Gringo37 Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Sunday, October 16, 2016 at 19:42 Agleć ^^^^^^^^^^ napisał: Pokaż ukrytą zawartość mhm... To jedno z twoich zleceń czy raczej prywatna inicjatywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 17, 2016 Autor Share Napisano Październik 17, 2016 26 minuty temu Gringo37 napisał: mhm... To jedno z twoich zleceń czy raczej prywatna inicjatywa? Zlecenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tric Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Świetne rysunki. Czy dochody z nich są zadowalające? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 23, 2016 Autor Share Napisano Październik 23, 2016 17.10.2016 at 23:25 Tric napisał: Świetne rysunki. Czy dochody z nich są zadowalające? Ujmę to najprościej i najcelniej jak mogę: nie narzekam. Nowy rys NSFW Jeżeli ktoś jest zboczuszkiem i nie przeszkadza mu moje mierne rysowanie genitaliów to niech szuka tego tutaj: http://agletka.deviantart.com/gallery/ Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 Macie coś z kanonu, mnie samej te OC już dawno się znudziły Spoiler http://agletka.deviantart.com/art/Tanooki-suit-Pinkie-Pie-642188066 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 @Agleć ^^^^^^^^^^ w jakim programie rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 6 minut temu FirstChoice napisał: @Agleć ^^^^^^^^^^ w jakim programie rysujesz? Rysuję w SAIu, poprawki (kolory, detale, watermarki etc) nanoszę w Photoshopie. Takie rysy jak ten wyżej (czyli kolory nałożone na zdjęcie szkicu) czasami robię w całości w Photoshopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 Właśnie teraz Agleć ^^^^^^^^^^ napisał: Rysuję w SAIu, poprawki (kolory, detale, watermarki etc) nanoszę w Photoshopie. Takie rysy jak ten wyżej (czyli kolory nałożone na zdjęcie szkicu) czasami robię w całości w Photoshopie. Więc zapytam o radę, ponieważ jesteś bardziej doświadczoną osobą w rysowaniu ode mnie. Sam właśnie szukam czegoś alternatywnego do Photoshopa bo mimo bogactwa narzędzi czasami mam wrażenie, że brakuje mi kilku funkcji rysowniczych. Zresztą chciałbym też spróbować czegoś innego. Polecasz się uczyć SAIa? Jest trudny do ogarnięcia? Czy lepiej zostać przy samym Photoshopie i tam się doskonalić? Większość jego możliwości już opanowałem ale czasami ciągle mam wrażenie, że jeszcze mogę się dużo nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 27 minuty temu FirstChoice napisał: Sam właśnie szukam czegoś alternatywnego do Photoshopa bo mimo bogactwa narzędzi czasami mam wrażenie, że brakuje mi kilku funkcji rysowniczych. Pamiętaj, że Photoshop to program do tworzenia i obróbki grafiki rastrowej, nie konkretnie do rysowania. Oczywiście, posiada wiele funkcji i udogodnień dla rysowników, ale interfejs (w porównaniu np. do SAIa, który jest dedykowany rysunkowi), jego intuicyjność i łatwość obsługi pozostawia wiele do życzenia. 30 minuty temu FirstChoice napisał: Polecasz się uczyć SAIa? Jest trudny do ogarnięcia? Może Ci się wydawać trudny, ale tylko dlatego, że wcześniej z nim nie pracowałeś. SAI jest banalnie prosty i jeżeli byłeś w stanie ogarnąć Photoshopa, to SAIa również. Nie ma on oficjalnego wsparcia producenta (a przynajmniej ja o takim nie słyszałam, ale i tak byś go nie otrzymał bo wszystkie SAIe w internecie są pirackie), ale za to szeroka gama użytkowników dostarcza nowe pędzle, tutoriale, tekstury i sztuczki. Mi osobiście poznanie wszystkich jego funkcji zajęło kilka godzin. 34 minuty temu FirstChoice napisał: Czy lepiej zostać przy samym Photoshopie i tam się doskonalić? Większość jego możliwości już opanowałem ale czasami ciągle mam wrażenie, że jeszcze mogę się dużo nauczyć. Rób jak chcesz, na wielu płaszczyznach Photoshop jest o wiele lepszy niż jego darmowe/płatne zamienniki, ale jeżeli chodzi o sam rysunek to pada na kolana choćby przed SAIem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 Ok, dzięki. Przekonałaś mnie do nauki SAIa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 27, 2016 Autor Share Napisano Październik 27, 2016 Nowy rys na najtmar najt czy jak kto woli helołin http://fav.me/damibzz Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Ładna praca. W temacie i na dobry moment, ale ten znaczek z Batman'a podiwaniłaś chyba, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 27, 2016 Autor Share Napisano Październik 27, 2016 56 minut temu Gringo37 napisał: Ładna praca. W temacie i na dobry moment, ale ten znaczek z Batman'a podiwaniłaś chyba, czy nie? lol http://magister39.deviantart.com/art/Rainbowbat-Cutie-Mark-446385135 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 17 godzin temu Agleć ^^^^^^^^^^ napisał: lol http://magister39.deviantart.com/art/Rainbowbat-Cutie-Mark-446385135 Dobra, tego nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 8, 2016 Autor Share Napisano Listopad 8, 2016 NO CZEEEŚĆ Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 14, 2016 Autor Share Napisano Listopad 14, 2016 Witam witam i o zdrowie pytam Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 God damn... ucz mnie! Ucz mnie mistrzu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 #lenistwo Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Grudzień 12, 2016 Share Napisano Grudzień 12, 2016 No i co tak długo? Dobry miesiąc jak ostatnio twojego arta widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 13, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2016 11 godzin temu Gringo37 napisał: No i co tak długo? Dobry miesiąc jak ostatnio twojego arta widziałem. nie chce mi się rysować, ale przed końcem roku powinnam jeszcze 2 rysy wrzucić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 13.12.2016 at 09:52 Servant Saber napisał: nie chce mi się rysować, ale przed końcem roku powinnam jeszcze 2 rysy wrzucić Szkoda, bo nieźle ci wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 27, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2016 paradoksalnie takie rysu jak ten niżej powstają gdy słucham cudownych czarnomurzyńskich utworów pokroju Move Bitch Ludacrisa Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Agleć, Ty żyjesz i zostałaś jakimś sługusem ;-; Fajny kucoperz, nietokuc, kucotoperz? Mniejsza, praca bardzo fajna czymkolwiek by ten kuc nie był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 6, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2017 Wincyj sztuki Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 7, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2017 (edytowany) I jeszcze jeden rys, zaprojektowana w 100% przeze mnie OC (sam design - nie ma imienia, cm ani historii). Oryginalnie narysowałam ją 3 lata temu na sprzedaż, ale się nie sprzedała. Dziś, tak po prostu, zachciało mi się ją... zrimejkować. Też poszła na sell i ma już nowego właściciela. Nie wiem gdzie mam pierwszy rysunek i nie chce mi się jej szukać. Spoiler Edytowano Styczeń 7, 2017 przez Servant Saber 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się