Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 15 minut temu Świeży rekrut napisał: Jestem tak stary, że stwierdziłem, że trzeba coś zmienić w Rzymie... no i upadł. Ojj, przykro... Jestem tak stary, że pamiętam czasy, kiedy Szatan stał się pierwszym indywidualistą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że skusiłem Szatana do zbuntowania się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 No cóż. Nie zawsze wszytko wyjdzie @Rainbow Guitar Jestem tak stary, że nie pamiętam niczego z dzieciństwa... wówczas chyba to byłem w Edenie i... zostałem skuszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że mam marmur z autografem Hannibala! Tylko Gonzo jest starszy ode mnie i od wszystkich. Edytowano Maj 25, 2016 przez Gringo37 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że widziałem, jak Vlad III Palownik wbijał głowy na pale. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam, kiedy po raz pierwszy ujrzałem Kleopatrę. Nawiasem mówiąc, kobieta bez rewelacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że najstarsza ode mnie może być tylko Ziemia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że brałem udział w Bitwie pod Hodowem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że ja dałem Bogu pomysł na stworzenie wszechświata. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jestem tak stary, że żyłem jeszcze w czasach przed czasem. Jak stary/a ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jestem tak stary, że widziałem jak tworzy się nasza planeta. A jak stary/a jesteś Ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jestem tak stary, że oglądałem Wielki Wybuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jestem tak stary, że kiedyś niechcący stworzyłem czas. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jestem tak stary, że na początku byłem Ja, a przeznaczenie przyszło po moich śladach by zostać tu na zawsze. Jak stary/a Ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jestem tak stary, że śledziłem @michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 2 minuty temu Bronek napisał: Jestem tak stary, że śledziłem @michalski9 lol, dobre. Jestem tak stary, że @Bronek jest zbyt młody by wiedzieć jak jestem stary. Jak stary/a ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jestem tak stary, że stworzyłem starzenie się i dlatego @michalski9 myśli, że jest starszy ode mnie, ale to nieprawda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jestem tak stary, że, jeszcze przed urodzeniem, zmodyfikowałem wspomnienia @Bronek aby nie doznał kontaktu ze straszliwą prawdą, że to ja go stworzyłem. Jak stary/a jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jestem tak stary, że... poddaję się Jak stary/a jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Jestem tak stary, że widziałem narodziny Celestii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 27.05.2016 at 09:39 Bronek napisał: Jestem tak stary, że... poddaję się I'm just a winner Jestem tak stary, że przeniosłem się w przyszłość i widziałem jak ten świat się skończy, patrząc z perspektywy przed jego początkiem, gdy byłem nieskończenie małym i gęstym punktem przestrzeni, który to wszystko rozpoczął (puf! ale kombo ) Jak stary/a jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Jestem tak stary że widziałem jak Morze Martwe było jeszcze zdrowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam czasy świetności Windowsa... dobra, nie pamiętam (bo takich nie było xD ) Jak stara/y jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary że trzymałem Boga na rękach podczas chrztu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jestem tak stary, że jestem odpowiedzialny za stworzenie pisma klinowego, niestety przez ten czas już je zapomniałem, ale moje wielkie dzieło przetrwało, pora na kolejny wielki wyczyn... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się