Piter2224 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie mogę wypowiadać się na twój temat ? To przepraszam, już nie będę <3 Pytam się tylko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Pytam się tylko Na takiej podstawie, że raczej nie masz doświadczenia w tej grze, dlatego napisałem iż nazwałbym to tylko stycznością ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja też gram Możecie dopisać do listy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Cholercia każdy pisze o zwykłym trybie a o Catch The Beat każdy zapomniał ;_;. Na Osu mam nick Marcino1222 (Mój stary nick ;_;.Teraz używam Socks Chaser).Najczęściej gram w Catch The Beat (Zawsze ).OsuManii i Taiko nie tykam.Na razie mam 47 lvl :3.Można mnie zauważyć na jakimś filmiku na YouTube .Niestety jakichś wielkich umiejętności nie pokazałam T_T. http://osu.ppy.sh/u/1943681#_general Mój profil ;_;.Jeśli mogę o to prosić to dopiszcie mnie do listy ^^. A tutaj nasz rodak (WhiteWolf) gra piosenkę z teletubisiów . http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JMlF7aP5vPs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Ja mam nick Nightyblue zawsze prawie po 3 można mnie spotkać na osu ostatnio strasznie farce http://osu.ppy.sh/ss/655642 hyba najleprzy wynik jaki mi się udało wbić na tej mapce . Mam 66 lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Najczęściej gram w Catch The Beat (Zawsze ). To tak jak Ja ! W końcu znalazł się ktoś z tego forum z kim będę mógł zagrać (jeśli tylko zechcesz) Tutaj jest filmik przedstawiający moje umiejętności (na kanale jest ich więcej): http://www.youtube.com/watch?v=ZtuDU4jy1QY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ma ktoś ochote pograć w Osu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ja z miłą chęciom pogram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Macie mojego skilla na pokaz http://www.youtube.com/watch?v=UVrNlh9Lgq8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Co wy na to, aby co jakiś organizować gry multi w osu? Tylko takie regularne np. codziennie albo co parę dni o 19:00. A skoro osu ma już własny dział, to można na to zrobić osobny wątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Co wy na to, aby co jakiś organizować gry multi w osu? Tylko takie regularne np. codziennie albo co parę dni o 19:00. A skoro osu ma już własny dział, to można na to zrobić osobny wątek. Jestem za, jak znajdę czas to chętnie zagram - Potrzeba tylko kogoś kto by się tym zajmował, Ja niestety nie mam chęci i czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Może być też bym pograł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Mi pasuje od 19 ^^ Ale gram tylko w standard jak coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ja mogę iść i zapewne mój kolega BROnypony Więc możecie nas dodać A i możemy jeszcze w trakcie gry w osu rozmawiać na skype nie wiem co robimy itp. Oczywiście jak się nikt nie będzie wstydził chociaż nie powinien bo mamy takie same zainteresowania Skype: rajder300 zdjęcie profilowe Snowdrop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Popieram z rozmowom na skypie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ja nie wiem czy ze Skype to dobry pomysł. Nie można się za bardzo na muzyce skupić. Tym bardziej jeśli komuś micro szumi. Lepiej by było na np. mumble gdzie jest opcja Push to Talk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zobaczymy jak to się wszystko potoczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Dałem was i za chwile wbijam do OSU mój nick to Rarity12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Poproszę o dopisanie do listy Mój nick: Aiko1-1 Mam 8lvl (zapewne niedługo będzie większy - Dopiero zaczynam i bardzo mi się ta gra podoba Mogłabym prosić o jakieś wskazówki? Obecnie dość słabo mi idzie.. ps. Jak dostałam "S" to dobrze czy źle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 ps. Jak dostałam "S" to dobrze czy źle? Dobrze! Rank od najlepszego do najgorszego: SS, S, A, B, C, D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dziś o 21:00 gramy w osu! Mam nadzieje, że wpadniecie Nazwa pokoju Equestria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To muszę trochę pociwczyć. Ostatnio jeśli chodzi o osu to się zdrowo opierdzielałem. Dobrze! Rank od najlepszego do najgorszego: SS, S, A, B, C, D. I jeszcze możesz mieć każdą z tych oznaczeń jako platynkę, jeśli grano z modami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To muszę trochę pociwczyć. Ostatnio jeśli chodzi o osu to się zdrowo opierdzielałem. I jeszcze możesz mieć każdą z tych oznaczeń jako platynkę, jeśli grano z modami. Obecnie gram bez modów Dopiero potem włączę sobie "Hard rock'a" itd. Lewo mi idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Chętnie z wami pogram tylko Lamie że hej. Mój nick: WaveX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Możemy zagrać wszyscy razem dzisiaj o 19:00 pokój Equestria ZAPRASZAM!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się