Rainbow Deck & Tapatalk Poeta widzę xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 @Ziemowit Mam coś ważnego do zakomunikowania. Otóż najwyższa pora by pozbyć się tego narcystycznego słówka "elita" z naszej nazwy. Nie wiem jak wy, ale ja to nie czuję się członkiem jakiejś kuźwa elity Proponuję zmienić nazwę na Parówki, albo Grupa Parówkowa, coś w tym stylu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 50 minut temu Uszatka napisał: @Ziemowit Mam coś ważnego do zakomunikowania. Otóż najwyższa pora by pozbyć się tego narcystycznego słówka "elita" z naszej nazwy. Nie wiem jak wy, ale ja to nie czuję się członkiem jakiejś kuźwa elity Proponuję zmienić nazwę na Parówki, albo Grupa Parówkowa, coś w tym stylu. Elita Parówkowa - może brzmi faktycznie zbyt poważnie, jak na chociażby poziom jej szefa . Parówki brzmią już lepiej, grupa parówkowa nie koniecznie, ja proponuje parówkowe pogadanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Parówkowe pogadanki mi się podobają. @Rainbow Guitar @Twister @Onyx @Zexel @Mates... więcej mi się nie chce wymieniac. Co wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Hmm, a może byśmy zebrali z kilka propozycji, zrobiłabyś ankietę i byśmy demokratycznie wybrali, hm? Chyba, że zostaniemy przy Parówkowych Pogadankach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 *wchodzi do pokoju i rozgląda się* Ło, nigdy nie wiedziałem o istnieniu takiego tematu D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Dla mnie "Parówkowe Pogadanki", też mi pasują. Spoiler Ale wymyśliłem też swoją własną nazwę Spoiler "Parówkowe Dzieciaki" Spoiler Ale i tak "Parówkowe Pogadanki" będą przegłosowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts