twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 3 minuty temu Ziemowit napisał: To teraz może konkurs na najciekawsze i najbardziej filozoficzne zdjęcia parówek. Ja jestem sędzią, do boju! Oto Filozoficzno-Memowe Zdjęcie Spoiler Wygrałem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 1 minutę temu Uszatka napisał: @Twister ty pewnie głosowałeś Głosowałem, głosowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Twister napisał: Oto Filozoficzno-Memowe Zdjęcie Pozwolę sobie zacytować "Mówimy stanowcze nie Parówkowym Skrytożercom". Zastanów się czy trzymasz z nami czy z jakimiś wrogami parówkowymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Pozwolę sobie zacytować "Mówimy stanowcze nie Parówkowym Skrytożercom". Zastanów się czy trzymasz z nami czy z jakimiś wrogami parówkowymi Jestem z wami, a te "Skrytorzerca" to mi sam wymyśliłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Twister napisał: Jestem z wami, a te "Skrytorzerca" to mi sam wymyśliłeś Nie. Poniżej możecie mnie zabić parówkami, polecam https://mlppolska.pl/profile/7538-ziemowit/?status=39864&type=status Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Nie. Tak, wymyśliłeś Mogę screena wysłać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 1 minutę temu Twister napisał: Tak, wymyśliłeś Mogę screena wysłać Nie, kuamco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 @Onyx lol, teraz się zorientowałam, że nie należysz do naszej grupki XD A byłam pewna, że tak To ten. My lubimy parówki i kochamy ich parówkowatość. A poza tym to sobie po prostu rozmawiamy na konferencji i czasem tutaj. Jak chcesz się przyłączyć to do Ziemovita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ja mogę go oprowadzić :3c sama tu nie należę chyba nawet tylko jestem tak , bo wpadłam po drodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 No spoczko, dam znać jak coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Smutny Chuopiec napisał: Ja mogę go oprowadzić :3 Jasne, nie krępuj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Smutny Chuopiec napisał: Ja mogę go oprowadzić :3c sama tu nie należę chyba nawet tylko jestem tak , bo wpadłam po drodze Właśnie teraz Onyx napisał: No spoczko, dam znać jak coś Zapraszamy do dołączenia, im nas więcej tym weselej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Dostanę jakąś plakietkę w kształcie parówki co by mieć szacun na dzielni? D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Po pierwsze: Kocham Paróffy, bo są moim życiem, i są mi potrzebne jak tlen Po drugie: 2 minuty temu Ziemowit napisał: Zapraszamy do dołączenia, im nas więcej tym weselej YEY Nowy członek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 4 minuty temu Smutny Chuopiec napisał: Dostanę jakąś plakietkę w kształcie parówki co by mieć szacun na dzielni? D: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) 5 minut temu Smutny Chuopiec napisał: Dostanę jakąś plakietkę w kształcie parówki co by mieć szacun na dzielni? D: Tak. Dobra, kończymy na dzisiaj, jutro podbijamy jeeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuużej, bo piątek. 4 minuty temu Twister napisał: Po pierwsze: Kocham Paróffy, bo są moim życiem, i są mi potrzebne jak tlen Po drugie: YEY Nowy członek Nie oglądałeś filmy pt. "Miś", więc się nie wypowiadaj . Mam pewność/nadzieje (niepotrzebne skreślić), że większość elity obejrzała, bo chyba utworzę listę filmów, które parówkowicz musi obejrzeć. Dobranoc, parówkowych snów. @Uszatka Dobry materiał na emotkę. Edited February 23, 2017 by Ziemowit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gronek Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Dlaczego forum mi pokazuje że kiedyś coś tutaj napisałem, halo ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Gronosraj napisał: Dlaczego forum mi pokazuje że kiedyś coś tutaj napisałem, halo ;-; #takbyłonapisałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Gronosraj napisał: Dlaczego forum mi pokazuje że kiedyś coś tutaj napisałem, halo ;-; Najwyraźniej coś pisałeś. To przeznaczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gronek Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 A-Ale jak to, to nie byłem ja, ja o niczym nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Gronosraj napisał: A-Ale jak to, to nie byłem ja, ja o niczym nie wiem Okłamiesz każdego, ale parówek nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 2 minuty temu Ziemowit napisał: Nie oglądałeś filmy pt. "Miś", więc się nie wypowiadaj . Mam pewność/nadzieje (niepotrzebne skreślić), że większość elity obejrzała, bo chyba utworzę listę filmów, które parówkowicz musi obejrzeć. Dobranoc, parówkowych snów. Przyznam się - nie oglądałem, ale i tak nie jestem skrytożercą, bo parówkami się delektuję, a tamten mem był tylko żartem Dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gronek Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Okłamiesz każdego, ale parówek nie Potrafię oszukać siebie, parówki też oszukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Właśnie teraz Gronosraj napisał: Potrafię oszukać siebie, parówki też oszukam Parówki są trudniejsze do oszukania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ha ja to bym chętnie obejrzał tą listę filmów by w końcu stać się prawdziwym parówkowiczem, a nie tylko w cieniu parówy deal'ować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts