BiP Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 (edytowany) Wiedźmin został tymczasowo zawieszony, a jego twórcy zaczęli zajmować się inną grą RPG, tym razem nie w świecie Fantazy, a science-fiction. Premiera gry jest przewidziana na 2018 rok, więc jest jeszcze trochę czasu. Spoiler Spoiler Czekacie na tę grę, czy raczej nie? Edytowano Styczeń 5, 2017 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 5, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Czekam bo wiem że będzie genialna! Mnie urzekł fakt, że nareszcie powstała gra od czasów 1 i 2 części Gothica, gdzie to co mamy na sobie, będzie miało znaczenie dla innych postaci, a nie tylko statystyki dla gracza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Jakoś specjalnie nie czekam, ale może być przystankiem do innej gry na którą czekam Od RED'ów raczej spodziewam się solidnej produkcji, więc nie omieszkam na pewno zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 (edytowany) Będę śledził poczynania tej gry... i tak mi nie pójdzie ;-; Edytowano Styczeń 5, 2017 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 CDPR chwaliło się, że przy Cyberpunku Wiedźmin 3 będzie słaby, zobaczymy po premierze czy to okaże się prawdą ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 5, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2017 godzinę temu Maffle Fluff napisał: CDPR chwaliło się, że przy Cyberpunku Wiedźmin 3 będzie słaby, zobaczymy po premierze czy to okaże się prawdą ^^ Podobno ta nowa gra, ma być lepsza od W3 dosłownie pod każdym względem, ale czy to się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 12 minuty temu Zirathel napisał: No poprzeczkę postawili sobie wysoko Z 300 osób zrobiło się 500 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 (edytowany) Specjalnie jakoś tej gry nie oczekuję, ale na pewno z chęcią w nią zagram wiedząc jaki dobry był Wiedźmin 3. Trzeba pamiętać, że mimo wszystko Redzi mieli wiele rzeczy wymyślone przez nie siebie, a Sapkowskiego jak całe uniwersum Wiedźmina jak i niektóre kreacje postaci. Więc ciekawe jak sami sobie poradzą od zera z postaciami i całym uniwersum. Pare ważniejszych postaci w grach, które nie były z książek się pojawiło, ale ciągle miały podstawy na konkretnym uniwersum Edytowano Styczeń 5, 2017 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Specjalnie jakoś tej gry nie oczekuję, ale na pewno z chęcią w nią zagram wiedząc jaki dobry był Wiedźmin 3. Trzeba pamiętać, że mimo wszystko Redzi mieli wiele rzeczy wymyślone przez nie siebie, a Sapkowskiego jak całe uniwersum Wiedźmina jak i niektóre kreacje postaci. Więc ciekawe jak sami sobie poradzą od zera z postaciami i całym uniwersum. Pare ważniejszych postaci w grach, które nie były z książek się pojawiło, ale ciągle miały podstawy na konkretnym uniwersum Ale Cyberpunk to nie jest nowo wymyślone uniwersum przez Redów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 2 minuty temu Pawlex napisał: Ale Cyberpunk to nie jest nowo wymyślone uniwersum przez Redów Cóż, nie wiedziałam To sorka. Ale dobra, doczytałam już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 5, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2017 Innymi słowy Redzi bazują na cudzych uniwersach, ale gry robią zacne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 7, 2017 Autor Share Napisano Maj 7, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 8, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2017 http://www.ppe.pl/news/51496/cyberpunk-2077-zlodziej-wykradl-dane-dotyczace-gry-i-zada-okupu-od-cd-projekt-red.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 8, 2017 Share Napisano Czerwiec 8, 2017 Z tego co pamiętam to z Wiedźminem była podobna sytuacja. Chwyt marketingowy, nie ma się co podniecać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 9, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2017 (edytowany) 5 godzin temu White Sheep napisał: Z tego co pamiętam to z Wiedźminem była podobna sytuacja. Chwyt marketingowy, nie ma się co podniecać. Mówisz, że jest to celowe robienie szumu wokół własnego produktu, aby go nagłośnić, taki rodzaj reklamy? Edytowano Czerwiec 9, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 7 godzin temu BiP napisał: Mówisz, że jest to celowe robienie szumu wokół własnego produktu, aby go nagłośnić, taki rodzaj reklamy? Tak właśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 (edytowany) Z jednej strony bardzo prawdopodobnym jest, że jest to chwyt marketingowy dlatego, że: a) w przeszłości często zdarzały się Redom niekontrolowane wycieki danych dotyczących wczesnych wersji ich gier, więc ludzie by uwierzyli, że zdarzyło się to znów, b) kradzież danych informatycznych i żądanie za nie okupu jest w bardzo cyberpunkowych klimatach c) zazwyczaj o takich niekontrolowanych przeciekach wczesnych wersji gier dowiadywaliśmy się już po ich wycieknięcu, więc całkiem spoko chwyt marketingowy; z drugiej jednak autentycznie ktoś mógł włamać się na ich serwery i podpiedzielić dane dotyczące wczesnych konceptów gry, bo patrz punkt a). Edytowano Czerwiec 9, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Dobra, to chyba jednak nie ma nic wspólnego z reklamą. http://polter.pl/gry/Prokuratura-potwierdza-zawiadomienie-studia-RED-w80259 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 w sumie jakby to okazało się akcją marketingową to CDPR bardzo by stracił w oczach graczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 10, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2017 No to może być gruba afera, oby jednak to nie były jaja dla reklamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 skoro prokuratura potwierdziła zawiadomienie o przestępstwie to nie są marketingowe jaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 (edytowany) Upubliczniono prezentację demonstracyjną Cyberpunka 2077 - wygląda obiecująco! Spoiler Podoba mi się dbałość o szczegóły i możliwość przejścia misji na różne sposoby. Gdy pomyślę jeszcze, że to wszystko ma się dziać w uniwersum kilkakrotnie większym niż w Wiedźminie 3, to aż płonę z podniecenia! EDIT: Ciekaw jestem jakie będzie miał wymagania graficzne na PC? Edytowano Sierpień 30, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2018 Jeśli mi by to nie poszło i to na full detalach, to pomyślę nad nowym komputerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 1 godzinę temu, BiP napisał: Jeśli mi by to nie poszło i to na full detalach, to pomyślę nad nowym komputerem Ja nie wiem czy by mi chwyciło chociaż na minimalnych... Nie wiem jak Ty sądzisz, ale ja myślę, że 6cio albo najlepiej 8io rdzeniowy procesor, 32 gb RAM ddr4, dysk SSD i GTX 1080 to będzie podstawa dla tej gry. Istnieje opcja z konsolą, ale Cyber to już chyba wyjdzie na PS5... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się