Cassidy Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 @Onyx mamy jednego ziemowita na spółkę dziękuję ziemku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 2 godziny temu Miszcz Tencz napisał: Ja się nie zgadzam z argumentacją, bo tak. Gdyż nie ponieważ. Przebij to. 42 minuty temu Cassidy napisał: @Onyx mamy jednego ziemowita na spółkę Brzmi agresywnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 24 minuty temu Ziemowit napisał: Gdyż nie ponieważ. Przebij to. Załamię cię ponieważ moja odpowiedź to: Spoiler NIE PYSKUJ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 4 godziny temu Cassidy napisał: @Onyx mamy jednego ziemowita na spółkę dziękuję ziemku Ojaaaaa Dziękuję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Etirenus Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 nie wiem czy padła taka propozycja, ale proponowałbym Ziemowita dla Ziemowity za Ziemowity (wiem masło maślane), ale skoro są nominacje to nominuję . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Czas nominować kogoś, a więc: @Princess Caela za empatię i altruizm. @Mały Hehesz za wszystko dotychczas, a także zaangażowanie. @Akant za bycie pomocnym. @Świeży rekrut za cierpliwość i dobre rady. @wopybookLight46 i @Ziemowit za inicjatywę. @Cirth za starania i dobre rady. @Silicius za umiarkowany optymizm i za wkład . @Zirathel za trzeźwy umysł. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 PIERWSZE CZERWCOWE ZZ! 1. @Polineks - Za solidny wycisk i dobry wywiad 2. @Triste Cordis @BiP - Za przeprowadzenie fajnych wywiadów, ze mną i potem z Polineksem 3. @Onyx @Cassidy @Calevalke - Onyx, za kapitalne występy w turnieju, za dobrą pracę i za to, że doprowadziliśmy do inauguracji projektu, Cass za to, że wchodzi częściej na mecze niż niektórzy zawodnicy, jak często bywa, a Cale w ramach urodzin. Pozdrawiam was wszystkich. A i to historyczne ZZ, bo pierwszy raz w historii mamy 6 osób na podium (jak oni się zmieścili?). No cóż, pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Jestem pierwszy? Kurka, ale szok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 3 godziny temu Polineks napisał: Jestem pierwszy? Kurka, ale szok! Szook wspaniały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Ej, taka ciekawostka, tag powyżej tematu będziemy wspominać dobrze, zapamiętajcie ten dzień - 12 Marzec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Ojej, dziękuję ślicznie c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 10 godzin temu Ziemowit napisał: Ej, taka ciekawostka, tag powyżej tematu będziemy wspominać dobrze, zapamiętajcie ten dzień - 12 Marzec. Jaki tag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 10 godzin temu Rainbow Guitar napisał: Jaki tag? Chyba tyn: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 cisza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Ziemowit ma wakacje. Zostawcie go Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Siedzi codziennie na Discordzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 A ty go szpiegujesz, weź sobie znajdź życie towarzyskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 @Ziemowit Usunąłem, ale teraz ty usuń post, ponieważ cytujesz mój usunięty post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Wieczór niedzielny, ależ zajebiście, Jebnę wam nagrody, czas najwyższy oczywiście. 1. @Cassidy @Onyx - Za to, że pozdrowiła pralkę i bułkę z serem, a onyxa dostawiłem, bo czemu by nie 2. @Ziemowit - Bo kurna jestem z siebie dumny, pieprzyć hejterów, 3. @Wilczkowa - Żeby otrzymała powiadomienie . A tak na szerio to dlatego, że jest spoko. Wyróżnionka: @Twister @SPHRAX @Rainbow Guitar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Dziękuję ty dobra istoto, w zamian dostaniesz ode mnie sprawną wagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 @Cassidy Lepiej nie, sam sobie kupię kiedyś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczke Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Dziękuję serdecznie, a teraz dowidzenia. Idę oglądać Hobbita lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 *jebs* Koniec przyznawania nagród, bo byndzie usuwanie konta. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Młody się obraził, bo mu kolor zdjęli Ale dzięki za wszystkie przyznane nagrody są teraz częścią mojego życia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 (edited) 2 minuty temu, Cassidy napisał: Młody się obraził, bo mu kolor zdjęli Nie dlatego. Nie obrażam się na administracje, szanuję nawet. To nie jest powód uszunięcia się. Edited July 11, 2017 by Ziemowit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts