Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Kto wygra Euro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Zwycięzca. Choć ja bym się pytał UEFA , pewnie już wiedzą. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 13 minuty temu WilkU napisał: Choć ja bym się pytał UEFA , pewnie już wiedzą. Rumunia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 POLSKA!!!!!! Tak przy okazji, sam chciałem wrzucić tego posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Ten kto pierwszy kopnie bombę do bramki detonując ją.... Swoją drogą Polska ma szansę na wysoki wynik, ale z wygraną to...ja tam nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 POLSKA!!! Wygrała w jednym meczu z mistrzami świata, więc ma szanse. Nie chcę żeby Niemcy wygrały ZNOWU, chociaż tam mieszkam xD PS. W meczu Polska - Niemcy Polska MUSI wygrać bo to urodziny mojego taty xDD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 (edytowany) Spoiler Ja tam nie lubię piłki kopanej. Jakby się pałami napierdzielali i do tego piłką usiłowali trafić, a na przegranych czekał niedźwiedź gwałciciel to bym oglądał. Edytowano Czerwiec 10, 2016 przez White Hood 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Jeżeli chodzi o piłkę kopaną, to można powiedzieć że jestem jaroszem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 @White Hood Mój znajomy raz powiedział, że każdy sport był o niebo ciekawszy gdyby zawodnicy mogli używać paralizatorów. Szczególnie pływanie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Właśnie teraz WilkU napisał: @White Hood Mój znajomy raz powiedział, że każdy sport był o niebo ciekawszy gdyby zawodnicy mogli używać paralizatorów. Szczególnie pływanie. Wystarczy że wejdą na sucho do wody i dostaną skurczu Jak paralizatorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 12 minuty temu FlutterDash1006 napisał: POLSKA!!! Wygrała w jednym meczu z mistrzami świata, więc ma szanse. Nie chcę żeby Niemcy wygrały ZNOWU, chociaż tam mieszkam xD PS. W meczu Polska - Niemcy Polska MUSI wygrać bo to urodziny mojego taty xDD Dla Polski reprezentacja Niemiec co priorytet do pokonania, wygraliśmy z nimi bo odszedł Tusk może teraz wygramy bo nie ma Kopacz. Też liczę na wygraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 4 godziny temu Poniaczeł Ziemovit napisał: Kto wygra Euro? Spoiler Arabia Saudyjska 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 godzinę temu WilkU napisał: używać paralizatorów. Szczególnie pływanie. Je*łem @White Hood Ja też za piłką kopaną nie przepadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 2 godziny temu FlutterDash1006 napisał: POLSKA!!! Wygrała w jednym meczu z mistrzami świata, więc ma szanse. Nie chcę żeby Niemcy wygrały ZNOWU, chociaż tam mieszkam xD PS. W meczu Polska - Niemcy Polska MUSI wygrać bo to urodziny mojego taty xDD Stawiam diamenty przeciw orzechom (ile czesu chciałam użyć tego powiedzenia), że przegramy. W tym jednym meczu, co nam udało się wygrać, Niemcy nie mieli w składzie trzech najlepszych zawodników. Ja tam się będę cieszyć jak chociaż wyjdziemy z grupy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 W poniedziałek komentator się nie pomyli: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 12 godziny temu Rapid napisał: W poniedziałek *W niedzielę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Właśnie teraz Poniaczeł Ziemovit napisał: *W niedzielę sry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Stawiam na Austraulię. Nieźle poradzili sobie na Eurowizji, więc teraz zapewne też dadzą popalić. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Moim zdaniem Holandia jest jednym z wielu faworytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 31 minuty temu StarostaXD napisał: 34 minuty temu StarostaXD napisał: Stawiam na Austraulię. Też kibicuję krajowi kangurów Cytat w cytacie, bo coś się zepsuło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 POLSKA BIAŁO - CZERWONI, POLSKA BIAŁO - CZERWONI!!!! Jeszcze 1h!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Ponad 16 akcji Polski vs 6 Irlandzkich, jestem pod wielkim wrażeniem. Tak agresywnie to grali chyba w 1982 r. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 4 minuty temu Rapid napisał: Ponad 16 akcji Polski vs 6 Irlandzkich, To bardziej świadczy o braku sukcesu, jeśli na 16 akcji tylko jedna skończyła się golem, to zbytnio pocieszające to nie jest. Aczkolwiek powiem, że mecz całkiem niezły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 55 minut temu Rex*Monster*Crusader vNeko napisał: To bardziej świadczy o braku sukcesu, jeśli na 16 akcji tylko jedna skończyła się golem, to zbytnio pocieszające to nie jest. Aczkolwiek powiem, że mecz całkiem niezły. Ktoś tu się nie zna na piłce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się