Lucas Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Przeżegnanie się, czyli znak krzyża. Dla niego popełniłeś błąd kardynalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Drugiego bossa w Dark Souls pokonałem za drugim razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Miałem niedawno na lekcji informatyki dziwną sytuacje. Trwał konkurs mistrza klawiatury. Trzeba było w ileś tam minut (chyba 10) napisać jak najwięcej liczb. O tak: 1.) jeden. 2.) dwa itp Miałem końcowy wynik 55. Potem pani tak to sprawdzała że kopiowała to i wklejała do chyba do open oficce, i odrazu też pokazowały się tam wszystkie literówki. Gdy pani sprawdzała moją prace to po skopiowaniu wynik magicznie wzrósł z 55 do 101.Wtf jak!? Mówiłem pani że coś nie gra, ale pani zignorowała mnie i powiedziała że komputer nigdy sie niemyli. Finalnie dostałem 6 z informatyki i tytuł mistrza klawiatury. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 12, 2017 Autor Share Napisano Luty 12, 2017 dostałeś złotą klawiaturę mistrza? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Niestety nie. Za rok wystartuje może szkoła ufunduje zwyciężcom złote klawiatury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Zacząłem mieścić się w mundur mojego starszego brata nie wyglądając przy okazji jakbym miał się w nim utopić (no, może nie licząc kurtki ). Niezbyt jest się czym chwalić, ale w końcu jakieś osiągnięcie. Małe, ale jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 a co to za mundur ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 (edytowany) Mój brat chodził do szkoły o profilu wojskowym, więc był w posiadaniu munduru (spodni, kurtki, "góry" z długim rękawem oraz jej lżejsza i bardziej przewiewna wersja z krótkim, oraz 2 berety). Teraz kisi się u mnie w szafie od gdzieś około 4 lat z przerwami na przymierzanie go przeze mnie. EDIT: Zapomniałem, że ta szkoła znajduje się w Lubomierzu, żeby nie było niedopowiedzeń w moim poście. Edytowano Luty 15, 2017 przez Beerbarian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Nauczylem sie w koncu Iron Maiden - 2 minutes to midnight 11!!@ a tak nie moglem sie za to zabrac :' ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Może dla wielu z Was tutaj to żadne osiągnięcie, ale zaliczyłem sesję Wreszcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Złożyłem komputer do grania dla najlepszego przyjaciela! Najbardziej satysfakcjonujące uczucie ever 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Przekonałem osobę do oglądania mlp, +jedna pegasister w fandomie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Uszczęśliwiłem @Smutny Chuopiec, a @Smutny Chuopiec uszczęśliwiła mnie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Uratowałem małe kotka bo bawił sie na środku jezdni malutkim patyczkiem, a ten kur.... skur.... Pier... nawet nie trąbił a go napewno widział, więc pierwsze co mi do głowy przyszło to kotka wystraszyć by uciekł z drogi, wydarłem się by mnie usłyszał bo to na wiosce było i ktoś piłą chyba drewno ciął ale usłyszał i uciekł na pole a jak auto przejeżdżało to krzyknąłem " KUR.... BĘKARCKI OŚLE" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Nauczyłem rysować vrzywe kucyków, dostałem 3 z biologii i udało mi się zrobić back flipa na x'ie kolegi (oczywiście wylądowałem twarzą w ziemi, ale zawsze coś taki back flip) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Ktoś mi ostatnio powiedział żebym szukał tych bardziej pozytywnych aspektów życia No więc od stresu na studiach gdzieś od końcówki grudnia zgubiło mi się 10 kilogramów wagi xD Edytowano Luty 21, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Dostałem się na listę popularnych twórców tygodnia... kiedyś jarałem się jak zrobiłem 4 repki na dzień a tu taki wybuch D: A, no i w końcu po kilku miesiącach obiecania w końcu zaktualizowałem trochę profil Edytowano Luty 21, 2017 przez Onyx 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Za w miarę niedługo minie rok od premiery szóstego sezonu MLP i, w efekcie, rok od opublikowania mojego pierwszego tłumaczenia odcinka na Dailymotion. Biorąc pod uwagę fakt, że była to kompletna amatorszczyzna (z wywołującymi "cringe" piosenkami na czele), to chyba moje tłumaczenia osiągnęły niezły sukces konkurując z napisami od MWereca. 181 subskrypcji w ciągu roku, 27 tysięcy wyświetleń w pierwszym (najgorszym) odcinku, pokazanie moich napisów do Znaczków Naszych Wina na Equestria Daily... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midori Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Nauczyłam się rysować puce, yay 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Zdałem egzamin w komorze dymowej. Jest to jeden z trzech egzaminów koniecznych do ukończenia szkolenia podstawowego strażaków OSP. Mały promyczek szczęścia w moim nudnym i szarym żywocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 A ja po 758 nagranych rozdziałach fanfików, przekroczyłem 678 godzin nagrań Jeszcze trochę i mogę odpukać 700 godzin zdzierania paszczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 Uszczęśliwiłam @Onyx'a , a @Onyx uszczęśliwił mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 No więc moja determinacja przyniosła taki oto skutek: Spoiler Kolejne Soulsy, kolejne 100% Trochę duma, a trochę smutek ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 2000h >.< Spoiler W sumie to nie wiem, czy się chwalić, czy żalić... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 6 godzin temu Mielcar napisał: 2000h >.< Kurde, jak mam tylko 1000 h., a za CS:GO jakoś teraz nie za bardzo przepadam Ale jestem w trakcie nabijania godzin w Gmodzie, TFie i Stalkerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się