Szonszczyk Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 (edytowany) Jakiś długi czas temu już wymyśliłem, że będę wyróżniał osoby, bez których ten dział już od dawna mógłby nie istnieć, osoby które dodały drewna do ogniska zwanego "Nowym Królestwem Thoraxa". Także bez przedłużania: 1. Najbardziej aktywna osoba Spoiler @Catniss Powód: Najwięcej napisanych postów! 2. Ten od ambitnych tytułów Spoiler @Bronek Powód: 3. ... i ten od mniej ambitnych tytułów. Spoiler @Favri Powód: 4. Największy kawalarz Spoiler @Lemi Powód: "Jak Wytresować Tęczlinga". 5. "Obraziłem tylko Chrysalis, nikogo innego" Spoiler @Chip Powód: "Tylko Chrysalis potrafi zrobić rozstrzelanego orła na śniegu." 6. Naczelny Tęczling Spoiler @Lyokoheros Powód: Dobre pytania w zapytajce. Chyba tyle 7. A także Naczelna Tęczlingowa ( ) Spoiler @Midday Shine Powód: Pomoc przy ogarnianiu zapytajki 8. Największy hejter "podmieńców których rasy nie należy tu pisać" Spoiler @Bleflar Powód: ... i więcej przykładów ... 9. Pupilek Thoraxa Spoiler @Arceus Powód: Dzięki za te wiadomości na privie xD 10. Największy samozwańczy wróg działu Spoiler @Prlixu Powód: Wojna! xD 11. Nieumyślny Zwiększasz Popularności Spoiler @Enimean Powód: Zwiększenie popularności Dwudniowych Zadań Forumowych poprzez stworzenie ich parodii. Za ten temat: (Jak sama chciałaś) "[orginalnazabawa] ZABAWA W ATENCJE-proszerepkować" Dziękuję także reszcie nie wymienionej w wyróżnieniach, za ciekawe żarty, niepoprawnie polityczne tytuły, hejt na nowe tęczlingi i thoraxa i wiele innych! Dobrze wam się wydaje, że ten post może być jednym z ostatnich ... ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ NOWYCH ZABAW aż do czasu wyjścia nowego sezonu. Mam nadzieję, że nowy sezon i film da ostatniego kopa w dupę użytkownikom tego forum i zaczną onicoś pisać ciekawego! Kolejnymi tematami pewnie będą jakieś fanfiki odnośnie życia Thoraxa i naukowa dyskusja na temat "skąd się wzięły changelingi" i jak to się stało, z naukowego punktu widzenia, że zostały odmienione. Ale jedno wiem, nie będzie to w najbliższym czasie. Jeszcze raz wszystkim dziękuję, Wasz Miszcz Tencz Ps. Jeśli chcecie dalej pisać w tematach zabawowych i dyskusyjnych to proszę się nie krępować, będę odpisywał. Edytowano Maj 10, 2017 przez Miszcz Tencz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Nędzna podróbka Złotych Ziemowitów Nie dostałem nagrody, więc nie będę się już tutaj udzielał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Nędzna podróbka Złotych Ziemowitów Nie dostałem nagrody, więc nie będę się już tutaj udzielał Na własne życzenie nie dostałeś nagrody: Cytuj "Gratulacje należą się także @Ziemowit za dezercję z pola walki jakieś 2 minuty przed rozpoczęciem rozgrywki w wocie" Źródło: https://mlppolska.pl/topic/15651-regulamin-i-wiadomości-działu/?do=findComment&comment=845516 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 24 minuty temu MasterOfRainbows napisał: "Gratulacje należą się także @Ziemowit za dezercję z pola walki jakieś 2 minuty przed rozpoczęciem rozgrywki w wocie" Dostałem Blue Screena, a później jako, że widziałem, że się spóźniłem zagrałem w Hearthstone. BlueScreeny to okropne gunwo. Nie polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 3 minuty temu Ziemowit napisał: Dostałem Blue Screena, a później jako, że widziałem, że się spóźniłem zagrałem w Hearthstone. BlueScreeny to okropne gunwo. Nie polecam. Wiesz, że mogliśmy zaczekać na ciebie? Że wystarczyło tylko napisać w czym rzecz? G(o)łąbie jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 6 minut temu MasterOfRainbows napisał: G(o)łąbie jeden Gołębie to ja mogę zaraz na ciebie nasłać . Ale, żeby nie robić więcej off-topu i więcej się nie kłócić z @MasterOfRainbows pójdę sobie stąd, bo kłótnie psują, a zgoda buduje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: a zgoda buduje Nom, amerykanie zgodzili się na Trumpa i teraz im ten Trump wybuduje ... mur. A mur nie ma zbyt wiele wspólnego z zgodą pomiędzy USA a meksykiem 6 minut temu Bleflar napisał: Rozumiem że nie ma nominacji za wymyślenie nazwy "tęczeling"? Jedno wyróżnienie na osobę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Właśnie teraz MasterOfRainbows napisał: Nom, amerykanie zgodzili się na Trumpa i teraz im ten Trump wybuduje ... mur. A mur nie ma zbyt wiele wspólnego z zgodą pomiędzy USA a meksykiem Jak to Papież Franciszek trafnie na ŚDM powiedział, aby "Budować mosty, a nie mury". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 (edytowany) A ten cały tęczling to jakaś sławna osoba jest? Edytowano Styczeń 29, 2017 przez Zexel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 30, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2017 2 godziny temu Bleflar napisał: A będą następne nominacje? W miarę wzrostu działu, tak. Jak będzie dalej tak jak jest, nie sądzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 A to ci niespodzianka, nominacja pobudza chęć do dalszej aktywności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 31, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2017 10 godzin temu Lemi napisał: A to ci niespodzianka, nominacja pobudza chęć do dalszej aktywności Jest to spodziewany efekt ... choć na chwilę obecną jest niezauważalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 29.01.2017 at 19:41 MasterOfRainbows napisał: 1. Najbardziej aktywna osoba Pokaż ukrytą zawartość @Catniss Powód: Najwięcej napisanych postów! Kolejne wyróżnienie? A mi się Ziemowity już w szafie nie mieszczą... Żartowałam! Oczywiście, że dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 (edytowany) 29.01.2017 at 19:41 MasterOfRainbows napisał: 9. Pupilek Thoraxa Pokaż ukrytą zawartość @Arceus Powód: Dzięki za te wiadomości na privie xD ... o_O Spoiler Paczę na Cię... Eeeeeeeee... okej. ... Dzięki. Edytowano Styczeń 31, 2017 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 12, 2017 Autor Share Napisano Luty 12, 2017 Nowe wyróżnienie poleciało do: @Enimean, gratuluję, a także dziękuję za niezamierzony efekt! (więcej info w głównym poście) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Lolz, jaki nieumyślny? Nie chcesz mnie dołować, proszę Cię... Wstawiaj, ja tam jestem z siebie dumna i cieszę się że pomogłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 12, 2017 Autor Share Napisano Luty 12, 2017 @Enimean już wygrzebałem z kosza A tak btw. może chcesz ten numer od @Gronosraj oddać jako nagrodę do Dwudniowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 19, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Za pewien czas zobaczycie nowe nagrody i wyróżnienia, tym razem nie z Nowego Królestwa Thoraxa tylko z Krain Podmieńców! Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts