Polox Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że brałem udział w budowie Wieży Babel, tylko mi cegiełka spadła i budowa nie została ukończona jak pech, to pech ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że fascynację Bronies serialem mogę porównać do Ikara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że byłem kierownikiem budowy piramid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam ciebie i do dzisiaj mi nie dałeś wypłaty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że widziałem początek czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 13 minuty temu Alder napisał: Jestem tak stary, że widziałem początek czasu. Jestem taki stary, że widziałem Twój początek A ty, jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 1 minutę temu michalski9 napisał: Jestem taki stary, że widziałem Twój początek A ty, jak stary jesteś? Dobre! XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że widziałem jak to forum powstawało w linijkach kodu Jak stary jesteś, stary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że niektórzy myślą, że to ja jestem czasem. Tutaj załączony obrazek: Spoiler Edytowano Maj 2, 2016 przez Polox 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że cię do chrztu trzymałem. A ty, jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam moje śniadanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że do mojego domu przyjechałem buldożerem. Edytowano Maj 3, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam czasy kiedy wszystko było czarno-białe. Jestem tak stary że moja matka to ta sama matka rosja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że uczyłem dinozaury chodzić, ale nie mogłem nauczyć ich mówienia ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że w mojej okolicy większość ludzi uważa pucyki za kedalskie Gabeny. :/ Edytowano Maj 3, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że to ja zainicjowałem Wielki Wybuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 2 minuty temu bleflar2 napisał: Jestem tak stary że urodziłem się przed samym sobą. nie mów że zostałeś swoim własnym dziadkiem? (jak Filip J. Fry z Futuramy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że najstarszy człowiek woła mnie "ej, stary" Jak stary Ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że na własne oczy widziałem jak nasze słoneczko z miłej mgławicy przeistacza się w gwiazdeczkę. Nie było wtedy jeszcze okularów ochronnych i teraz nie widzę na jedno oko ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 godzinę temu Polox napisał: Jestem tak stary, że na własne oczy widziałem jak nasze słoneczko z miłej mgławicy przeistacza się w gwiazdeczkę. Nie było wtedy jeszcze okularów ochronnych i teraz nie widzę na jedno oko ;/ Patrzyłeś jednym okiem? Jestem tak stary, że powinienem już od wieków nie żyć, ale ból wciąż trzyma mnie przy życiu. Jak stary/a ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że sprawdzałem żydowskie paszporty jak przechodzili przez Morze Czerwone. Jak stary z ciebie dziad? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stara, że przy mnie Rada Starszych to przedszkole. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stara, że powiedziałam "Cześć" Jezusowi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że trochę zmarzłem podczas epoki lodowcowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że dzięki lodówce nadal czuję się świeży. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się