Ziemowit Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Witam, cześć! Już nie długo skończy się rok 2017, coraz bliżej święta itp. Nieważne.Tylko przypomnę, że ten piątek będzie o wiele piękniejszy, ponieważ rozdam nagrodę Złotego Ziemowita tygodnia. Gdy zakończy się listopad to będzie grudzień, więc Złote Ziemowity będą wtedy rozdane za cały rok. W piątek będę miał być może dobry humor, rozpoczyna się sezon skoków narciarskich, więc raczej będę szczęśliwy. W ogóle nie wiedziałem, że 18 osób obserwuje ten wątek, teraz dopiero zwróciłem na to mocniej uwagę, obserwujcie dalej to będziecie wiedzieć o wszystkim, do piątku! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Jakoś nadal nie odczuwam tej "świątecznej atmosfery", ale za to jestem ciekaw do kogo pójdzie tak długo wyczekiwany Ziemowit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Cześć, spóźniłem się trochę. ZZ za ten tydzień: 1. @SPHRAX - No musiałem dać, za to wszystko co robi dla Lazanii, w dodatku mieszka w mieście gdzie tramwaje mają ładne domki :3 2. @PainChillerPL - Za spam. 3. @Sosna - Za przywrócenie tematu Wyróżnienie: @Polineks @Altius Volantis Do następnego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 powraca podlizywanie się ziemowitowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 7 minut temu, Twister napisał: powraca podlizywanie się ziemowitowi Imiona piszemy z dużej litery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 8 minut temu, Twister napisał: powraca podlizywanie się ziemowitowi Żeby jeszcze to było tego warte Przed chwilą, Ziemowit napisał: Imiona piszemy z dużej litery. *nicki Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 1 minutę temu, Ziemowit napisał: Imiona piszemy z dużej litery. nie chciało mi się :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Przed chwilą, Szonszczyk napisał: *nicki Jak nick jest imieniem to imiona, ale kij. Przed chwilą, Szonszczyk napisał: Żeby jeszcze to było tego warte Ja też nie rozumiem tych, co w taki sposób jak @Twister chcą zdobyć nagrodę, przecież to nie jest w ogóle ustawione ani nic. Przed chwilą, Twister napisał: nie chciało mi się To nie ma nagrody . Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 2 minuty temu, Ziemowit napisał: To nie ma nagrody . rasizm :V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 19 minut temu, Twister napisał: rasizm Analfabeci to nie rasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 1 minutę temu, Ziemowit napisał: Analfabeci to nie rasa. nie jestem analfabetem..... tylko indywidualistą :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 @Ziemowit Nigdy nawet bym nie pomyślał że zostanę wyróżniony za coś takiego jak szerzenie spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 1 godzinę temu, PainChillerPL napisał: @Ziemowit Nigdy nawet bym nie pomyślał że zostanę wyróżniony za coś takiego jak szerzenie spamu Kiedyś to palono za takie coś na stosie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Cześć, Piątek to chyba wiadomo co oznacza. Ostatnio nagrody były w sobotę, ale no 1. @Lemistwo - No szanuję cię, to jest jeden z powodów i sobie tak stwierdziłem jak jadłem śniadanie, że może dam. Tak na pocieszenie. 2. @Triste Cordis - Zatem tak, spora aktywność w statusach, sporo grasz i takie małe czynności mogą sprawić, że otrzyma się nagrodę 3. @Rainbow Guitar - Ponieważ odżył, mam nadzieje, że jeszcze sobie pożyje. Pragnę dodać, że ja go wskrzesiłem Wyróżnienie: @Zexel @Caluś Do następnego! Przypomnę może, że: - Coraz bliżej święta - Za tydzień już Złote Ziemowity za miesiąc - A za dwa miesiące Złote Ziemowity za rok - Stay Tunned! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Dziwnie jest zajrzeć na forum po dłuższym czasie i widzieć nicki osób, które zniknęły z forum. Czekam na złotego ziemowita za odczuwanie świąt od początku listopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Piątek, wieczór, grudzień. Oznacza to Złote Ziemowity za miesiąc. 1. @Lemistwo 2. @SPHRAX 3. @PainChillerPL 4. @Triste Cordis 5. @Caluś Za tydzień: 1. @Onyx - bo miał urodziny niedawno kiedyś 2. @Decaded - bo coraz bliżej święta, a najlepsze prezenty ukryte są w sercach. Bardzo ładny styl ^^ 3. @Cassidy - pierwsze zdanie u osoby, która zdobyła drugie miejsce. Wyróżnienie: @Twister @Uszatka Ja mam taki plik na pulpicie co nazwałem "Pierogi.txt". Tam ustalam nominowanych za rok 2017. Wciąż mogę sobie kogoś dopisać, albo usunąć w różnych kategoriach, ale warto się starać, bo każdy chyba chce mieć swoje miejsce chociażby ze względu na nazwę pliku. Miłego weekendu! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 o lol, zostałem wyróżniony :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 (edited) Oyay mam 3 miejsce za tydzień ♥ 1 godzinę temu, Ziemowit napisał: bo miał urodziny niedawno kiedyś ja też, w marcu. Btw. Mało zrozumiałe to dla mnie, ale za co te 3 miejsce? D: Edited December 1, 2017 by Cassidy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Ja to chyba za lenistwo je dostaję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 2 minuty temu, Lemistwo napisał: Ja to chyba za lenistwo je dostaję Za miesiąc to liczy się czynnik klasyfikacji miesięcznych + to co uważam za stosowne. Z drugiego powodu, te nagrody są pozbawione sensu . Ale mają uszczęśliwiać ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Spóźnienie, ale trudno ZZ 1. @Twister 2. @SPHRAX 3. @Onyx @Cassidy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 yeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Nie wiem za co to, ale gdybyśmy wczoraj sprawdzili to mogliśmy świętować na spotkaniu W końcu Złotego Ziemowita się ot tak nie dostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Dnia 31.12.2016 o 14:18, 1stChoice napisał: Jak dla Ciebie 366 dni to niedługo to musisz być bardzo cierpliwym człowiekiem, podziwiam. ^^ Z okazji nadchodzącego końca roku, tak sobie zacytuję Od razu podkreślę, że jedną z nominowanych osób na Złotego Ziemowita za 2017 rok jest @1stChoice. Dodam, że poza Firstem jest nominowanych jedenaście osób, które poznacie albo 29. Grudnia, albo wtedy jak ktoś się zapyta czy jest . Miłego tygodnia ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Mamy piątek, mamy też Złote Ziemowity za tydzień. Napatrzcie się na tą nazwę "Złote Ziemowity 2017", bo jeszcze tylko dwa rozdania tygodniowe i siódemeczka zniknie, a jej miejsce zajmie P O T Ę Ż N A 8. 1. @BiP - Zastanawiam się jeszcze, dlaczego nie dostałeś ZZ za te arty, co co chwilę wysyłasz 2. @Polineks - Bo masz dziwny avek, poza tym za to, że jeszcze nie dałes mi muta na pewnym serwerze. 3. @PainChillerPL - bo mnie cholerniku stalkujesz, masz nagrodę i się ode mnie odczep Wyróżnienia: @1stChoice, @Starray #PopatrzNaBiednąSiódemkę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts