Gość Ziemowit Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 59 minut temu Zexel napisał: Dlaczego dopiero w marcu? Co planujesz? Najazd w rocznicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 5 godzin temu Zexel napisał: zawiodłem ;__;. Totalnie zawiodłem. Przestań napierda@@ć w tego CS-a i wejdź w końcu na Skype to pogadamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Ostatnia sobota stycznia 2017. Wiecie co to oznacza? Nie tylko Złote Ziemowity tygodnia, ale i miesiąca! 1. @Rainbow Twister - Złoty Ziemowit, za najszybszą reakcję, gdy utworzyłem temat z Haxballowo-Kucykowym Turniejem 2017 2. @Zirathel - Wiecznie, żeś był drugi w tym miesiącu, więc honorowe miejsce ci zostawiłem 3. @Onyx - Za zajęcie 3. miejsca Wyróżnienia: @Cassidy ZŁOTE ZIEMOWITY MIESIĄCA 1. @Zirathel - Zeżygałem się Luną w tym miesiącu 2. @Rainbow Twister - Gościłeś bardzo dużo w Złotych Ziemowitach 2017 (Styczeń) 3. @Catniss - Ta osoba, również widać zagościła już w ZZ17 na stałe KATEGORIE: Najlepszy mode: Hmmm @Sosna Najlepszy adm: @Decaded Najmilszy user: @Uszatka Najbardziej w sumie spoko user: @Zirathel Najbardziej tajemniczy user: @Ziemowit Dobranoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Skubany dał nagrodę sam sobie A za co to wyróżnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Aż 2 Ziemovity 0_0 nie spodziewałem się 55 minut temu Zirathel napisał: I przygotuj się na większe żyganie Nie strasz go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 6 minut temu Zirathel napisał: Znajomość ze mną ma swoje konsekwencje Spoiler Cholera, znowu mi się gołembie to okna dobijają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 11 godzin temu Ziemowit napisał: 3. @Catniss - Ta osoba, również widać zagościła już w ZZ17 na stałe Władowuję się! Nie zapomnijcie zrobić miejsca dla moich kotów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Piątek wieczór to idealna pora, by nagrodzić was Złotymi Ziemowitami, które was rozgrzeją, bo w lutym, jednak jeszcze zimno. 1. @Twisterrrrrek - Parówkowy skrytożerca 2. @Catniss - Zgłoszenie się do turnieju, dobry wybór 3. @VeXi - Sam wiesz za co Wyróżnieni: @Cassidy @Dank Lord @Chip Gratuluję i życzę dalszych sukcesów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 44 minuty temu Ziemowit napisał: 1. @Twisterrrrrek - Parówkowy skrytożerca Czyli jednak jedze.... wp#######nie się opłacało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Wreszcie żadnego nie dostałem Za ten tekst możesz się spodziewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 15 minut temu Ziemowit napisał: Za ten tekst możesz się spodziewać @Zirathel Już się nie wywiniesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 11 godzin temu Ziemowit napisał: 2. @Catniss - Zgłoszenie się do turnieju, dobry wybór Noo cooo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 13 godziny temu Ziemowit napisał: Wyróżnieni: @Cassidy Ojej to ja *odkłada kolejną lśniącą nagrodę na półkę* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 4 godziny temu Catniss napisał: Noo cooo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Hie, hie... Sobie wyróżnię @FirstChoice, bo jest sobota, a On robi tu dużo dobrego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Właśnie teraz Michalski9 napisał: Hie, hie... Sobie wyróżnię @FirstChoice, bo jest sobota, a On robi tu dużo dobrego No Firstu ma Złotego Ziemowita na rok, więc jest bardzo zasłużonym człowiekiem dla tego forum. A nóż nagroda powtórzy się 1 Stycznia 2018 , ale mamy jeszcze 11 miesięcy walki o ZZ17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 2 godziny temu Ziemowit napisał: No Firstu ma Złotego Ziemowita na rok, więc jest bardzo zasłużonym człowiekiem dla tego forum. A nóż nagroda powtórzy się 1 Stycznia 2018 , ale mamy jeszcze 11 miesięcy walki o ZZ17 Chwalą, wyróżniają, oznaczają a ja dalej nie wiem co i czy w ogóle coś zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Chcę nominować Cass do Złotego Ziemowita największej sieroty życiowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Chcę nominować Cassidy za bycie sierotą 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 Z okazji Święta Służby więziennej, Więziennego Ziemowita dostają wszyscy moderatorzy. Pozdrawiam i Dobranoc, w piątek nagrody za Tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 4 godziny temu Ziemowit napisał: Z okazji Święta Służby więziennej, Więziennego Ziemowita dostają wszyscy moderatorzy. Pozdrawiam i Dobranoc, w piątek nagrody za Tydzień Ja i moje koty karakale czekamy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 "Jeżeli na forum trwa rozdania Złotych Ziemowitów, to wiedz, że tydzień się skończył" ~ Autor Nieznany 1. @Rainbow Guitar - Taki urodzinowy prezent 2. @MasterOfRainbows - Nigdy tutaj, żeś nie zawędrował, ale dzisiaj zawędrujesz. Za aktywność w dziale, przyciągasz dużo ludzi do swego działu 3. @Michalski9 - Za te jego filozofie na profilu Wyróżnienie: @Smutny Chuopiec @CalevaN Do zobaczenia w piątek, sobotę, albo niedzielę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 31 minut temu Ziemowit napisał: 3. @Michalski9 - Za te jego filozofie na profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 58 minut temu Zirathel napisał: A ja chcę srebrnego Ziemowita Ciesz się, że załatwiłem ci brak złotego (albo i nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: A może złotego też chce Trudno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się