Skocz do zawartości

Requesty od Gray

Gray Picture

Recommended Posts

Tydzień powoli się kończy, więc w moim województwie niedługo zaczną się ferie. Żeby były one choć trochę produktywne, postanowiłam porobić parę requestów.

Kilka zasad:

• Rysować będę kolejnością zgłoszenia, chyba że dany kucyk spodoba mi się na tyle, że stwierdzę, iż muszę rzucić wszystko i się nim zająć.
  • Oprócz kucy i innych koniowatych stworzeń mogę ewentualnie narysować smoki. O inne rzeczy też można poprosić, ale zastrzegam sobie prawo do odmowy.
  • Przy składaniu zamówienia wystarczy mi obrazek lub opis wyglądu, ale zarys charakteru kuca jest bardzo mile widziany. Poza tym choć minimalny opis emocji i pozy, w jakiej ma być konik.
  • Robię tylko proste tła.

Poniżej obrazek ze stylami, w jakich rysuję kuce i kilka przykładowych rysunków. Po więcej zapraszam na mojego devianta (link w sygnaturze).

Odkryj ukrytą treść
  Odkryj ukrytą treść

Proszę o wyrozumiałość przy rysunkach robionych kredkami, nie mam w tym jeszcze doświadczenia. 

Kolejność:

1. Zirathel
  2. Chip
  3. Cahan
  4. Prlixu
  5. WhiteHood
  6. Ziemowit
  7. Polineks96
  8. Dairinn
  9. Jakaś dziewczyna z DA (piszę to tu, żeby nie zapomnieć)
  10. Belflar (może)
  11. Ylthin
Edytowano przez Gray Picture
  • +1 2

Hej, zechciałabyś mi maznąć smoka?

Tego smoka, tylko w wersji dorosłej. Gad wabi się Hualong, ma wężowate cielsko z długą szyją i biczowatym ogonem.

Odkryj ukrytą treść
  Odkryj ukrytą treść

Gość Ziemowit

Witaj!

Mam dwa małe zamówienia. Pierwsze jest ważniejsze jak coś.

Odkryj ukrytą treść

Odkryj ukrytą treść

To ja też bym coś zamówił, jeśli można.

Odkryj ukrytą treść

Jakby można to w stylu Derpy klasyczną kredką. W pozie z rozpostartymi skrzydłami z przyjemnym uśmiechem.

Dnia 29.01.2017 o 20:29, Bleflar napisał:
  Odkryj ukrytą treść

(Trochę mniej śliniącego się) Ze złowieszczym uśmiechem. Od tyłu zamieniającego się w podmieńcowaty sposób w niebieskiego kuca z pochodnią jako cutie mark (Ogon zielony) (zmieniła się już noga ogon i bok) 

Expand  

Heh, to nie dziwię się, że jeszcze nikt tego obrazka nie narysował. Może zrobię, ale patrząc na to, ile osób jest przed tobą, nie wiem, czy się wyrobie przed końcem ferii. Jeżeli nie, to spodziewaj się go na św. Nigdy :)

@Chip Gotowe!

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Gray Picture
  • +1 2

Dopiszę się do listy, bo kto zabroni.

Wygląd poniacza i cutie marku. Styl - jak autorce wygodniej. Technika - tradycyjnie, mogą być kredki. Prosiłabym proste tło (jakiś pokoik? biurko, lampka, regał z książkami, coś w tym guście?). Kucyk siedzi na podłodze obok sterty książek i wygląda, jakby miał się załamać.

• 2 weeks later...

@Polineks96 Gotowe! Niestety dostałam zaćmienia umysłowego w czasie rysowania - zapomniałam, że skrzydła miały być rozpostarte. Jeżeli ci się nie podoba tak jak jest, mogę narysować tego pegaza od początku, tym razem tak jak chciałeś.

• +1 1

Dnia 19.02.2017 o 23:00, Gray Picture napisał:

@Polineks96 Gotowe! Niestety dostałam zaćmienia umysłowego w czasie rysowania - zapomniałam, że skrzydła miały być rozpostarte. Jeżeli ci się nie podoba tak jak jest, mogę narysować tego pegaza od początku, tym razem tak jak chciałeś.

Expand  

Jest świetny. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam.

Gość Ziemowit
  Dnia 20.02.2017 o 19:13, Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał:

Witam

Requesty nadal aktualne, można o nie prosić?

Expand  

Dnia 10.02.2017 o 20:05, Gray Picture napisał:

Edit: Ferie już się kończą, więc nie przyjmuję już kolejnych requestów. Te przyjęte wcześniej zamierzam zrobić, ale może to zająć trochę czasu.

Expand  

^

I

I

@Hi I'm Uzi Wanna Play?

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...