Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 (edytowany) Witam was wszystkich na rozdaniu najbardziej prestiżowych nagród w całej Polsce czyli Złote Ziemowity 2016! Z góry chciałem podziękować @Decaded , który pozwolił na odnowienie tego tematu. Jak skończę osiemnastkę, to ci postawie piwko Dec. W tym temacie i wy możecie umieszczać swoje nagrody, oraz o nich dyskutować. Najlepsi użytkownicy Miesiąca> I @Pawiu II @Decaded III @Mates i @Rainbow Guitar Największy śmieszek miesiąca: @Pawiu Najmilszy użytkownik miesiąca: @Uszatka i @Setco Najbardziej muzyczny user: @Rainbow Guitar Najciekawszy użytkownik: @Pawiu Najlepszy opiekun działu: @Sosna Najmniej ulubiony user: @Airlick Najlepszy Mod: @Decaded Najlepsze OC: Amdusjasz autorstwa @Siliciusa No i to tyle AAA Jeszcze nagroda tygodnia!!! Spoiler Ogłoszenie jej nastąpi po przerwie na reklamy Edytowano Grudzień 29, 2016 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 6 minut temu Ziemowitełeł napisał: Najbardziej muzyczny user: @Rainbow Guitar Naprawdę? Tutaj @Mates pownien być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 kiedy się skończą reklamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 9 minut temu Rainbow Guitar napisał: Naprawdę? Tutaj @Mates pownien być. Zastanawiałem się właśnie nad tobą i Matesem, ale stwierdziłem, że jednak ty. 6 minut temu GreenLink napisał: kiedy się skończą reklamy? Zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Chwila, ja jednym z najmilszych userów? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 7 minut temu Setco napisał: Chwila, ja jednym z najmilszych userów? D: Na to wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 45 minuty temu Ziemowitełeł napisał: Najmniej ulubiony user: @Airlick Jebłem na podłogę i nie wstaje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Mnie bardziej jego reakcja interesuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Zapewne podobna. Btw. Lepszych tagów nie widziałem: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Oł yeah, już drugi raz zostałam najmilszym userem miesiąca, co za radość~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 54 minuty temu Ziemowitełeł napisał: Zastanawiałem się właśnie nad tobą i Matesem, ale stwierdziłem, że jednak ty. Ale przecież mogłeś dać nas obydwu... Mniejsza o to. Dziękuję za nagrodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 nie daję obserwuj, bo znowu będzie spam xDDD co z tego, że nie najbardziej muzyczny, jak najlepszy xDD w sumie 3-ci najlepszy pzdr 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 2 godziny temu Pawiu napisał: Zapewne podobna. Btw. Lepszych tagów nie widziałem: Chciałem z tagów utworzyć zdanie: 2016 Ziemowity złote. Dzięki dec, szacun ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 2 minuty temu Ziemowitełeł napisał: Chciałem z tagów utworzyć zdanie: 2016 Ziemowity złote. Dzięki dec, szacun ziom. I wszystko stało się jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 takie długie reklamy... Polsat powinien się od cb uczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Właśnie teraz GreenLink napisał: takie długie reklamy... Polsat powinien się od cb uczyć Na TVN'ie są dłuższe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: Na TVN'ie są dłuższe wiesz o co kaman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Nie ufam rankingowy, bo jest ustawiony. Dec przekupił żyri (jury) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 10 minut temu Simplistic napisał: Nie ufam rankingowy, bo jest ustawiony. Dec przekupił żyri (jury) Nie zrobisz tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Nie, po prostu przyszedłem tu po atencję. Do widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Pozwól na coś, co nie jest zabronione i juz jesteś "najlepszym modem" To było proste, nie powiem 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 44 minuty temu Decaded napisał: Pozwól na coś, co nie jest zabronione i juz jesteś "najlepszym modem" To było proste, nie powiem Widzisz jak łatwo można zaimponować KLASYFIKACJA TYGODNIA 1. @Mates 2. @Rainbow Guitar 3. @Pawiu 4. @Decaded 5. @Selenium Wyróżnieni: @GreenLink @Setco @Major Degtyarev Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Czuję się wyróżniona. Nie za dużo tych nagród? ;o; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 4 minuty temu Setco napisał: Czuję się wyróżniona. Nie za dużo tych nagród? ;o; Każda nagroda = szczęśliwy użytkownik na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 58 minut temu Ziemowitełeł napisał: Każda nagroda = szczęśliwy użytkownik na forum Szlachetny cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się