Dabrowski Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 ( @Gryfeł - mówiłem to samo ale fakt ogarnelismy dzien po naprawie a pozatym nic takiemu nie udowodnisz bez sądów i innych pierdół.) Pani Basia z Paradoxu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Idiotka 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Osoba jadąca Smartem pod prąd na autostradzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Dziwny człowiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 @Cassidy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Ja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Random Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Gangbang Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 (edytowany) Dziwne Skojarzenia (W ten sposób uratowałem skojarzenia od dziwnego toru jakim mogłyby teraz pobiec) Edytowano Październik 13, 2016 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 godzinę temu Dabrowski napisał: Dziwne Skojarzenia (W ten sposób uratowałem skojarzenia od dziwnego toru jakim mogłyby teraz pobiec) (Dziwki proszę) gwalt na martwym plodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 South Park: Patyk Prawdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 7 godzin temu UziSlasherBass napisał: (Dziwki proszę) gwalt na martwym plodzie (Czemu jesteś aż tak wredny? Na tym forum są dzieci ;-; Jak zareagują psychicznie na takie niegodziwości?) Cartman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Kula Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 13 godziny temu Dabrowski napisał: Cartman Swoją drogą aktor podkładający głos za tę postać lepiej wykonał poker face niż lady Gaga Btw: Miley cyrus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Teledysk 'Wrecking ball' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Młotek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 A gdybym był młotkowym, w fabryce z młotkiem szalał... btw: podkowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Pech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 Pechowy Brajan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 Brian Griffin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Śmierć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 12.10.2016 at 00:32 Dabrowski napisał: ( @Gryfeł - mówiłem to samo ale fakt ogarnelismy dzien po naprawie a pozatym nic takiemu nie udowodnisz bez sądów i innych pierdół.) Pani Basia z Paradoxu Trzeba było nie zapłacić. Wtedy byś był na "zero". A jak facet chciałby Ciebie pozwać, to wtedy Ty udowadniasz sądowi, że to on spartolił robotę i musieliście po nich poprawiać, więc to Ty żądasz od niego odszkodowania, a nie, że masz płacić. Takie rzeczy trzeba robić. Inaczej robole będą tak robić zawsze. A niestety jak widzę, jest to coraz częstsze, bo ja sam się z tym już kilka razy w ciągu paru lat spotkałem. Górnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 (edytowany) 10 minut temu Gryfeł napisał: Trzeba było nie zapłacić. Wtedy byś był na "zero". A jak facet chciałby Ciebie pozwać, to wtedy Ty udowadniasz sądowi, że to on spartolił robotę i musieliście po nich poprawiać, więc to Ty żądasz od niego odszkodowania, a nie, że masz płacić. Takie rzeczy trzeba robić. Inaczej robole będą tak robić zawsze. A niestety jak widzę, jest to coraz częstsze, bo ja sam się z tym już kilka razy w ciągu paru lat spotkałem. Górnik (No ale mówiłem że zapłaciło się wczesniej zanim ogarneliśmy że gościu naprawił jedno a zjebał 2, a nie mamy czasu zeby rzucac się po urzedach z papiermai o 200 zł) wracając -Górnik Zabrze Edytowano Październik 16, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 (aaaa, w ten sposób, teraz kumam, no cóż... szkoda) Piłka nożna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Męski sport Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się