BiP Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Jak wiecie Sweetie uczy się czarować, więc musi dużo ćwiczyć. Postanowiła zatem, że będzie wyczarowywała przedmioty, dla innych kucyków. Sweetie wyczaruje przedmiot, a Waszym zadaniem jest odgadnąć dla kogo go wyczarowała. Na początek, coś prostego. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Za łatwe te zagadki na początek dajesz. Dla Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2016 Autor Share Napisano Listopad 23, 2016 20.11.2016 at 22:30 Rainbow Guitar napisał: Za łatwe te zagadki na początek dajesz. Od czegoś trzeba zacząć Odp się zgadza, a zatem... Dla kogo ten przedmiot będzie? Spoiler http://img10.allegroimg.pl/photos/192x144/64/68/00/65/6468006572 Sztuczne wąsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Może dla Spike'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 godzinę temu Polineks96 napisał: Może dla Spike'a Jestem za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 Tak jest. i Ok, nowe pytanie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) Dla Rarity? Zdaje mi się, że kiedyś takie miała, ale pewnie się mylę :/ Edytowano Listopad 24, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Dla Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 A ja obstawiam znów Pinkie pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Autor Share Napisano Listopad 25, 2016 10 godzin temu Cassidy napisał: ja obstawiam znów Pinkie pie Zgadza się Rarity to modnisia, raczej jej nie mogę sobie wyobrazić w takich okularach, a RD to już prędzej gogle do latania, lub okulary takie jak w "Top Gun" nosili piloci. A chodzi mi o odcinek z Jakami, gdy Pinkie stojąc na torach, zaprasza na imprezę (niestety odcinka nie znalazłem i tym samym nie mogę podesłać screena z tego fragmentu). Ok, nowe pytanie zatem. Spoiler Welon ślubny i od razu podpowiem, że jest więcej niż jedna odp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 To ja stawiam na tą mułkę czy tam ośliczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2016 Autor Share Napisano Listopad 26, 2016 No to mamy już 2 z 3 odpowiedzi, czekam na ostatnią jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Wydaję mi się, że to może być też Cheerilee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Cheerlee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Matilda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Hmmm łatwo nie jest ale prawdopodobnie może że i nawet cheerlee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 29, 2016 Autor Share Napisano Listopad 29, 2016 Tak jest, mamy zatem komplet odpowiedzi. A ten przedmiot? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Może to być piórko Twilight Albo takie ze skrzydełka Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Myślę, że dla Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Twilight albo pani burmistrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Twillight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Zgadza się, Twilight i Burmistrz. Zasadniczo jeśli idzie o kolor, to pasowałoby zdecydowanie do Pani Nocy ale tu chodziło o to, kto używa piór. Ok, nowe pytanko zatem. słomiany kapelusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) Stawiam na Rarity gdy miała odpał z wiejskim życiem i odstawiała "wiejską dziołchę" Edytowano Grudzień 1, 2016 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Ojciec Rarity Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 A może Braeburn (czy jakoś tak)? On miał kapelusz. Albo Applejack, chociaż ona raczej nie ma słomianego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts