Lemi Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Normalnie wszyscy mi mówią po imieniu, ale w gronie kilku znajomych mam ksywkę "Haku", już sam nie pamiętam skąd, wysoce prawdopodobne że od czegoś głupiego co dawno temu zrobiłem bądź powiedziałem. Wiem że w tym okresie sypałem kiepskimi tekstami i żartami jak z rękawa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 W mojej grupie anime, manga miałam nick Hotori, choć nawet prywatnie na mnie tak wołano. Jednak wolę swoje imię od chrztu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Normalnie to wabię się Cahan, ale nazywana jestem też Tryfidem i Chwastem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkonet Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Mieczu. Mógł być Omlet, więc nie jest źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Na długo przed fandomem w szkole nazwali mnie Muffin gdy raz miałem mufinka na drugie śniadanie. Pseudo utrzymało się kilka lat. Czasem na teesach mówią mi Mufasa z racji głosu. A skąd się wziął Darth Evill... A to już dłuższa historia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 12 minuty temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Na długo przed fandomem w szkole nazwali mnie Muffin gdy raz miałem mufinka na drugie śniadanie. Pseudo utrzymało się kilka lat. Czasem na teesach mówią mi Mufasa z racji głosu. A skąd się wziął Darth Evill... A to już dłuższa historia Mufasa jak imie jakiegoś ciapatego co na targowisku jeansami handluje xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu UziSlasherBass napisał: Mufasa jak imie jakiegoś ciapatego co na targowisku jeansami handluje xD Stary nie widział ty Króla Lwa? Tam był Mufasa. A do ciapków to mi daleko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 11 minut temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Stary nie widział ty Króla Lwa? Tam był Mufasa. A do ciapków to mi daleko Nie oglądałem króla lwa nie bylo okazji o nieee ja nie miałem dzieciństwa :( eeee a nie sorry, miałem wychowałem się na horrorach hjehje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Mam za mało kreatywnych znajomych i każdy mówi mi po imieniu, chociaż może to nawet lepiej, a może nie mam znajomych. A, niektórzy próbują mnie zdenerwować mówiąc na mnie ,,Naruto" he. 15 godzin temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Czasem na teesach mówią mi Mufasa z racji głosu. Obyś nie skończył tak jak Mufasa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 36 minut temu Cassidy napisał: Mam za mało kreatywnych znajomych i każdy mówi mi po imieniu, chociaż może to nawet lepiej, a może nie mam znajomych. A, niektórzy próbują mnie zdenerwować mówiąc na mnie ,,Naruto" he. Obyś nie skończył tak jak Mufasa Spokojnie, nie mam brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 3 minuty temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Spokojnie, nie mam brata Czy ktoś mówił, że to musi być koniecznie wina rodzeństwa? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Starsze rodzeństwo nazywa mnie "młode". Chłopak mówi "kotuś" lub "Wilczka", rzadziej "Ylciak". W liceum i na studiach wołali i wołają po imieniu (Zofia, Zosia). Wyzwisk z podstawówki i gimbazy nie będę przytaczać. Nick wybrałam w okolicach gimnazjum - ot, pozostałość po dawnej miłości do Heroes of Might & Magic (konkretnie po bohaterce z piątej części serii, która specjalizowała się w rogatych salcesonach - jako dzieciak miałam fioła na punkcie koni, kucyków, jednorożców i innych takich); przez lata dorobił się paru mutacji czy zdrobnień (Ylfin, Ilfin, Milfin, Delfin, Yl, Ylli etc.). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Moje (dawne) przezwisko miałem to "kryzys". Nie pytajcie dlaczego. Prawie jak kraksa, ja byłbym dumny Moja broszka to (dun, dun, duuun!) Cieplak. Czemu? Bo podobno jestem jak ciepłe kluchy i wszystkim pomagam [emoji14] Czarny Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 22.02.2017 at 04:29 Witoslavski napisał: Prawie jak kraksa, ja byłbym dumny Moja broszka to (dun, dun, duuun!) Cieplak. Czemu? Bo podobno jestem jak ciepłe kluchy i wszystkim pomagam Czarny Leon + Tapatalk Tak tak winny się tłumaczy Jesteś ciepły i tyle xD ( chyba nie muszę pisać o co mi chodzi ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 (edytowany) Kiedy grałem 2 lata z ekipą poznaną w Garry's Modzie wołali na mnie Born. Dlaczego? Nick "Born go Fight" oraz avatar Bonusa BGC z tymże napisem jako tatuaż zobowiązuje, cała nazwa byłaby za długa, więc ograniczyli się do jednego słowa. Swoją drogą, chyba wszyscy, z którymi grałem tak na mnie wołali. Edytowano Luty 23, 2017 przez Beerbarian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Wszędzie wołają na mnie Kot. Ale ja nie jestem kotem, jestem karakalem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Ja to Jezus, Ciastek albo Kuki :-: Jezus bo mialem kiedys wlosy po tylek, a Kuki aka Ciastek - to skomplikowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 9 minut temu Catniss napisał: Wszędzie wołają na mnie Kot. Ale ja nie jestem kotem, jestem karakalem Dobrze że nie karakanem hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Właśnie teraz Beerbarian napisał: Dobrze że nie karakanem hehe Co macie do mnie? To tylko jedna literka różnicy! Z drugiej strony, ty jesteś angielskie Dziecko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Na mnie mówią covox. W sumie sam niewiem skąd to się wzieło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2017 Share Napisano Czerwiec 8, 2017 Mam wiele przezwisk i pochodzą z innego źródła: Od imienia: Czaro;Czarodziej;Czarosław Od stylu grania w piłka nożną, koszykówkę: Bestia; Czołg Wymyślone przez przyjaciół: Cyklop;CP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się