DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Jasne. Lubisz Porsche? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Oczywiście, może trochę za ciężki i zawodny, ale ten pancerz i działo... Czysty majestat! Lubisz Bf 110? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Duży, piękny i zabójczy jak cholera. Co prawda, 109 w mojej opinii najpiękniejszy, ale 110 też ujdzie Lubisz broń palną? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Bronisława Palna; hm... nie znam, a więc nie lubię Lubisz poniedziałki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Nie znoszę :/ Lubisz soczek jabłkowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Tylko od rodziny Apple, więc lubię. Lubisz muzykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Uwielbiam, bez niej jakoś tak... pusto.. cicho, muszę być same ze sobą...boję się siebie... Lubisz gdy nie ma nikogo w promieniu wielu kilometrów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Czasami, ale nie za często. Lubisz,gdy masz dużo kasy, ale nie masz na co ją wydać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Hmm... nie mam takich sytuacji... ale raczej: tak. Lubisz być wewnątrz wielkiego wydarzenia / uczestniczyć w nim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Niespecjalnie. Chyba, że mowa o np. imprezie z okazji zdania prawka. Taką zrobię i dla mnie będzie to wielkie wydarzenie Lubisz podróżować po świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Uwielbiam ^^. Lubisz Norwegię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Lubię. Ciekawy kraj i mają tam łososie Lubisz oglądać programy przyrodnicze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię. Lubisz łososie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię. Lubisz gry .io? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię zwłaszcza RPG-i. Lubisz koszykówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Nie lubię Lubisz jazdę konną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Kiedyś trochę jeździłem, lubię. Lubisz książki naukowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Jeśli są zjadliwie napisane to lubię, jeśli chodzi o podręczniki to mnie nudzą, ale tyż lubię... więc, tak, lubię Lubisz pracować na dwóch monitorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Szczerym będąc nie pracowałem na dwóch, ale sądzę, że na jednym to i tak dla mnie wystarczająco. Lubisz może pić napoje gazowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię. Ciekawa sprawa, bo kiedyś nienawidziłam gazu w napojach i nawet na colę czekałam aż się wygazuje Lubisz/łeś chodzić do szkoły? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Tak, zwłaszcza do takiej specjalizowanej na np. IT . Można się tyle fajnych reczy nauczyć! Lubisz Kraków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Tak. Jedno z tych miejsc, gdzie po prostu chciałbym się znaleźć. Choć może nie akurat w miejscu krakowskiej burdy, ale miasto piękne. Lubisz długie wyjazdy z jednym przyjacielem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Tak Lubisz mieć dużo przyjaaciół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię mieć dużo przyjaciół Lubisz może Warhammera 40k? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Nie, bo mi nie działał.... ale ogólnie to tak XD. Lubisz podróżować do znajomych na drugim końcu kraju? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się