Sowenia Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Ostatni raz to jakieś 3-4 dni temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Z przyjemnością odkopuję temat Co u was? żyjecie jeszcze w ogóle? I jak tam Sylwki? Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Dziś do roboty chorym i na kacu zawsze spoko ;___; ale już w donku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 1, 2017 Author Share Posted January 1, 2017 A żyjemy, żyjemy ~ Sylwek co prawda nie wyszedł tak jak był planowany wcześniej, ale i tak minął mi bardzo przyjemnie i dobrze się bawiłam~ @PervKapitan Ale bym teraz zjadła tej sałatki ;__; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Skoki Narciarskie to piękna dyscyplina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 A wiecie, że parówki to rodzaj kiełbasy? Spoiler Tak było napisane na moim opakowaniu parów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Właśnie teraz Catniss napisał: Tak było napisane na moim opakowaniu parów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 12 minuty temu Ziemowit napisał: Od tej pory przesiadam się na Berlinki. Są leeepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Trzeba dobrze pilnować czy się kupuje parówki czy kiełbaso-parówki, cholerne podróby. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 A tak; przed chwilą machnęłam sobie parówkę w cieście francuskim, pokrojoną na cieniutkie plasterki. Mlask, mlask. Zdjęcia nie zrobię, bo mi się nie chce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Mniam ;_; Też bym zjadła, ale parówki mi wyszły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 ja mam na obiad naleśniki, a na kolacje tradycyjnie, wiadomka co Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) Przyznam się że zeżarłem dzisiaj 10 parówek po powrocie że sklepu Ale to nic, tydzień temu zeżarłem ich 15 Edited February 3, 2017 by Twisterrrrrek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 5 minut temu Twisterrrrrek napisał: Przyznam się że zeżarłem dzisiaj 10 parówek po powrocie że sklepu Ale to nic, tydzień temu zeżarłem ich 15 wow, ale, że tek na raz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: wow, ale, że tek na raz? Rodzice mnie nazywają głodomorem Spoiler Oczywiście że na raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Ja zjem 3 parówki i jestem najedzona. No w porywach 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 1 minutę temu Uszatka napisał: Ja zjem 3 parówki i jestem najedzona. No w porywach 4 Ja zjem 6 i nie jestem najedzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Ale pasibrzuch z ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 4 godziny temu Uszatka napisał: Ja zjem 3 parówki i jestem najedzona. No w porywach 4 Ja również 3 godziny temu Twisterrrrrek napisał: Ja zjem 6 i nie jestem najedzony PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM MÓWIMY NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 (edited) LUDZIE!!!! NOWY REKORD!!!!! 19 Parówek w 4-5 minut xD Spoiler Już widzę ból tyłka Ziema XD Spoiler I nowego złotego ziemovita Edited February 9, 2017 by Twisterrrrrek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Twisterrrrrek napisał: Już widzę ból tyłka Ziema XD Z szacunkiem do szefa to raz, kilka osób może potwierdzić, że do mnie warto mieć szacunek między innymi właśnie elita ( @Selenium v.2 @Uszatka @Rainbow Guitar @Mates @Zexel) A dwa to, że sztuką nie jest zjedzenie 10000000000000000000000000000000 parówek w chwilę, a delektowanie się ich ukrytym smakiem. Ja jak zjem trzy czuję się jak bym zjadł 19, bo się nimi delektuję, a nie jak ty kmiotku. Lepiej zjeść trzy i poczuć ich smak, niż zjeść 19 i nic nie poczuć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Z szacunkiem do szefa to raz, kilka osób może potwierdzić, że do mnie warto mieć szacunek między innymi właśnie elita ( @Selenium v.2 @Uszatka @Rainbow Guitar @Mates @Zexel) A dwa to, że sztuką nie jest zjedzenie 10000000000000000000000000000000 parówek w chwilę, a delektowanie się ich ukrytym smakiem. Ja jak zjem trzy czuję się jak bym zjadł 19, bo się nimi delektuję, a nie jak ty kmiotku. Lepiej zjeść trzy i poczuć ich smak, niż zjeść 19 i nic nie poczuć. Przepraszam szefie Delektuję parówki, tylko mi to tak szybko mija, że muszę brać kolejną, bo bez ich smaku, życie dla mnie jest bez sensu całkowicie I tak się składa że znikają ze stołu szybciej niż się pojawią. Nie zrozumiecie mnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Koszmar! Tragedia! Katastrofa! Wrażliwe osoby - nie czytać! Spoiler Naprawdę? Spoiler Ostrzegam! To boli! Spoiler Serio nadal tak chcesz? Spoiler No dobra... Spoiler Tylko nie mów, że ostrzegałąm. Spoiler Bezapelacyjnie. Spoiler Dziś południe - wizyta w Auchanie z moją stukniętą rodzinką. Patrzę - cały wieeelki regał pełen parówek. Znalazłam Berlinki wersja XXXL - jakieś 20 parów w opakowaniu. Ale nie o to chodzi... Wracając do tematu; odwróciłam opakowanie i wczytałam się w etykietę z składnikami. Nagle patrzę - jak byk stoi: Spoiler BERLINKI: KIEŁBASA WIEPRZOWA HOMOGENIZOWANA PARZONA W OSŁONCE NIEJADALNEJ. Przerażona desperacko przeszukałam cały regał. Wszędzie kiełbasy! Wszęęęędzie! Spoiler Z drugiej strony, już sobie to wyobrażam: Spoiler Kiełbasa wieprzowa homogenizowana parzona w osłonce niejadalnej [Wątek nieformalnej Elity Kiełbasowo wieprzowo homogenizowanej parzonej w osłonce niejadalnej] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Ten temat serio jeszcze funkcjonuje czy to omamy wzrokowe z niedożywienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: Ten temat serio jeszcze funkcjonuje czy to omamy wzrokowe z niedożywienia? Już chciało się zamykać @Maniek, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts