Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: #9d0316 oraz #40050c racja zapomniałem... Przebudowujesz cały szablon pod względem stylistycznym, czy może także i silnik foruma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Silnika jako silnika nie ruszam, gdyż chwilowo (głupio się przyznać) jest poza moją wiedzą. Najpierw muszę ogarnąć dokumentację, a tej trochę jest Aktualnie zajmuję się tylko szablonem pod względem stylistycznym. Na funkcjonalność przyjdzie czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 (edytowany) szczerze napiszę, że też trafia mnie sz*****k, bo wciąż nie mam ogarniętego php i nawet nie chce mi się za to zabierać (nie wiem czemu) ale mam takie postanowienie że się od świąt za niego wezmę Edytowano Listopad 28, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 PHP to akurat najmniejsza bolączka. Jak muszę, to użyję, acz szczerze go nie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Kurczę, odgrzebałem z mroków swojego katalogu z postaciami z erpegów historię dołączenia do drużyny jednej z moich ulubionych postaci i tknęło mnie na szalony pomysł, ażeby ten wątek rozwinąć do jakiegoś fanfika czy coś.... Mam nadzieję, że do rana mi przejdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Ile to ja miałam pomysłów na zajebiste fanficki, ale nie pisze bo nie potrafię pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 to może twórzcie krótkie historyjki obrazkowe, jak w gumach do żucia z kaczorem donaldem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 [*****] oblałam klawiaturę herbatką :C Dobra, ale mogłoby się obejść bez wulgaryzmów. Kolejne takie posty będą karane. Tyczy się to wszystkich. ~ Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 No właśnie kłopot w tym, że pisałem to jako krótką parodię (3 strony A4) fantasy RPG i jak przeczytałem to swoim znajomym z ekipy od RPG to dosłownie tarzali się ze śmiechu, więc chyba wyszło to całkiem nieźle. Mógłbym to w sumie to nawet tutaj wrzucić, ale żebyście cokolwiek zrozumieli, to trzeba by było jeszcze przeczytać dwustronicowy wstęp mojej znajomej, na którym to się oparłem pisząc swoją część. @PervKapitan - klawiatura natychmiast won z prądu, to może jeszcze uda się ją uratować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 coś dziś bardzo senny jest ten nasz klub nocnych marków.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 @Chip ja tam pracuję jednocześnie nad forum i projektem na uczelnię, więc do senności mi daleko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Tylko trochę na szczeście się polała że dało się wytrzeć od razu... Herbatka dzisiaj mnie nie lubi. Dwa razy udusić mnie próbowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 (edytowany) Jeden wulgaryzm chyba na 6 stron. Ale k, rozumiem. Bylebyś się nie spocił. Edytowano Listopad 29, 2016 przez PervKapitan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 (edytowany) Niestety moje projekty wymagają też dość dużej ostrożności (zwłaszcza gdy są w fazie rozwojowo/badawczej) i nie mogę nad nimi siedzieć po nocach, bo zazwyczaj kończy się to jak wczoraj, grrr.... BTW herbatka tak późno w nocy to nomen omen złe przyzwyczajenie... Edytowano Listopad 29, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Nawet klawiatura musi czasem się napić, a herbatki czemu nie. Dobrze, że nic jej się nie stało. c: RIP wulgaryzmy. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 @Rikifive tworzysz może kuceły do desktopponies? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Hurr durr zepsułem i się nie chce naprawić No trudno. Zrobię od nowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 @Chip Nie interesowałem się tym do tej pory - a można? Tak szczerze to nigdy nawet nie używałem tej apki. Z tego co się orientuję, ta apka i tak używa innego stylu dla połniaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 tam nieważne jakie obrazki poumieszczasz w sekwencjach, aby to tylko wyglądało... jakoś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Ah rozumiem, to całkiem nieźle. Niemniej jednak nie sądzę, by moje pracy były warte zamieszczania tam, a na pewno na chwilę obecną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 nie chodzi o to, jak byś miał kilka fajnych pomysłów, to mógłbyś jakieś obrazki na forum wrzucać, przeznaczone właśnie do tej apki. Kiedyś mnie naszło żeby dodać do quotów (tekstowych) biegajacych po ekranie kucy także polskie głosy z serialu, niektóre nawet fajnie wyszły, ale porzuciłem to z braku czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 (Aw, gdzieś mi wsiąkło powiadomienie) Bardziej niż pomysłów, to mi brakuje talentu. Hmm Nie myślałem o tym, tak szczerze.~ No ale też nie widzę w tym zbytnio sensu. Jestem pewien, że tam już są powrzucane elegancko animowane kuce. W każdym razie będą one miały swoje zastosowanie. (zakładając, że podołam temu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 30, 2016 Autor Share Napisano Listopad 30, 2016 Temat został otwarty. Można dyskutować~ Pamiętajcie oczywiście o zachowaniu przyzwoitego poziomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Toć to jeszcze wczesna pora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Czerwony czy niebieski? Srebrny czy szary? Biały czy czarny? Pizza czy kebab? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts