Sowenia Napisano Marzec 31, 2017 Autor Share Napisano Marzec 31, 2017 A cóż cię tak striggerowało? O ile chcesz o tym mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Mecze w OW, dzisiaj wyjątkowo okropne. I to nie przez przegrane, bo zdarzało mi się mieć streak lose spory, ale mecze i tak były fajne. Tylko ludzie z którymi zwyczajnie nie dało się normalnie grać. Chyba jutro sobie piccę zamówię albo do kfc pójdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Też bym zjadł jakieś dobre papu, ale nocka ciemna i zamknięte ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Ja myślę by iść do kuchni coś zjeść ale nie chce mi się ruszać i waga mówi by tak nie robić xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 31, 2017 Autor Share Napisano Marzec 31, 2017 @Decaded A ja mam McDonalda na osiedlu @PervKapitan Tak coś czułam, że chodzi o mecze. Eh, no, ale chyba nic się nie poradzi. Nawet jakby wszyscy zaczęli być dla nich mili to oni i tak pewnie by tego nie zauważyli :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 3 minuty temu Uszatka napisał: A ja mam McDonalda na osiedlu w promieniu kilometra mam dwa maki, burger kinga, kfc, trzy pizzerie i w cholerę kebabów, ale mój portfel płacze na samo wspomnienie o nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 31, 2017 Autor Share Napisano Marzec 31, 2017 Właśnie teraz Decaded napisał: kfc Dobra, wygrałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 No ja mam kfc, ale w centrum handlowym to jest zamknięte teraz ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Gib nagroda :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 4, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Patrzcie tylko co zostało otwarte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 uszatky tańczo w rytmie czacza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Zabierz mnie ktoś do Burger Kinga NOW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 4, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Chętnie bym skoczyła. Już się zrobiłam głodna XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Ja też mimo że przed chwilą wpieprzałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 O, a w sumie to co ciekawego jadłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To zamiast nocnych marków tym razem są głodne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Głodny Dec przyszedł głodować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Zawsze są nocne i głodne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 @Lemi Tym razem? Chyba zawsze @Uszatka Kanapki z szynką konserwową, sosikiem śmietanowym i ogórasami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Mniam, brzmi smacznie Gdyby Uszatka nie mieszkała z rodzicami to już by do niej jechała tortilka z fetą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To zaraziłem się głodem, tyle że wszystko zdążyłem wyjeść i dopiero wracając z zajęć zrobię zakupy, jak żyć.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 A ja obejrzałam filmik z kompilacją od jakiegoś prosa z OW który ma chorego aima i teraz mam kompleksy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 A niby powinno motywować. Nagraj jakąś swoją chorą akcję i sobie oglądaj, ja tak robię i pomaga mimo że czuję się wtedy trochę żałośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: A niby powinno motywować. Nagraj jakąś swoją chorą akcję i sobie oglądaj, ja tak robię i pomaga mimo że czuję się wtedy trochę żałośnie Nie chce mi się nagrywać swoich akcji bo bym musiała co chwila schodzić z tsa, prosić ludzi by sobie poczekali jakiś czas, a highlighty i tak są z najlepszych akcji to znaczy wtedy kiedy zrobiłeś najwięcej dmg w krótkim czasie. A i jest ograniczenie że 5 ostatnich meczy tylko można wejść, dlatego bym musiała na bierząco nagrywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Ja tu głodna, a w lodówce brokułowa czeka ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts