Jump to content

Brohoof nr 5 (lipiec - sierpień)

bobule
 Share

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nie, Sowa tą stronę tak złożył, że ta strona z tłem jest kontynuacją mojej relacji z Woodstocku (która jest po lewej stronie poprzedniej strony O.o), oraz drugą relacją z Woodstocku, oczywiście tego już nie zdążył zaznaczyć ;) a jest tam tez fragment dot Tarnowskiego obozu, z którego relacja pewnie pojawiła się dwie strony wcześniej :P

Niklas, ja tam się cieszę, że nadal nas czytasz :D mieliśmy mało czasu, bo numer miał wyjść przed Krakowem i wyszedł a co do recenzji, chmm nie zdziwiłbym się gdyby łaska korektora go ominęła - teraz już nie pamiętam, bo korekty były robione z miesiąc temu :P poprawka, korektorował go bodajże Cygnus :P

W sumie przy artykule o hejtingu się spodziewałem czegoś... innego, bardziej takiej analizy problemów, ale nie mogę powiedzieć, że jestem zawiedziony - zestaw tekstów przyda się co niektórym walczącym o kucykową wolność!... Czy jakoś tak :P Bardzo fajna ta relacja sz6stego z BroNYConu. Ale powiem Wam jedną rzecz - pseudonimy artystów można odmieniać ;) O, artykuł o equestriańskiej florze - Fluttershy approves ;] Hoofballowa reprezentacja Equestrii? Ciekawe xd Bestiariusz - nice. Nie wszystko czytałem, ale ogólnie zatwierdzam to wydanie. Są drobne babole, o których pisałem wcześniej, ale ogółem moja ocena tej edycji Brohoofa jest pozytywna. Bylebyście tylko uniknęli w następnym takiej wpadki jak z opisem Woodstocka :P

Keola, recenzja fanfika powstała gdzieś w lipcu, kiedy jeszcze tego tłumaczenia nie było - więc prosiłbym Cię o odrobinę zrozumienia :P szczególnie, że Airlick mi ten problem zgłosił (a ja mu odpisałem, by dał sobie spokój, więc moja wina ;)

Ok, takiego zatrudnienia JESZCZE nie miałem xDDD

"Nie inaczej jest z tym fanfikiem w którym Pinkie(...)" - przecinek po "fanfikiem".

"(...)którego w serialu, raczej nie usłyszymy." - a tu zbędny przecinek. Wygląda tak, jakby z tego miało być wtrącenie, ale bez sensu jest w tym miejscu xd

"(...)na postać, która nie przesiąkneła(...)" - Ę - przesiąknęła xd

"Jest to pewien ogier który(...)" - przecinek przed "który".

(...)jak różowe tsunami które(...)" - i znowu xd

(...)Fluttershy i jej zwierzątka,RainbowDash(...)" - tutaj chyba od razu widać, co jest źle xd Also, jak przenosicie wyrazy przy łamaniu, dzielicie je na sylaby xD Przy "zwierzątkach" tego nie zrobiliście :P

Also... "jej ulubioną siostrę Applebloom" - ok, ale... to ona ma inną, nie-ulubioną siostrę? xD

"(...)Rarity - która zareaguje(...)" - przecinek zamiast myślnika.

Masz, Cygnuś xd