Popularny post. Servant Saber Napisano Październik 1, 2016 Popularny post. Share Napisano Październik 1, 2016 Więc tak: Mój pierwszy temat skasowałam, #błędywiekugimnazjalnego #neverpostas13yrsoldgolem Mój drugi nosił nazwę "rysunki na końcu zeszytu" czy jakoś tak, ale z racji mojego obecnego toku nauki rysować na końcach zeszytów nie mogę, więc ten temat też do kasacji Teraz mam trzeci (i mam nadzieję ostatni) wątek, w którym bolę Was w oczy. Zajęłam się robieniem YCHy za hajs i nie powiem... narobiłam tego sporo Plus pomiędzy nimi bazgrole projekty moich poni breloczków czy jakieś tam gunwo 15-30 min szkice YCH - your character here, rysujesz szkic i ktoś Ci płaci żebyś skończył ten szkic z jego kucykiem tl;dr art here: Spoiler Trochę się różnią, bo są z różnych okresów Więcej here: http://agletka.deviantart.com/ http://agletka.tumblr.com/ https://www.facebook.com/Agletka A aktualnie robię to: Spoiler Rysuje tego samego konika trzeci raz, bo pewna osóbka jest w stanie zabić za moje full body rysu (ja też nie wiem jak można być tak upośledzonym). 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Fajne, jakiego tabletu graficznego używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 1, 2016 Autor Share Napisano Październik 1, 2016 8 minut temu Rainbow Twister napisał: Fajne, jakiego tabletu graficznego używasz? Wacom Intuos Pro M Ale nie jest to mój pierwszy tablet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 O Boże Fluttershy cudo dziękuję za nową tapetę na tableta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 1, 2016 Autor Share Napisano Październik 1, 2016 1 minutę temu UziBass napisał: O Boże Fluttershy cudo dziękuję za nową tapetę na tableta ... nie ma za co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Zajebista Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 4 minuty temu SpeedwaYZiemovit napisał: Zajebista Fluttershy Ja nie mam słów by ja opisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 zajebwabiste! Ile bierzesz za jednego kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 1, 2016 Autor Share Napisano Październik 1, 2016 godzinę temu SpeedwaYZiemovit napisał: Zajebista Fluttershy godzinę temu UziBass napisał: Ja nie mam słów by ja opisać Ten rys ma grubo ponad dwa lata Teraz bym zrobiła to o wiele lepiej 10 minut temu Gringo37 napisał: zajebwabiste! Ile bierzesz za jednego kuca? Zależy, zwykle od 10 do 25 USD. Ta Flutterka była jedynym rysu zrobionym dla polskiego... klienta. Zrobiłam ją za 30 lub 35zł. Skoro tak się podoba to podrzucę coś jeszcze xD To są dwa rysunki, które zrobiłam na początku 2014 dla mojej przyjaciółki jako prezent na święta (tak, rysowałam w styczniu prezent na święta, bo 2 miesiące paczkę przygotowywałam XD) Szkic ołówkami automatycznymi z Tesco pomiędzy lekcjami, lineart cienkopisem z Empiku Spoiler I moje 4 ostatnie rysunki Spoiler I szkice, które w momencie pisania tego posta się sprzedały XD Spoiler Klacz Ogier (ta, wiem, zniewieściały) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 14 minuty temu Agleć ^^ napisał: Teraz bym zrobiła to o wiele lepiej 34 minuty temu Gringo37 napisał: To szanuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Potwierdzam. Ta Flutterka jest naprawdę śliczna. Na ekran blokady w telefonie ** 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Świetne prace, zazdroszczę talentu. Właściwie to nie mam się do czego przyczepić, dobra robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 13 godziny temu Agleć ^^ napisał: Teraz bym zrobiła to o wiele lepiej Zależy, zwykle od 10 do 25 USD. Ta Flutterka była jedynym rysu zrobionym dla polskiego... klienta. Zrobiłam ją za 30 lub 35zł. Pokaż ukrytą zawartość TO jeszcze mam jedno pytanie. Za ile narysowałabyś mi OC i czemu akurat za darmo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 2, 2016 Autor Share Napisano Październik 2, 2016 15 minut temu Gringo37 napisał: TO jeszcze mam jedno pytanie. Za ile narysowałabyś mi OC i czemu akurat za darmo? Wbij się w mojej hierarchii na miejsce zwane "przyjaciel" to pomyślę nad narysowaniem Twojej OC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 (edytowany) 7 godzin temu Agleć ^^ napisał: Wbij się w mojej hierarchii na miejsce zwane "przyjaciel" to pomyślę nad narysowaniem Twojej OC Z hajsem jak z budżetem państwa u mnie, więc cza się poznać. Edit. Skąd wiesz, że OC to ona a nie on? Szpiegujesz mnie czy jak? Edytowano Październik 2, 2016 przez Gringo37 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 4, 2016 Autor Share Napisano Październik 4, 2016 2.10.2016 at 20:02 Gringo37 napisał: Z hajsem jak z budżetem państwa u mnie, więc cza się poznać. Edit. Skąd wiesz, że OC to ona a nie on? Szpiegujesz mnie czy jak? Strzelałam Also, skończony rys: Spoiler http://agletka.deviantart.com/art/YCH-ColdFire-once-again-638191277 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 5, 2016 Autor Share Napisano Październik 5, 2016 Kolejny skończony + trailer Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 3 post pod rząd Ja jako konik Spoiler Komisze Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 13, 2016 Autor Share Napisano Październik 13, 2016 4 post pod rząd #prayforposts 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Śliczne oczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 #byćjakaglet dzień 1 Brzydkie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 13, 2016 Autor Share Napisano Październik 13, 2016 Właśnie teraz GoForGold napisał: #byćjakaglet dzień 1 Brzydkie. idz mnie hejtowac na fb, bobie 26 minuty temu SpeedwaYZiemovit napisał: Śliczne oczka Oczy do spółki z ogonem imo są najgorsze w tym rysu, ale dzięki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Ten ogon wygląda, jakby miał rozdwojone końcówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 14, 2016 Autor Share Napisano Październik 14, 2016 3 godziny temu Gringo37 napisał: Ten ogon wygląda, jakby miał rozdwojone końcówki. Yup, to fakt. Jestem strasznie niezadowolona z tego jak to wyszło ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 16, 2016 Autor Share Napisano Październik 16, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się