Jump to content

Złote Ziemowity !2018!

Guest Ziemowit
 Share

Recommended Posts

Witam, cześć! 

Już nie długo skończy się rok 2017, coraz bliżej święta itp. Nieważne.Tylko przypomnę, że ten piątek będzie o wiele piękniejszy, ponieważ rozdam nagrodę Złotego Ziemowita tygodnia. Gdy zakończy się listopad to będzie grudzień, więc Złote Ziemowity będą wtedy rozdane za cały rok. W piątek będę miał być może dobry humor, rozpoczyna się sezon skoków narciarskich, więc raczej będę szczęśliwy. 

W ogóle nie wiedziałem, że 18 osób obserwuje ten wątek, teraz dopiero zwróciłem na to mocniej uwagę, obserwujcie dalej to będziecie wiedzieć o wszystkim, do piątku! 

• Like 1

Cześć, spóźniłem się trochę. ZZ za ten tydzień: 

1. @SPHRAX - No musiałem dać, za to wszystko co robi dla Lazanii, w dodatku mieszka w mieście gdzie tramwaje mają ładne domki :3 

2. @PainChillerPL - Za spam. 

3. @Sosna - Za przywrócenie tematu 

Wyróżnienie: @Polineks @Altius Volantis 

Do następnego! 

Przed chwilą, Szonszczyk napisał:

*nicki

Jak nick jest imieniem to imiona, ale kij. 

Przed chwilą, Szonszczyk napisał:

Żeby jeszcze to było tego warte :v

Ja też nie rozumiem tych, co w taki sposób jak @Twister chcą zdobyć nagrodę, przecież to nie jest w ogóle ustawione ani nic. 

Przed chwilą, Twister napisał:

nie chciało mi się :P

To nie ma nagrody :dunno:.

Cześć, Piątek to chyba wiadomo co oznacza. Ostatnio nagrody były w sobotę, ale no 

1. @Lemistwo - No szanuję cię, to jest jeden z powodów i sobie tak stwierdziłem jak jadłem śniadanie, że może dam. Tak na pocieszenie. 

2. @Triste Cordis - Zatem tak, spora aktywność w statusach, sporo grasz i takie małe czynności mogą sprawić, że otrzyma się nagrodę :P 

3. @Rainbow Guitar - Ponieważ odżył, mam nadzieje, że jeszcze sobie pożyje. Pragnę dodać, że ja go wskrzesiłem

Wyróżnienie: @Zexel @Caluś 

Do następnego! Przypomnę może, że: 

- Coraz bliżej święta

- Za tydzień już Złote Ziemowity za miesiąc 

- A za dwa miesiące Złote Ziemowity za rok 

-  Stay Tunned!

• Upvote 1
  • Like 1

Piątek, wieczór, grudzień. Oznacza to Złote Ziemowity za miesiąc. 

1. @Lemistwo

2. @SPHRAX

3. @PainChillerPL

4. @Triste Cordis

5. @Caluś 

Za tydzień: 

1. @Onyx - bo miał urodziny niedawno kiedyś 

2. @Decaded - bo coraz bliżej święta, a najlepsze prezenty ukryte są w sercach. Bardzo ładny styl ^^ 

3. @Cassidy - pierwsze zdanie u osoby, która zdobyła drugie miejsce.

Wyróżnienie: @Twister @Uszatka 

Ja mam taki plik na pulpicie co nazwałem "Pierogi.txt". Tam ustalam nominowanych za rok 2017. Wciąż mogę sobie kogoś dopisać, albo usunąć w różnych kategoriach, ale warto się starać, bo każdy chyba chce mieć swoje miejsce chociażby ze względu na nazwę pliku. 

Miłego weekendu! 

• Upvote 2
  • Like 2

2 minuty temu, Lemistwo napisał:

Ja to chyba za lenistwo je dostaję

Za miesiąc to liczy się czynnik klasyfikacji miesięcznych + to co uważam za stosowne. Z drugiego powodu, te nagrody są pozbawione sensu :rainderp:. Ale mają uszczęśliwiać ^^

• Upvote 1

Dnia 31.12.2016 o 14:18, 1stChoice napisał:

Jak dla Ciebie 366 dni to niedługo to musisz być bardzo cierpliwym człowiekiem, podziwiam. ^^

Z okazji nadchodzącego końca roku, tak sobie zacytuję :P

Od razu podkreślę, że jedną z nominowanych osób na Złotego Ziemowita za 2017 rok jest @1stChoice. Dodam, że poza Firstem jest nominowanych jedenaście osób, które poznacie albo 29. Grudnia, albo wtedy jak ktoś się zapyta czy jest :v

Miłego tygodnia ^^

Mamy piątek, mamy też Złote Ziemowity za tydzień. Napatrzcie się na tą nazwę "Złote Ziemowity 2017", bo jeszcze tylko dwa rozdania tygodniowe i siódemeczka zniknie, a jej miejsce zajmie P O T Ę Ż N A  8. 

1. @BiP - Zastanawiam się jeszcze, dlaczego nie dostałeś ZZ za te arty, co co chwilę wysyłasz :P 

2. @Polineks - Bo masz dziwny avek, poza tym za to, że jeszcze nie dałes mi muta na pewnym serwerze.

3. @PainChillerPL - bo mnie cholerniku stalkujesz, masz nagrodę i się ode mnie odczep 

Wyróżnienia: @1stChoice, @Starray

#PopatrzNaBiednąSiódemkę

• Upvote 1