Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie teraz Pawiosław napisał: Jaga wygrała z Górnikiem 2:0 ! (Ps. Kibicuje też Jadze) A Termalica 1-0 z Podbeskidziem. A Celka zadowolona, bo Legia przewagę powiększyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: Poszło o kibicowanie Lechowi Poznań i Legii! Ja tam nie jestem za żadnym z tych patologicznych klubów Ekhem... Arka Gdynia ekhem... Lechia Gdańsk... Co ty wiesz o patologicznych klubach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 8 minut temu Simplistic napisał: Ekhem... Arka Gdynia ekhem... Lechia Gdańsk... Miałem na myśli wszystkie polskie kluby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 8 minut temu Simplistic napisał: Ekhem... Arka Gdynia ekhem... Lechia Gdańsk... Miałem na myśli wszystkie polskie kluby... Kluby niby nie są takie złe... Gorzej z ,,kibicami" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 20 minuty temu Dabrowski napisał: Miałem na myśli wszystkie polskie kluby... Tja 16 minut temu Simplistic napisał: Kluby niby nie są takie złe... Gorzej z ,,kibicami" Ktoś tu nie jest na bieżąco.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Na ostatni meczu było 10m strefy buforowej między Lechitami i Legionistami Do tego lechici siedzieli przy sektorze rodzinnym z tego co wiem (Oni serio myślą że ,,kibice" zrezygnują z bitki z tak błachego powodu?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 @Siemowit Dash I co teraz? Dawaj złote ziemowity,szybko!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 RPG 7 :DDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 26 minuty temu Major Degtyarev napisał: Dawaj złote ziemowity,szybko!!! Nje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Nominuję sobie @Immo za fajność i @Rainbow Guitar za sygnaturkę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 9 minut temu michalski9 napisał: @Rainbow Guitar za sygnaturkę. Ja Ciebie też powinienem, bo widzę że też fan polskiego rocka. Może niedługo listę zrobię to Cię tam wstawię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 (edytowany) Spox Nominuję @Alder za "pewną piosenkę" o radości. Edytowano Kwiecień 19, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 17.04.2016 at 12:30 Selenium napisał: Najprzyjaźniejszy user: Chyba @Silicius. Nie mieliśmy kontaktu na priv, ale z postów i opinii innych można tak wywynioskować. Dzięki. Jednak warto było zaglądnąć do tematu. Okazało się, że mój OC jest "najlepszy" a ktoś uważa mnie za miłego . Chyba powinienem się odwdzięczyć będąc znowu aktywnym, bo ostatnio jakoś nic nie piszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 15 godzin temu michalski9 napisał: Spox Nominuję @Alder za "pewną piosenkę" o radości. hmmm...a to, już ogarniam XD teraz to się zdziwiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (edytowany) 10 godzin temu Alder napisał: hmmm...a to, już ogarniam XD teraz to się zdziwiłem. a no widzisz, jest niezła. Nominuję @Onyx za sygne. Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Nominuję: @michalski9 za to, że chyba jest fanem polskiego rocka. @Dio za to, że kojarzy mi się z Ronniem Jamesem Dio @Dabrowski za to, że fajną muzykę mi na priv wysyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 2 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Nominuję: @michalski9 za to, że chyba jest fanem polskiego rocka. Jestem Dzięki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 ZŁOTE ZIEMOWITY TYGODNIA! YAY! 1. @Triste Cordis (za super OCka) 2. @Świeży rekrut (za sporą aktywność, w jaki temat nie wejdę tam jego widzę) 3. @michalski9 (też za aktywność) Wyróżnienia: @Selenium @Decaded @Silicius Gratuluje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 2 minuty temu Siemowit Dash napisał: 3. @michalski9 (też za aktywność) Jakie to piękne...hlip, hlip... dziękuję. Dziękuję mojej mamie i siostrze, bez których ta aktywność nie byłaby możliwa. Kocham was wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 2 minuty temu michalski9 napisał: Jakie to piękne...hlip, hlip... dziękuję. Dziękuję mojej mamie i siostrze, bez których ta aktywność nie byłaby możliwa. Kocham was wszystkich *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Nominuję: @Silicius za avatar. @Rainbow Guitar za post w temacie "Od jakiej piosenki jesteś ostatnio uzależniony?" na stronie 13 o "Wind of change" @Siemowit Dash za ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (edytowany) 9 godzin temu michalski9 napisał: @Rainbow Guitar za post w temacie "Od jakiej piosenki jesteś ostatnio uzależniony?" na stronie 13 o "Wind of change" Dzięki Edytowano Kwiecień 23, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 4 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Dzięki :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Znowu nic nie zrobiłem i jestem wyróżniony Dziękuję wam za to... w tej chwili szczerzę się jak mój avek Nominuję @Simplistic za szlachetność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Nominuję @Simplistic za szlachetność O różne rzeczy mnie posądzono... Dzięki ziomuś! Ja nominuję @Frozentear7 za bycie naprawdę spoko i otwartym gościem, zbyt miły... Coś knuje @Silicius za bycie ,,tym ogarniętym" (taka przeciwwaga ode mnie) Również @Ampere za... Nie napisanie fanficka ;_; formatowanie nie działa na moim lagdroidzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się