Servant Saber 576 Report post Posted October 1, 2016 Więc tak: Mój pierwszy temat skasowałam, #błędywiekugimnazjalnego #neverpostas13yrsoldgolem Mój drugi nosił nazwę "rysunki na końcu zeszytu" czy jakoś tak, ale z racji mojego obecnego toku nauki rysować na końcach zeszytów nie mogę, więc ten temat też do kasacji Teraz mam trzeci (i mam nadzieję ostatni) wątek, w którym bolę Was w oczy. Zajęłam się robieniem YCHy za hajs i nie powiem... narobiłam tego sporo Plus pomiędzy nimi bazgrole projekty moich poni breloczków czy jakieś tam gunwo 15-30 min szkice YCH - your character here, rysujesz szkic i ktoś Ci płaci żebyś skończył ten szkic z jego kucykiem tl;dr art here: Spoiler Trochę się różnią, bo są z różnych okresów Więcej here: http://agletka.deviantart.com/ http://agletka.tumblr.com/ https://www.facebook.com/Agletka A aktualnie robię to: Spoiler Rysuje tego samego konika trzeci raz, bo pewna osóbka jest w stanie zabić za moje full body rysu (ja też nie wiem jak można być tak upośledzonym). 16 Share this post Link to post Share on other sites
Twister 406 Report post Posted October 1, 2016 Fajne, jakiego tabletu graficznego używasz? Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 1, 2016 8 minut temu Rainbow Twister napisał: Fajne, jakiego tabletu graficznego używasz? Wacom Intuos Pro M Ale nie jest to mój pierwszy tablet Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted October 1, 2016 O Boże Fluttershy cudo dziękuję za nową tapetę na tableta Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 1, 2016 1 minutę temu UziBass napisał: O Boże Fluttershy cudo dziękuję za nową tapetę na tableta ... nie ma za co? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ziemowit Report post Posted October 1, 2016 Zajebista Fluttershy Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted October 1, 2016 4 minuty temu SpeedwaYZiemovit napisał: Zajebista Fluttershy Ja nie mam słów by ja opisać Share this post Link to post Share on other sites
Gringo37 161 Report post Posted October 1, 2016 zajebwabiste! Ile bierzesz za jednego kuca? Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 1, 2016 godzinę temu SpeedwaYZiemovit napisał: Zajebista Fluttershy godzinę temu UziBass napisał: Ja nie mam słów by ja opisać Ten rys ma grubo ponad dwa lata Teraz bym zrobiła to o wiele lepiej 10 minut temu Gringo37 napisał: zajebwabiste! Ile bierzesz za jednego kuca? Zależy, zwykle od 10 do 25 USD. Ta Flutterka była jedynym rysu zrobionym dla polskiego... klienta. Zrobiłam ją za 30 lub 35zł. Skoro tak się podoba to podrzucę coś jeszcze xD To są dwa rysunki, które zrobiłam na początku 2014 dla mojej przyjaciółki jako prezent na święta (tak, rysowałam w styczniu prezent na święta, bo 2 miesiące paczkę przygotowywałam XD) Szkic ołówkami automatycznymi z Tesco pomiędzy lekcjami, lineart cienkopisem z Empiku Spoiler I moje 4 ostatnie rysunki Spoiler I szkice, które w momencie pisania tego posta się sprzedały XD Spoiler Klacz Ogier (ta, wiem, zniewieściały) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ziemowit Report post Posted October 1, 2016 14 minuty temu Agleć ^^ napisał: Teraz bym zrobiła to o wiele lepiej 34 minuty temu Gringo37 napisał: To szanuję. Share this post Link to post Share on other sites
Vezzie 258 Report post Posted October 2, 2016 Potwierdzam. Ta Flutterka jest naprawdę śliczna. Na ekran blokady w telefonie ** 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Maniek Report post Posted October 2, 2016 Świetne prace, zazdroszczę talentu. Właściwie to nie mam się do czego przyczepić, dobra robota. Share this post Link to post Share on other sites
Gringo37 161 Report post Posted October 2, 2016 13 godziny temu Agleć ^^ napisał: Teraz bym zrobiła to o wiele lepiej Zależy, zwykle od 10 do 25 USD. Ta Flutterka była jedynym rysu zrobionym dla polskiego... klienta. Zrobiłam ją za 30 lub 35zł. Pokaż ukrytą zawartość TO jeszcze mam jedno pytanie. Za ile narysowałabyś mi OC i czemu akurat za darmo? Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 2, 2016 15 minut temu Gringo37 napisał: TO jeszcze mam jedno pytanie. Za ile narysowałabyś mi OC i czemu akurat za darmo? Wbij się w mojej hierarchii na miejsce zwane "przyjaciel" to pomyślę nad narysowaniem Twojej OC 1 Share this post Link to post Share on other sites
Gringo37 161 Report post Posted October 2, 2016 (edited) 7 godzin temu Agleć ^^ napisał: Wbij się w mojej hierarchii na miejsce zwane "przyjaciel" to pomyślę nad narysowaniem Twojej OC Z hajsem jak z budżetem państwa u mnie, więc cza się poznać. Edit. Skąd wiesz, że OC to ona a nie on? Szpiegujesz mnie czy jak? Edited October 2, 2016 by Gringo37 Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 4, 2016 2.10.2016 at 20:02 Gringo37 napisał: Z hajsem jak z budżetem państwa u mnie, więc cza się poznać. Edit. Skąd wiesz, że OC to ona a nie on? Szpiegujesz mnie czy jak? Strzelałam Also, skończony rys: Spoiler http://agletka.deviantart.com/art/YCH-ColdFire-once-again-638191277 1 Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 5, 2016 Kolejny skończony + trailer Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 9, 2016 3 post pod rząd Ja jako konik Spoiler Komisze Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 13, 2016 4 post pod rząd #prayforposts 4 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ziemowit Report post Posted October 13, 2016 Śliczne oczka Share this post Link to post Share on other sites
GoForGold 972 Report post Posted October 13, 2016 #byćjakaglet dzień 1 Brzydkie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 13, 2016 Właśnie teraz GoForGold napisał: #byćjakaglet dzień 1 Brzydkie. idz mnie hejtowac na fb, bobie 26 minuty temu SpeedwaYZiemovit napisał: Śliczne oczka Oczy do spółki z ogonem imo są najgorsze w tym rysu, ale dzięki xD Share this post Link to post Share on other sites
Gringo37 161 Report post Posted October 14, 2016 Ten ogon wygląda, jakby miał rozdwojone końcówki. Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 14, 2016 3 godziny temu Gringo37 napisał: Ten ogon wygląda, jakby miał rozdwojone końcówki. Yup, to fakt. Jestem strasznie niezadowolona z tego jak to wyszło ._. Share this post Link to post Share on other sites
Servant Saber 576 Report post Posted October 16, 2016 Spoiler Share this post Link to post Share on other sites