Reedman_PL Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 (edytowany) 1 minutę temu Lemi napisał: Bardzo rzadkie, ale możliwe, mimo to wersja z błędem matrixa brzmi jakoś przystępniej Technicznie rzecz biorąc to samoistna mutacja w kodzie genetycznym jest poniekąd tożsama z błędem matrixa xD Edytowano Styczeń 7, 2017 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 1 minutę temu PervKapitan napisał: Zabiłam pięciu ultem Makri Dzisiaj ukończyłem grę odpalając krasnala atomowego zabijając miliony ludzi, beat that! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 godzinę temu Waryate napisał: W nier(?) była pani co ma siusiaka, ale to przez błąd matrixa Futaland idę stąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nawet cię tu nie było a teraz stąd idziesz "Pojawiam się i znikam" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 10 minut temu Zirathel napisał: Pojawiasz się i znikasz jak jesienny śnieg w Polsce! U mnie po kolana są zaspy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Zazdro, u mnie ledwo po kostki ;-; A po za tym mówimy o jesiennym śniegu Którego tym razem w ogóle nie było U mnie może z centymetr, dwa, ale to wystarczyło żeby było pięknie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 10 minut temu Zirathel napisał: Był Tylko że był ninja i zniknął Prawdopodobnie zrozumiał że na biało jest zbyt widoczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 (edytowany) 10 minut temu Zirathel napisał: Możliwe możliwe Czyli tylko u mnie jest coś około -15 stopni i śnieg wszędzie? Ps. Sprawdziłem online -24°C Edytowano Styczeń 7, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Ale fajnie macie, zazdraszczam ;_; -7°C nie pozwala mi jeszcze poczuć tej zimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Dzisiaj otwarte wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Byłem tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 och wow, normalnie ludzie mają życie w weekend. Niezwykłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Nah, po prostu ostatnio zaczęło śmierdzieć tu skarpetami i jeszcze nie wywietrzało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 O, już po północy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Tak trochę.. W takim razie szczęśliwego nowego dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 it's soon high noon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 dobry wieczór wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie chciałeś mi dawać ciastek to mam teraz swoje w takim razie smacznego... ja nie jem słodyczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Elo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 waga sama z siebie się raczej nie zmieni... trzeba kupić nową jak coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Ja czasem I tak waga mi się nie chce zmienić Jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Chip napisał: waga sama z siebie się raczej nie zmieni... trzeba kupić nową jak coś Heh, jak z tym starym kawale "Jak stracić na wadze?" Btw. cóż to prawda. Waga, a masa to nie to samo. Może właśnie niektórzy żyją nie na tej planecie co trzeba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: No serio Fluffy Zircio I jeszcze pachnie skarpetkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Zirathel to przyznaj się ile masz nadwagi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Zircio je tylko to na śniadanie obiad i kolację Spoiler I ja mu w tym pomagam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts