War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Jestem cieniem który pojawia się w nocy Po za tym nie ma mnie Cień nie pojawi się w nocy, chyba, że masz jakieś źródło światła, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Cień nie pojawi się w nocy, chyba, że masz jakieś źródło światła, chłopczynko Świecę w niego latarką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 3 minuty temu Zirathel napisał: Może one tylko znikają A mnie nie ma w przyrodzie nic nie ginie, nawet Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie rozumiesz mnie Nie odzywaj się Opowiedz mi o sobie tak, żebym zrozumiał, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: w przyrodzie nic nie ginie, nawet Skoniu Właśnie teraz Zirathel napisał: Skonia też nie ma Został zbombardowany A czo to się stało, ja o czymś nie wiem? O cholera i czerwonka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie będę ci nic opowiadał Jak teraz nie rozumiesz to nigdy nie zrozumiesz Ja nadal nie rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 4 minuty temu Zirathel napisał: Jestem cieniem który pojawia się w nocy niech zgadnę... wtedy zdejmujesz pelerynę niewidkę bo musi się naładować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ta nasza chłopczynka to też takie tsun tsun trochę, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 2 minuty temu Skoniu napisał: A czo to się stało, ja o czymś nie wiem? Ukryj zawartość ło matko!! świat z moich snów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Chce ktoś ciastko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 No dobra, zostałem zbombardowany przez dziewczynkochłopaka, którego/której nie ma, Sojuz się rozpadł, Chip dalej w kraju, kolejny fandom do którego startuję i znowu jestem gościem, którego co najwyżej wysyła się do fabryki kleju... Czas iść spać! Dobranoc wszystkim i niech Sputnik wam jasno świeci! (Oczywiście robię sobie jaja, tak naprawdę podśmiechuję się na krześle, ale i tak idę spać, bo zbawcza substancja ujawnia swoje drugie działanie [/spoiler[ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Chce ktoś ciastko? Ja, ja! Dobrym ciastkiem nigdy nie pogardzę. Zwłaszcza że po skończonej pracy najlepiej smakuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja ciastka biorę tylko od @Chip Żebyś potem do mnie nie przyszedł po coś *daje ciastko @Oitsimel * Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 No cześć wam, co się tutaj ciekawego dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ja ciastka biorę tylko od @Chip a dzięki dzięki Właśnie teraz Uszatka napisał: No cześć wam, co się tutaj ciekawego dzieje? nic takiego rozmawiamy o bombardowaniu radzieckich armat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Uszatka napisał: No cześć wam, co się tutaj ciekawego dzieje? Zbombardowali mnie! Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Bombardowanie radzieckich armat? To coś nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 W zasadzie to nic, stalkuję ludzi po nocach i zjadam ciastka których nikt nie chce *do siebie* Zaraza, nie powinienem się obżerać na noc... W zasadzie i tak jestem gruby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Oitsimel napisał: nie powinienem się obżerać na noc... W zasadzie i tak jestem gruby Taaa...znam ten ból. Ale w nocy najbardziej się chce jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 @Uszatka Zirathel został chłopczynką i warczy na innych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Chłopczynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 zamaszyście niczym zaczarowana przez starlight pinkiepie serwuję: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Tylko na tych co zasługują Na mnie warczałaś, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Chłopczynka Sama wymyśliłam nazwę *duma bardzo* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts