Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Ja też nie chcę cię stracić. - Położył się na dachu, przytulił do siebie dziewczynę tak że leżała na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Dziewczyna patrzyła na niebo. - Tex chciałbyś kiedyś... Wiedzić inną planetę? Albo wymiar? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Z tobą zawsze. - Przytulił ją do siebie mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Wiesz, że jeśli będziesz miał wrogów... To po prostu mi powiedz... Ja, zajmę się wszystkim. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Wiem ale nie musisz, nie mam wrogów. Wyobrażasz sobie mnie z wrogami? - Zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - A jak jakaś dziewczyna będzie się do ciebie przymilać. To też poinformuj, odpowiednia osoba się tym zajmie. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Madoka, wiesz że nie będę reagował na takie rzeczy. A poza tym nie wolno ci. - Rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Czego mi nie wolno? - zapytała. Czy tu chodziło o pozbawianie niewinnych istot, życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Zadawać cierpienia innym ludziom. Bo przestanę cię kochać. - Zagroził jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Nawet tak, tyci tyci? - zapytała. Wiedziała, że jest raczej chor psychicznie i bez zadawania bólu innym nie przeżyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Jeśli już to tylko mi. - Pozwolił jej Hide. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Tobie nie zrobię krzywdy. - powiedziała po czym zaczęła udawać fochniętą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Więc innym też nie rób, proszę cię. Wiem że przez to cierpisz, nie chcę cię takiej widzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Rozumiem, a co jeśli... Nie będę umiała nad sobą zapanować? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Przyjdź do mnie. - Powiedział, zaczął ją głaskać po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - A co jak wtedy zrobię ci krzywdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - To nic się nie stanie, przecież nie przestanę cię kochać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Na pewno? - musiała być stu procentowo pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Tak, przecież jestem tutaj dla ciebie. - Pocałował ją w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Zawsze będę niczym twój anioł stróż. - powiedziała. - Nie pozwolę, by coś ci się stało. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - A ja żeby tobie się nic nie stało kochana. - Powiedział Hide, w tym momencie usłyszeli wołanie mamy Hideakiego na kolacje. - Chyba musimy iść. - Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Madoka poszła za nim do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Gdy zasiedli do kolacji zapadła niezręczna cisza. Szybko zjedliście i wyszliście na spacer, było już ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Madoka szła radośnie. Lubiła ciemność, od zawsze była jej przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Przepraszam Madoka, nie wiem co mam z nimi zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts