BiP Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Którą postacią z „Harry’ego Pottera” jesteś? http://blaber.pl/rozrywka/geek/quiz-o-harrym-potterze/ A oto mój wynik... A wam kto wyjdzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Podoba mi się ten fragment o mrocznej reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 well... good to know. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Ale ja nie lubię gadów... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) Syriusz Black Wyznajesz zdecydowane poglądy, jesteś bardzo inteligentny i sprytny. Dla przyjaciół jesteś w stanie poświęcić wszystko, nawet swoje życie. Masz mroczną reputację, ale służy Ci ona do osiągania swoich celów. Jesteś jednym z największych twardzieli w świecie czarodziejów - jakby nie było, uciekłeś z Azkabanu! Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Harry Jesteś wybrańcem i musisz podjąć w życiu wiele trudnych decyzji. Masz jednak do siebie dystans i doceniasz przyjaciół, którzy Cię otaczają. Wielu ludzi chciałoby być Tobą chociaż przez chwilę. Cechuje Cię inteligencja i duże zdolności magiczne, a także lojalność oraz dobre serce. Masz dobre podejście do sów i świetnie grasz w quidditcha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Syriusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Widzę jestem w większości. Syriusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Nie wiem czego żem się spodziewał, bo w każdym quzie z HP wychodzi mi to samo [ewentualnie James Potter]. No ale.Syriusz Black Wyznajesz zdecydowane poglądy, jesteś bardzo inteligentny i sprytny. Dla przyjaciół jesteś w stanie poświęcić wszystko, nawet swoje życie. Masz mroczną reputację, ale służy Ci ona do osiągania swoich celów. Jesteś jednym z największych twardzieli w świecie czarodziejów - jakby nie było, uciekłeś z Azkabanu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Harry Jesteś wybrańcem i musisz podjąć w życiu wiele trudnych decyzji. Masz jednak do siebie dystans i doceniasz przyjaciół, którzy Cię otaczają. Wielu ludzi chciałoby być Tobą chociaż przez chwilę. Cechuje Cię inteligencja i duże zdolności magiczne, a także lojalność oraz dobre serce. Masz dobre podejście do sów i świetnie grasz w quidditcha. To mój wynik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Wow, nie wierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się