bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Hej Kochani! W końcu udało nam się wydać piąty numer Brohoofa. Jest to numer czerwcowo–lipcowy, przez co znajdziecie w nim podwojoną dawkę newsów i relacji z ponymeetów. link do numeru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 http://puu.sh/Zg4H czy tutaj czegoś aby nie ucięło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 nie, Sowa tą stronę tak złożył, że ta strona z tłem jest kontynuacją mojej relacji z Woodstocku (która jest po lewej stronie poprzedniej strony ), oraz drugą relacją z Woodstocku, oczywiście tego już nie zdążył zaznaczyć a jest tam tez fragment dot Tarnowskiego obozu, z którego relacja pewnie pojawiła się dwie strony wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Tak czy siak, źle to wygląda - jestem zawiedzią Poza tym, Wasi korektorzy chyba troszeczkę nie przyłożyli się do sprawdzenia recenzji Pinkie learns a new word, bo trochę baboli tam wyszło xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Niklas, ja tam się cieszę, że nadal nas czytasz mieliśmy mało czasu, bo numer miał wyjść przed Krakowem i wyszedł a co do recenzji, chmm nie zdziwiłbym się gdyby łaska korektora go ominęła - teraz już nie pamiętam, bo korekty były robione z miesiąc temu poprawka, korektorował go bodajże Cygnus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 W sumie przy artykule o hejtingu się spodziewałem czegoś... innego, bardziej takiej analizy problemów, ale nie mogę powiedzieć, że jestem zawiedziony - zestaw tekstów przyda się co niektórym walczącym o kucykową wolność!... Czy jakoś tak Bardzo fajna ta relacja sz6stego z BroNYConu. Ale powiem Wam jedną rzecz - pseudonimy artystów można odmieniać O, artykuł o equestriańskiej florze - Fluttershy approves ;] Hoofballowa reprezentacja Equestrii? Ciekawe xd Bestiariusz - nice. Nie wszystko czytałem, ale ogólnie zatwierdzam to wydanie. Są drobne babole, o których pisałem wcześniej, ale ogółem moja ocena tej edycji Brohoofa jest pozytywna. Bylebyście tylko uniknęli w następnym takiej wpadki jak z opisem Woodstocka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Excuse me?! Moja korekta is the best pony! Pokaż palcem gdzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Przypominam, że jest dostępne polskie tłumaczenie "From The Mouths Of Fillies" (tłumaczenie zresztą moje), o czym Airlick najwyraźniej zapomniał, albo uznał je za tak beznadziejne, że nie warte linku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Keola, raczej to drugie Cygnus, naprawdę muszę...? No dobra... http://puu.sh/Zhva - "mozemy", brak przecinka przed "który" (za to kilka razów w zad), "RainbowDash", przyklejenie Rainbow do przecinka... Na stos! Na stos!!!1111111 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Keola, recenzja fanfika powstała gdzieś w lipcu, kiedy jeszcze tego tłumaczenia nie było - więc prosiłbym Cię o odrobinę zrozumienia szczególnie, że Airlick mi ten problem zgłosił (a ja mu odpisałem, by dał sobie spokój, więc moja wina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Sprzeciw, wychwyciłbym to. Wychwyciłbym, no... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Mam jeszcze coś znaleźć, Cygnusku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 To jest twój obowiązek! Jak przepuściłem jakiś błąd to mi o tym powiedz ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 To jest twój obowiązek! dobrze wiedzieć, że zatrudniliśmy Niklasa wbrew jego woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ok, takiego zatrudnienia JESZCZE nie miałem xDDD *** "Nie inaczej jest z tym fanfikiem w którym Pinkie(...)" - przecinek po "fanfikiem". "(...)którego w serialu, raczej nie usłyszymy." - a tu zbędny przecinek. Wygląda tak, jakby z tego miało być wtrącenie, ale bez sensu jest w tym miejscu xd "(...)na postać, która nie przesiąkneła(...)" - Ę - przesiąknęła xd "Jest to pewien ogier który(...)" - przecinek przed "który". (...)jak różowe tsunami które(...)" - i znowu xd (...)Fluttershy i jej zwierzątka,RainbowDash(...)" - tutaj chyba od razu widać, co jest źle xd Also, jak przenosicie wyrazy przy łamaniu, dzielicie je na sylaby xD Przy "zwierzątkach" tego nie zrobiliście Also... "jej ulubioną siostrę Applebloom" - ok, ale... to ona ma inną, nie-ulubioną siostrę? xD "(...)Rarity - która zareaguje(...)" - przecinek zamiast myślnika. Masz, Cygnuś xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Niklas, nie chcesz może dołączyć do zespołu korektorów? Ja powoli odpadam ze względu na stałą pracę, przydałby się ktoś na moje miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Smutam bo d**a ze mnie a nie korektor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Brohoof numer 5 jest na medal, długo czekałem ale się opłaciło przeczytałem całość kilka razy, dobra robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Byłoby lepiej gdybym nie składał gazetki na trzeźwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ja niestety nie gwarantuje solidności xd Tak z dystansu mógłbym popatrzeć na teksty, ale by na stałe patrzeć to nie - za leniwy jestem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Czytałem najnowszy numer dość pobieżnie, ale i tak oceniam go na 5 a Autorzy artykułów dostają o piłce nożnej Piosenkach i Muminkach dostają ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Autorzy artykułów o piłce nożnej Piosenkach i Muminkach dostają ode mnie uważaj bo jeszcze przyjadę po odbiór tej nagrody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 a zapraszam chętnie moja babcia robi pycha ciasta, nawt Babcia Smith mogłaby się od niej uczyć . niech tylko róbcie dalej takie artykuły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 ciekawe wydanie nie powiem czekam na nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Przeczytałem go całego... No może nie całego, ale i tak świetnie się czytało. Dobra robota. Z błędów to jedynie co się rzuciło mi w oczy to ta nieszczęsna 12 strona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się