zorua12 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam wszystkich nowych na forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Cześć Kaja:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert99 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Nazywam się Norbert rocznik 1999. Prawie zawsze gram na xbox360 głównie w Halo Reach mój login na xbox Norbert777pl resztę czasu spędzam na oglądaniu kucyków. Mój ulubiony kucyk to oczywiście RARITY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witaj Norbercie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urizielek Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 cześć norbert mam nadzieje że ci tutaj spodoba P.S czemu nie 777 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witaj Norbercie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam nowych - miło spędzonych chwil na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Hej norbert też jestem z 1999 tylko zamiast xbox , komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Siemka Norbert witamy cie na pokładzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Coraz więcej fanów Rarity A jeszcze kilka dni temu pojawił się wątek jaka ona nielubiana Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam Nazywam się Szymon, rocznik 1997. Pochodzę z woj. Lubelskiego. Większość czasu spędzam przy komputerze ale też czytam ( przeważnie na komputerze). Czytam głównie fantasy oraz fanfic-i związane z MLP. Co do gier to LoL oraz seria AC i wiele innych. Co do muzyki słucham metalu, nie będę się zagłębiał w konkretne zespoły bo jest tego sporo i raczej was to nie interesuję. Zacząłem ostatnio rysować więc może niebawem wrzucę jakieś rysunki. I oczywiście jestem fanem Fluttershy. Forum odwiedzam od około miesiąca ale dopiero teraz zdecydowałem się zalogować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrocznyburak1 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Cześć jestem Włodek, pisałem już wcześniej, ale chyba w złym temacie za co przepraszam. Jestem nowy i nie bardzo się orientuje. Kucyki oglądam od niedawna. Do kucyków wciągnął mnie mój znajomy z reala -ThatIsSoSad, z którym lubimy bawić się w samurajów. Lubię słuchać indie rocka. Nie lubię PO. Mój ulubiony kucyk to Rainbow Dash. Niedługo planuję zakupić diablo 3. Mam nadzieję, że zawrę na tym forum parę fajnych znajomości do gry online. Poza tym znam też Lemuura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam, Szymonie. Mój rocznik. *piąteczka* Mam nadzieję, że się z wszystkimi dogadasz :3 @edit Dobry wieczór Włodku. Zabawa w samurajów (zabawa swoimi mieczami i te sprawy ? xD) Indie rock również lubię, a Rainbow kocham - mile spędzonego czasu na forum życzę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam kolejnych nowych serdecznie i życzę bardzo miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam Was Mam nadzieje, że czas spędzony na forum nie będzie czasem straconym. Więc miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam wszystkich nowych, życzę dobrej zabawy ;D [...]Nie lubię PO.[...] Aj cicho, cicho! Tusk paczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam was na naszym forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam wszystkich nowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Siema ludziska! Tutaj Hippi. Brony 15 lat. O MLP dowiedziałem się od kumpla Kazika, który ogląda to od tegorocznej Wielkanocy ;p Wciagnął mnie do tego i razem oglądamy Obydwoje przejechaliśmy już całe 2 sezony i lecim od nowa. Kazik uwielbia Rainbow Dash, a u mnie było skomplikowanie ;p Na samym początku lubiałem również Rainbow, potem Fluttershy, a teraz Applejack <333 Nie wiem czemu ja lubie, ale pewnie tego, ze to przeciwienstwo mnie Ale never mind. Z Kazikiem i FOXXem słuchamy remixów z YT i jest zarąbiście. To ja lece oglądać next odcinek... nQ ludzie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 JOŁ Hippis! Cieszę się, że wreszcie napisałeś coś na tym forum. Mówię Ci atmosfera tutaj jest wyczopista. No może nie tak samo jak u nas na RaidCall'u ale tu też jest fajnie :F Pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam. Jesteś hipisem ? Mam nadzieję, że tak, bo mało tu takich osób na forum. (właściwie jeszcze takiej nie poznałam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Poniekąd, wszyscy jesteśmy hipisami. Love and tolerance i takie tam. Fakt, że czasami się zabijamy na szałcie nie ma znaczenia:p Witam wszystkich nowych, zwłaszcza mrocznegoburaka. Bądź grzeczny, bo nie dostaniesz lizaka:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Dużo metali \m/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Poniekąd, wszyscy jesteśmy hipisami. właśnie mnie obraziłeś wiesz ? zresztą odkąd umarł Rysiek to prawdziwych hipisów już nie ma (zastąpili ich hipsterzy) a tak poza tym to witam ten mały tłumik nowych twarzy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam wszystkich którzy dołączyli do tego forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się