Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Nie znoszę szaro-burego widoku za oknem. No po prostu nie ma gorszej pogody, chyba że jest burza z piorunami to chociaż klimat jest, a tak to wieje nudą, smrodem i chęciami samobójczymi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Na ból kolan to polecam końską maść. Wierszyk tu raczej nie pomoże. Faktycznie porządnej zimy to nie było od.... już sam nie pamiętam kiedy. chyba coś w 2010 była tak porządna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Nie no w miarę porządna była teraz niedawno. Ale przed tymi śniegami był spory odstęp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Lubię burze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 (edytowany) Burze są świetne~ Uwielbiam je oglądać. Najbardziej lubię jak są latem. Nie żeby podczas innych pór roku było ich jakoś specjalnie dużo, ale lubię je oglądać stojąc na balkonie więc lepiej jak jest ciepło. Edytowano Luty 3, 2018 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Też uwielbiam, fajnie się wtedy śpi/czyta książkę. Z kolei niebezpiecznie jest grać czy ogółem jakieś czynności związane z czerpaniem prądu. A, i wolę takie burze co nie wbijają trampolin w auta, nie zrywają dachów i nie przewracają stuletnich drzew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Burze w górach są super. Nie koniecznie jak złapie w terenie ale w tedy można odkryć magię Galopu. Male rzeczki zmieniają się w rwące rzeki, echo gromu rozchodzące się w kotlinach coś magicznego i przerażającego zarazem. Aż mam ochotę na urlop ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 http://www.lightningmaps.org/blitzortung/europe/index.php?lang=pl https://burze.dzis.net/?page=mapa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 We Włoszech armagiedon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 ta pierwsza mapa jest fajna bo pokazuje miejsca wyładowań doziemnych na bieżąco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 To poczekamy jeszcze jakieś 2-3 miesiące na porządne wyładowania nad naszym Pięknym krajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Tak, bo teraz ma koniecznie być śnieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 dokładnie, ma kurzyć aż do marca włącznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 Chcę w końcu zobaczyć przebijające się przez śnieg przebiśniegi ;w; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Tak bliskie a tak odlegle marzenie... ale może w końcu trochę śniegu spadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 Ostatnimi laty z wiosennych kwiatów widuję jedynie krokusy i forsycje, czasem jakieś snieżyczki. Przebiśniegów już dawno nie widziałam ;__; I pomyśleć, że w podstawówce wracając do domu uwielbiałam na wiosnę wypatrywać kwiatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Ej, poprawnie jest nasi czy nasze pupile? ._." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 chyba nasze bo odnosisz się do zwierzaków a nie do ludzi... ale koniec końców zapytaj forumowych literatów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Chyba nasi, aczkolwiek ręki sobie nie utnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 To mi odpowiedzieliście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 jak widać zdania są podzielone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Ja jestem za słowem "nasi" pupile , podopieczni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 nasi 2:1, przegłosowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 7 minut temu, PervKapitan napisał: Ej, poprawnie jest nasi czy nasze pupile? ._." Nasi, bo 'pupile' to rodzaj męskoosobowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 1 minutę temu, Uszatka napisał: Nasi, bo 'pupile' to rodzaj męskoosobowy. Racja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts