Szonszczyk Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 (edytowany) Witam moich poddanych przyjaciół bardzo serdecznie, wita się z wami, cóż ... odmieniony podmieniec Król Thorax, złożony przez Chrysalis, zdrajca roju i nowy Król ... właściwie jeszcze nikt nie wie jak nas zwać, lecz tu będziemy się nazywać Tęczowymi Changelingami lub, jak kto woli, Tęczowymi Podmieńcami. Moim pierwszym nieoficjalnym dekretem mianuję Pana @MasterOfRainbows na mojego ambasadora w tej krainie. Pozdrowienia z bliżej nieokreślonej lokacji w Equestrii, Król Thorax No dobra, wystarczy tej powagi , jesteśmy na tym forum by śmiać się i bawić z naszych kucyków i podmieńców prawda? Okej! Więc pierwszą zabawą w tym jakże wspaniałym (niech mnie Celestia nie zabije za to słowo ), królewskim dziale jest: Żródło obrazka NADANIE TYTUŁU THORAXOWI! Wasze zadanie jest proste: wymyślcie i nadajcie najlepszy tytuł naszemu nowemu królowi. Zaczynając od czegoś brzydkiego jak "Bachor Krysi", a kończąc na wszystkim już nam znanym "Zdrajcy Roju". Powodzenia! Edytowano Maj 10, 2017 przez Miszcz Tencz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Podmieniec-Odmieniec 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Thorax Daniel Pierwszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) I Samozwańczy Jeleń-Władca Tęczowych Podmieńców-Odmieńców Edytowano Listopad 24, 2016 przez Bronek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 6 godzin temu Favri napisał: Podmieniec-Odmieniec Proste, ale jakże głębokie! 6 godzin temu Chip napisał: Thorax Daniel Pierwszy Że ten rodzaj jelenia - Daniel taa? Może nawet być 24 minuty temu Bronek napisał: I Samozwańczy Jeleń-Władca Tęczowych Podmieńców-Odmieńców Tak: "Samozwańczy" to jest dobre słowo, ale reszta to już combos innych tytułów. (JelenioWładcy Wszystkich Podmieńców nie wiem czy by się to podobało, jeszcze dzisiaj nie miałem z nim kontaktu, jak nawiążę to się dowiem co o tym myśli ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Król Pedałów :^) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Thor Gorbaczow II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Jaime Thorax Lannister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 To może... Jego Królewska Mość, Władca Jałowej Pustyni, Thorax I Odmieniec? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Władca jeleni, łosi i innych renifrów A może po prostu Król Odmieńców? Łatwiej by było ~ Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Agustus Thorax Misericors Rex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) 10 godzin temu bleflar3 (awaryjny) napisał: Jego kiczowatość jeleń I! Może jego kiczowatość, ale twoje wtrącenie do lochu! 8 godzin temu Po prostu Tomek napisał: Król Pedałów :^) Spoiler ??? 7 godzin temu Rapid napisał: Thor Gorbaczow II Dlaczego drugi? No i napisz skąd ci się to wzięło bo ja nie w temacie :( 6 godzin temu Lucas napisał: Jaime Thorax Lannister Kopyta jeszcze mu nie odrąbali także ... nie pasuje. 5 godzin temu Midday Shine napisał: To może... Jego Królewska Mość, Władca Jałowej Pustyni, Thorax I Odmieniec? "Władca Jałowej Pustyni"? Spoiler Może mi pasuje, ale Thoraxowi się nie podoba ... godzinę temu Ziemowit napisał: Władca jeleni, łosi i innych renifrów A może po prostu Król Odmieńców? Łatwiej by było ~ Applejack Jeleni - spoko, łosi? Sam żeś łoś! Reniferów? A co to? Święta? Król Odmieńców - Nie? Chcesz żeby Chrysalis go dorwała i ukatrupiła za nazwanie się Samozwańczym Królem Jej Własnego Plemienia? godzinę temu Out of Odder Zandi napisał: Agustus Thorax Misericors Rex *sprawdza google translate* : Spoiler Wait wat??? INDONEZYJSKI??? Ale tłumaczenie już przynajmniej lepsze A żebyś się nie zdziwił (Thorax coś mówi o pojemnych lochach i jak przyjemnie się tam wrzuca niektóre "kreatury" pokroju: ) godzinę temu Out of Odder Zandi napisał: Rex Skrót od T-rex'a? To ja jeszcze dodam jedną moją propozycję: Cytuj Thor-Axe, ostry jak topór, tępy jak młot Wiesz, że przeginasz? Wiem Edytowano Listopad 24, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 1 minutę temu MasterOfRainbows napisał: "Władca Jałowej Pustyni"? Może mi pasuje, ale Thoraxowi się nie podoba ... Jak się krajobraz zmieni, to będzie można pomyśleć o zmianie tytułu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Chodziło mi o Augustus czyli Czgodny pełen blasku a Rex Króla oznacza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 5 minut temu Midday Shine napisał: Jak się krajobraz zmieni, to będzie można pomyśleć o zmianie tytułu. Jeszcze zamienię tę pustynię w tęczowy raj! Zobaczycie co potrafi prawdziwy Król, a nie ta: podmieńczyni Chrysalis! 4 minuty temu Out of Odder Zandi napisał: Chodziło mi o Augustus czyli Czgodny pełen blasku a Rex Króla oznacza Nikt w moim królestwie nie zna łaciny więc ... tylko Master ma jakieś dziwy i tłumaczy, ale jak widać nie jest zbyt hmm... ogarnięty w tych sprawach i mu chyba nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 1 minutę temu MasterOfRainbows napisał: Jeszcze zamienię tę pustynię w tęczowy raj! Zobaczycie co potrafi prawdziwy Król, a nie ta: podmieńczyni Chrysalis! Nikt w moim królestwie nie zna łaciny więc ... tylko Master ma jakieś dziwy i tłumaczy, ale jak widać nie jest zbyt hmm... ogarnięty w tych sprawach i mu chyba nie idzie. zatem Służę pomocą o Thoraxie Oświecony i Łaskawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) godzinę temu MasterOfRainbows napisał: Kopyta jeszcze mu nie odrąbali także ... nie pasuje. Królobójca - to miałem na myśli. EDIT: "Taki królewski, że aż drzewa padają na glebę" Edytowano Listopad 24, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: Królobójca - to miałem na myśli. ee Chrysalis żyje więc to raczej pudełeczko i to spore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Gorbaczow był pierwszym przywódcą wielkiego i wszechwładnego ZSRR który dążył do normalizacji stosunków politycznych, a nasz bohater jest pierwszym (tym razem obywatelem) wrogo nastawionej nacji który dąży...dążyła do zmian w postrzeganiu podmieńców przez kucyki i odwrotnie. Jak chcesz nie musi być drugi może być i pierwszy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec13 Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 24.11.2016 at 00:14 Prlixtilicious napisał: Witam.. Panie Thorax, mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości skrzyżujemy szpady... w celach rozrywkowych rzecz jasna.. Jak dla mnie, mógł byś zwać się tęczowym jelonkiem... ~Z poważaniem Król Sombra Popieram Pragnę zaznaczyć iż moją jedyną królową której jestem posłuszny jest wielka i wspaniała Chrysalis, a jak nazwać ciebie? Tęczo-zdrajca? Coś koło tego będzie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) TY! już nawet nie zdrajco (bo tytuł zdrajcy mogę przygarnąć... Niegdyś Kryśka dzisiaj Chaos :} ) Ale to co zrobiłeś... To... To... Popsułeś... Skazałeś swych braci, rodaków, wszystkich podmieńców na banicje w FRIENDZONE. To nie jest tak że głodują, to tak że widzą swój cel i zmuszeni są do zadowolenia się jakimś tandetnym zamiennikiem. Toż to to tortury są D: Ale żeby randomu stało się zadość dostaniesz odemnie zacny tytuł Milorda Thoraxa. Ciesz się tytułem. Przy okazji ktośby mógł powiedzieć dlaczego Thorax wygląda jak wygląda? Edytowano Listopad 25, 2016 przez Arceus 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedale 90 Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 (edytowany) Thorax co odmieńców na dobrą stronę przetorał Edytowano Listopad 26, 2016 przez MasterOfRainbows "Thorax"! Nie "Torax" ... dlaczego ja to muszę robić? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylitaja Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Thorax I Okrutny, władca friendzone, cesarz tęczowych jeleni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Thorax I Samozwaniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Thorax I Wielki Wieszak na bieliznę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts