Rainbow Guitar Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 To zdradź nam ten właściwy powód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Czy teraz zamiast Ziemowitów otrzymamy pustaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 8 minut temu, Rainbow Guitar napisał: To zdradź nam ten właściwy powód. Nie potrzebujecie go do szczęścia. 6 minut temu, Cassidy napisał: Czy teraz zamiast Ziemowitów otrzymamy pustaki? Nieee, nic nie otrzymacie, chyba, że zgłosi się chętny do kupienia licencji na nagrody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 No zdradź. Przynajmniej nie będzie niepewności. Jak nie tu to gdzieś na czymś prywatnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 22 godziny temu, Pustak. napisał: Nieee, nic nie otrzymacie, chyba, że zgłosi się chętny do kupienia licencji na nagrody. Po ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 17 minut temu, Michalski9 napisał: Po ile? Nie stać cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 1 minutę temu, Pustak. napisał: Nie stać cię. Nie możesz tego wiedzieć, mam duże możliwości, mogę wiele dać pod zastaw, a za to...mogę nawet zastawić duszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 10 minut temu, Michalski9 napisał: Nie możesz tego wiedzieć, mam duże możliwości, mogę wiele dać pod zastaw, a za to...mogę nawet zastawić duszę Jesteś studentem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Przed chwilą, Pustak. napisał: Jesteś studentem? ...z kim rozmawiałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Przed chwilą, Michalski9 napisał: ...z kim rozmawiałeś? Odpowiedz na pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Przed chwilą, Pustak. napisał: Odpowiedz na pytanie. Tak... ale skąd wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Przed chwilą, Michalski9 napisał: Tak... ale skąd wiesz? Nieważne. Jak jesteś studentem, to już wiem, że cię nie stać. Dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 (edytowany) Mogę być bogatym studentem (bo co? Dusza studenta mniej warta,tak?! ) Nie pozdrawiam XD. Edytowano Lipiec 12, 2017 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 1 minutę temu, Zirathel napisał: Dyskryminacja studentów Takie lujowe życie . Stypendium pewnie w hoi małe i bida. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 11 minut temu, Zirathel napisał: No w sumie student nie kojarzy mi się z byciem bogatym albo z posiadaniem przynajmniej większej ilości gotówki Nie bijcie ;w; Mi się z MacDonaldem kojarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 A mi się kojarzy z samobójstwem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 W sumie.. w wieku "normalnego studenta" ludzie chyba tyż często się zabijają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Tylko studenci robią to w czasie sesji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Wrzesień 8, 2017 Share Napisano Wrzesień 8, 2017 Cicho tu :V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 8, 2017 Share Napisano Wrzesień 8, 2017 Z racji tego, że nic się w tym temacie nie dzieje, a także dlatego, iż założyciel i główny prowadzący ten temat usunął konto już dość dawno temu temat archiwizuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Temat przywrócono na prośbę autora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Witam, cześć! Już nie długo skończy się rok 2017, coraz bliżej święta itp. Nieważne.Tylko przypomnę, że ten piątek będzie o wiele piękniejszy, ponieważ rozdam nagrodę Złotego Ziemowita tygodnia. Gdy zakończy się listopad to będzie grudzień, więc Złote Ziemowity będą wtedy rozdane za cały rok. W piątek będę miał być może dobry humor, rozpoczyna się sezon skoków narciarskich, więc raczej będę szczęśliwy. W ogóle nie wiedziałem, że 18 osób obserwuje ten wątek, teraz dopiero zwróciłem na to mocniej uwagę, obserwujcie dalej to będziecie wiedzieć o wszystkim, do piątku! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Jakoś nadal nie odczuwam tej "świątecznej atmosfery", ale za to jestem ciekaw do kogo pójdzie tak długo wyczekiwany Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 Cześć, spóźniłem się trochę. ZZ za ten tydzień: 1. @SPHRAX - No musiałem dać, za to wszystko co robi dla Lazanii, w dodatku mieszka w mieście gdzie tramwaje mają ładne domki :3 2. @PainChillerPL - Za spam. 3. @Sosna - Za przywrócenie tematu Wyróżnienie: @Polineks @Altius Volantis Do następnego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 powraca podlizywanie się ziemowitowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się